Új hozzászólás Aktív témák

  • hurrikan

    addikt

    válasz hurrikan #16889 üzenetére

    Újraindítva pl azóta nem is volt.
    Mikor beállítgattam meg kikapcsoltam a Google állandó GPS és Wifi elérést, meg töröltem az APN-ből az MMS beállításokat restartoltam. Ez volt 5napja azóta nagyon jó az üzemidő restart pedig nem volt. És alvó állapotban szinte nulla a fogyasztás, jelenleg is mindössze 1%-ot merült éjjel 11-től reggel 7-ig.
    4.2.2 alatt volt hogy 72napot ment leállítás nélkül, még olyankor sem szívta. Nem lesz itt gond, csak ez a Google cucc kavart be, amit ugye javított a Google 4.3.1-ben, csak mi épp nem azt kaptuk.

    The Nuke:
    "Az mms funkciót valahol másik topicban is olvastam,
    hogy ki kell kapcsolni. A többit nem tudtam."

    Igen, ez is egy 4.3-as bug volt. Nexusokon, meg mindenhol.
    És ami érdekes unokatesóm S4-én ugyan úgy meg kellett csinálni ezeket, ráadásul a Samuban több bug lett.
    Csak egyet nem értek, és persze nem bántani akarom a HTC-t, mert elégedett vagyok minden tekintetben velük, (vas, szoftver, szerviz, frissítések) de a Google a 4.3 ezen bugjait 2héten belül javította a 4.3.1-ben, akkor miért nem 4.3.1-et kaptunk a frissítésben. Kétlem hogy ezt a pár bugfixet olyan sokáig tartott volna beletenni. Nade jó, nincs ezzel baj. Nehogy bárki is azt hidje hogy az iOS hibátlan ott is volt bőven bug amit azóta lassan foltozgatnak. Meg a telefonjaik sem bírnak többet egy szemmel sem. Legfeljebb annyi, hogy mivel zárt rendszer, kevesebb odafigyelést igényel.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

Új hozzászólás Aktív témák