-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Sziasztok!
Most probalok ONE X-rol a ONE-ra atterni. A widget-ek kozott nem talalom a gyari note-ot, ezt meg meg is szoknam, de nincs ott a gyari pop mail widget sem. Ebbol eddig ketto is ki volt pakolva. Most nagyon macerasan tudom csak olvasni a maileket. Van erre valami megoldas?
Vagy nezzek uj program utan?
Elore is koszi!Read only...
-
net84
őstag
válasz enginev3.0 #30602 üzenetére
Ertem, koszi!
Mar csak azt nem ertem, hogy akkor minek hagytak bent a programot...Read only...
-
s3nsitivity
addikt
Ez egy komoly kérdés volt?
Vannak olyan platformok ahol widgetek sincsenek.. sőt minden más paltform ilyen.
Az alkalmazás tökéletesen működik csak a widget nem elérhető így egyel többet kell kattintanod." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Steve1207
veterán
Pont azért szedték ki a widgetek nagy részét, mert alapvetően egy átlagfelhasználó nem tud különbséget tenni (sajnos) a widget és az alkalmazás között. Plusz a design irányvonal is annyira minimalista lett ugye, hogy így jobban megéri alapból az alkalmazást használni, minthogy a widget részét (felhasználói élményre)
.
-
jozso1989
őstag
Egész jó lett a Swiftkey, nem lagol. Pedig már gondolkoztam rajta, hogy feladom a nagy lustaságom és inkább használom a gyári bill-t, az sokkal gyorsabb, erre jött frissítés tegnap este és baromi jó lett az app! Bár kivehetnék végre ezt a lassított animációt, amivel feljön a bill (nem HTC-s), de legalább már azonnal reagál és normálisan lehet írni, nincs késés. Szóval, aki ez miatt törölte, az tehet vele ismét egy próbát!
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
net84
őstag
válasz s3nsitivity #30604 üzenetére
Igen is, meg nem is.
Nem szívesen cserélném le más alkalmazásra a HTC saját mail progiját.Már túlságosan hozzá szoktam. Sajnos nekem most nagy macera lett. A beállított két mail cím miatt nem egyel kell többet "kattintanom".
De majd megszokom.(#30605) Steve1207 - akkor adott volna lehetőséget a BlinkFeed-ben a mail-ek értesítésre (tudom, azt sem erre tervezték) és gyors elérésére. Megszokás kérdése lesz az egész .
Read only...
-
Steve1207
veterán
Már írtam a supportnak erre, hogy alapjáraton amikor a BF a totál főképernyő pl (ott az óra meg minden ugye a tetején) akkor egy sima sávban jelezze az adott naptári teendőket és egy másikban a leveleket. Mint pl a kis 4x1-es naptár widget, amikor két napot mutat egymás alatt, csak itt kompaktabb megoldással is meglehetne (kb, mint a dátum kiírása, az fele akkora sáv). Alig foglalna helyet, mindig szem előtt lenne az egész.
Anno használtam alapból aktívnak a BF-et, de így most csak a híreket szolgálja és külön lapon van az óra és a kis naptár, ami részben fölösleges..
-
net84
őstag
válasz Steve1207 #30609 üzenetére
Nekem a naptár értesítése már az elejétől fogva nem tetszett. Egy értesítést módosítottam vagy töröltem, akkor is ott jelölte mint aktív eseményt. Inkább kikapcsoltam és visszatértem a 4x3 naptárra (ezt a widgetet egyébként is használom nap mint nap) a 4x1 értesítési sávval.
Ha okosítanák a BF-et és nem a közösségi oldalakra, hírek pörgetésére lenne kihegyezve (nekem ez most ilyennek tűnik), akkor szívesen visszatérnék rá. A közösségi oldalakból kinőttem, időm sincs rá, nem is érdekel, a híreket meg olvasom, ha ráérek (normális méretben).Read only...
-
jozso1989
őstag
Hello! Nem lehet, sajnos, én fordított ékezettel írok SMS-t. á helyett: "à" Ezt én sem értem, miért nem csinálják meg, szerintem a HTC-n kívül minden gyártónak a telefonja tudja kezelni az ascii karaktereket...
Elvileg ez az app kezeli, de szörnyű az optimalizációja, gusztustalanul akadozik, úgyhogy én letöröltem.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
porkiy
aktív tag
válasz jozso1989 #30611 üzenetére
Nem tudom, én ezt használom (Handcent SMS) és Swiftkeynél ha hosszabban nyomva tartom az a-t egy á ugrik elő, az elrendezések opciónál van egy "összes ékezet mutatása hosszú nyomva tartás esetén" kocka, ott nekem nincs pipa....vagy a HTC bill-ről volt szó?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz jozso1989 #30611 üzenetére
Nem az asciival van a probléma.
És szinte midnegyik gyártó szív ezzel a "hibával" illetve ez csak nekünk hiba.. ugye nem sokan használják ezeket az ékezetes karaktereket.
Most egy GPE 4.4.4 van fent nekem.. barom gyors és irdatlan stabil és ez a "hiba" itt is fent áll." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
MaddeNNNN
őstag
Tegnapi buli.... Úgy nézem küldhetem én is gariztatni. Remélem viszont, hogy a mikrofont nem cserélik ki
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
jozso1989
őstag
válasz s3nsitivity #30613 üzenetére
Sonyknál van olyan opció, hogy karakterek tömörítése, vagy valami ilyesmi. Akkor lehet írni ékezetes karaktereket és ugyanúgy 160 karakter lesz az SMS.
-
Zirowe
nagyúr
válasz s3nsitivity #30613 üzenetére
A probléma konkrétan magáé a rendszeré, gyártótól függetlenül.
Itt és itt is írtam róla, de már az 1.5ben is benne volt.
Hiányzik egy beállítási lehetőség, amivel sms íráskor az unicode karaktereket tiltani lehet.
Ez a régi butatelefonokon alap volt, androidból pedig hiányzik.Egyetlen megoldás a másik irányba hajló ékezetek használata, és akkor rendesen 160 betűt enged.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Tiger.
nagyúr
Masnal sem jo akinek 4,4,3 masa van nem animal az idojaras.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
-
Steve1207
veterán
válasz Tiger. #30618 üzenetére
Kb csak a Vipert nem teszteltem, a többi rom-ban mindegyikben működött, amelyik tartalmazta. Megvannak a system/media-ban az időjárás dolgai? Ha a frameworkből hiányozna akkor alapból nem is mutatná sztem.
Eddig volt? Vagy csak ráengedted a régi rendszerre, hogy frissítés, mert akkor ez a baj. Más ötlet nincs hirtelen..
-
Tiger.
nagyúr
Teljesen ujra raktam a romot.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Zirowe
nagyúr
válasz jozso1989 #30619 üzenetére
Copy paste is egy ideig csak htc által volt külön implementálva,mielőtt rendszerszinten bele került volna.
Szerintem simán nem érdekli őket ez.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szekra
addikt
Gyári töltőt cserélik garanciában? Sajnos tönkre ment benne a csatlakozás, ugyan van másik töltőm, de még is csak jó lenne. Nekem is megérett a telefon garanciáztatásra. (említett töltő, kamera lilulás, hangszóró sistergés stb.)
-
jozso1989
őstag
Jó, érted most nem halok bele egy kis + gépelésbe, csak, hát keresgélni kell a hülye karaktereket. Swiftkey-jel lenne egy SMS megírása maximum 10 másodperc, így meg vagy 1-2 perc, mire összeszenvedem az SMS-t. Már inkább felhívom az illetőt azt kész...
-
Steve1207
veterán
válasz Loboda #30622 üzenetére
Jaa, hogy az az animáció hiányzik. Hát az engem nem nagyon hozott lázba soha, Sense 3 óta teljesen mindegy kb hogy van vagy sincs.
Másik: Sense 4+os rom-ot teszteltem(nék) pont az animáció miatt, de nem reagál az érintő. Életre lehet kelteni valahogy downgrade nélkül?
.
-
Steve1207
veterán
Na srácok erre vártam, ha online beléptek a play store-ba, már van olyan lehetőség, hogy paypal hozzáadása, így nálunk is elindul elméletileg a hetekben
.
-
Steve1207
veterán
válasz Bdanyy #30631 üzenetére
Nem, kb egy hete csekkoltam folyamatosan, mert külföldön már elindult, mondom hátha itthon is. Most meg beléptem weben és már ott figyel fizetős alkalmazásra kattnál a bankkártya alatt, hogy paypal acc hozzáadása, ami eddig nem volt. Utána persze hibaüzit dob a walletthez kapcsolódva, szerintem most állítják át (és a mobilos play is kb ilyen időközönként szokott frissülni).
Vagy csak nálam hülyült be?[ Szerkesztve ]
.
-
Nuada herceg
őstag
Nagyon megfogott ez a telefon.
A hátulján a dizájn picit hasonlít az M7-re.
De tetszik hogy fém, nagy kijelzős, a UI is tetszetős...
Csak kár, hogy nem Qualcomm chipset van benne, hanem a sajátjuk...Mondjuk idén már nem cserélem le a One-t.
Ha jövőre valami nagyot dobnak az M9-el, akkor maradok HTC.[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
jozso1989
őstag
válasz Nuada herceg #30635 üzenetére
Huawei One M7
-
Tiger.
nagyúr
hátul van a hangszórója, kuka
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
4100 mah akku! Nagyon szép tényleg, az ára lesz kérdéses itthon. Amúgy durván hasonlit m7re.
-
szekra
addikt
Hard reset ugye nem törli az sd kártya tartalmát?
-
szekra
addikt
Na basszameg... Elásom magam, hát ebben persze, hogy nincs semmilyen tárhely kártya.. Faszán csináltam egy hr-t úgy h a mybackup pro a tárhelyre mentett... Még szerencse, hogy a fotókat, videókat, médiát automatice szinkronizálja a dropbox és megvannak.
szerk.: meg szerencsére a htc gyári backupja nagyon jól működik, minden alkalmazást visszaállított nekem.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Hát igen, amikor ránéztem és utána olvastam a 4100mAh aksit akkor ez volt a reakcióm utána meg ez hogy a többi gyártó miért nem tud ilyen aksit belepréselni, de leginkább a HTC-re haragszom mert ugye ez érint leginkább és maradni szeretnék.
Ami viszont eltántorít a Mate7-től: 1) A 6" nekem nagyon nagy, talán ilyen kis kávával az 5,5" de még az is nagy. 2) Mert One Max copy, de mégsem olyan szép mint az M7-M8. 3) Nincs BoomSound.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Jolet
őstag
hihetetlen de lejárt a hűség a telefonomról és megcsapott a változás szele
megérné lecserélni egy oneplus one-ra?WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Nem tetszik az USA-nak az olasz webadó
- TCL LCD és LED TV-k
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 256gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 128gb Hazel - Makulátlan, Google garancia, akár beszámítással
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Újszerű, Google garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium - Új, bontatlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest