- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Mobilaréna teszt: Honor 9 - fény-másolat
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Honor 8 topik - A két telefon között egyelőre szinte csak hardveres eltérés van, ezért, ha kérdésed van, keress rá a Honor 8 topikban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zhorvath
aktív tag
Sziasztok!
Ha letöröltem az Okos vezérlőt (az infrás távirányítót), azt honnan tudom újra telepíteni?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz <Adamsky> #4451 üzenetére
Igen...sajnos ez a problema, viszont, ha a DC Unlockeres modszer meg mukodni fog, akkor inkabb kifizetem azt a par eurot, meg akar Julius 24 utan is, de ahogy latom nincs nagyon tapasztalat, illetve arrol sem, hogy a hivatalos unlock kod kikeres utan vitte e valaki szervizbe itthon.
-
<Adamsky>
nagyúr
Eléggé bicskanyitogató a helyzet...
Egyfelől - gyakorlatilag egyik napról a másikra - a Huawei úgy dönt, hogy 60 nap múlva "zárja a bulit".
Másfelől a support - nekem legalábbis - azt mondja, hogy ha most nem kérsz kódot, akkor később nem is fogsz kapni, de ha most kérsz, akkor pá-pá garancia.
Ja, és közben nálam az egyik fő szempont volt a vásárláskor, hogy ha eljön az ideje, nyitható lesz a bl. Na, tessék!
Nálunk a P10 fórumban - legalább - egy olyan ember van, aki kikérte ugyan a kódot, de nem használta fel. A HiCare szerint minden OK (értsd: maradt a garancia). Akkor most mi a f@**om van?! (már elnézést)
Aki tud, kérdezzen már saját maga is utána (telefon, e-mail), hogy mi a szitu.
Ja, DCUnlocker: valahol azt írják működik, valahol nem. Pff... nem tudom mit tévő legyek, de júli. végéig ki kéne találni.[ Szerkesztve ]
-
mobala
csendes tag
Sziasztok,
Kicsit régen írtam ide, mert nem volt probléma. Honor működött, jött, ment, dudált.
Az előzmények az volt, hogy 2x is volt kijelző sárgulással szervizben. Nos, most harmadjára is előjött.Valaki járt már így?
Ezt a telefont nem szeretném többet visszakapni, mert ez hihetetlen számomra, hogy 3-4 havonta előjön.
Plusz, ha eladnám a telefont, akkor nem tudom piaci áron.Vélemények, tippek, hogy a tisztelt ügyfélszolgálaton mit mondjak, mivel nyithatok?
-
nrg_52
addikt
Az enyem meg csak 1x volt, nekem azt mondta a szervizes, hogy 3-4 szervizeltetes korul mar eselyes a csereutalvany. Mondjuk erdekes a dolog, mert a h8 is ezert ment szervizbe, raadasul a hires/hirhedt tmx-hez, de elsore csereutalvany lett. En beprobaljoznek a helyedben kulturaltan.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
Dtomka
veterán
válasz bedibazsa #4461 üzenetére
Nekem is megvan pár hónapja (11 hó)
Én sem tapasztaltam még sárgulást. Sűrű hiba ez a Honor telóknál?
-
madhat911
tag
[ Szerkesztve ]
-
Mrguba
őstag
Sziasztok a 8 as androidban sincs alapbol radio?
Olyan embernek vennem akinek nincs netje viszont radiot szeretne hallgatni. -
t.imi
addikt
Sziasztok!
Szerintem 1x már kérdeztem, közben változott a helyzet.
Következő lenne a tisztelet teljes.
Honor 9 telekomtól gyári független, gyári rommal jön, vagy független, de T rom van rajta?
A P9 miatt kérdezem, azon állítólag "fél nap" egy rom csere. T rom > gyári rom, semmi főzőcske. -
Divinity
őstag
Nem fél nap egy rom csere nem tudom ezt kitől hallottad. (Ha csak nem volt valami varázslat és nem enged új rendszert telepíteni, amit kétlek)
Amíg hivatalos rendszerek között mozogsz addig nagyon egyszerű, pár perc alatt cserélhetők a rendszerek.Egyébként a Honor szérián nincs szolgáltatós rendszer és szolgáltató zárt teló se.
[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
t.imi
addikt
válasz Divinity #4468 üzenetére
Samun csináltam pár rom cserét, annak is több éve.
Tehát amatőr versenyző
Idézet P9 topikból:" teljes áttérés időtartama pár órát vesz igénybe, ezért csak akkor kezdjünk neki, ha van időnk!"
Ott T rom, vodás rom, stb. Bootloader nyitás, twrp, rengeteg lövésem sincs micsoda.
Ha itt "simán" rátolom egyik gyári romot a másikra, nekem főnyeremény.
Gyári független, gyári rom, ennyi elég is
Semmi buzera.
Köszi a gyors választ -
qltsar
veterán
Ahogy lentebb is említették, itt nincs szolgáltatós ROM, amivel megkapod az az egy verzió van és arra kapod a hivatalos frissítéseket, nem kell mókolnod semmit, szerintem P10-nél is ez a helyzet, maximum annyit tudok elképzelni, hogy a T-s ROM-nál tiltva van a dual SIM képesség szoftveresen, és a rebrand-elésről van ott szó.
-
gobey
tag
365 jön lefelé.
iPhone 12 Pro
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, ha túl bugyuta kerdés, szétnéztem én a neten, de azért megkérdezem: hol lehet most a legolcsóbban magyarországi weboldalról, vagy áruházból megbízható módon beszerezni?
Poco F5/pro
-
han_lev
senior tag
Szóval nincs valami épp aktuális tuti beszerzési forrás.
Alin van 4/64-es kék 300 dodóért.
A Speemallon meg 345.
Itthon meg még 100 ezer ft körül van.Poco F5/pro
-
andlor81
csendes tag
Sziasztok!
Az én H9-em 10 hónapos és kb. 2 hete észleltem a jobb felső sarkában sárga félköríves sárgulási jelenséget.(nagyon zavaró) A kérdésem, hogy ezt garanciában orvosolható, ha igen akkor annak mi a folyamata? Telekomnál vásároltam ők intézik a javítását? A javítás idejéig biztosítanak számomra csere készüléket? (mert ugye valamivel telefonálnom kell, mind a két kártyát használom.)
Segítségeteket előre is köszönöm!Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek,... a sárkányt kell elvenni...
-
Divinity
őstag
válasz han_lev #4485 üzenetére
Dobd rá az áfát meg a vámot és ott is vagy. Plusz a garancia hiánya sem utolsó dolog.
Itthon most szerintem legjobban a Telekomba vett dominóssal jár az ember. Hivatalos gari 99.600 pénz, semmi kötelezettség[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz andlor81 #4486 üzenetére
Szerintem mindenhol megszűnt már ez a cserekészülékes dolog. Sokkal jobban jársz, ha nem a telekomhoz viszed be, hanem a FirstPhone-hoz.
Ha mégis a telekomnál adod le, akkor ott majd 1-2 hét múlva elviszik a TMX-hez, javaslom a topikját itt, erősen nem ajánlanám ezt a lehetőséget.
Ha mégis emellett döntenél, minden irányból, mindent fényképezz le aprólékosan, amikor leadod a telekomnál, inden apró részletet, arra az esetre, ha összekaristolva, darabokban, vagy hibásan, sérülten kapnád majd vissza a telefont, hogy a békéltető testületnek / fogyasztóvédelemnek egyértelmű bizonyítékokat tudj mutatni.
A fényképezősdit természetesen a firstphone-nál is javasolnám, de róluk nem hallottam még rosszat.
@Divinity: Mondjuk, ha fekete kell neki, akkor ez bukó .
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
A TMX-hez nem szabad vinni ez tény.
Mondjuk azt azért hozzá tenném, hogy a T-ben is mindössze annyi történik, hogy bekerül ez zacsiba majd a raktárba és várja a hetente egyszer érkező futárt aki majd felviszi a központi raktárba és onnan kerül el a gyári szervizbe. Tudom, dolgoztam ott. Elméletileg a telefonhoz az ügyintézőn aki betette a zacsiba és majd a szervizeseken kívül senki nem nyúl. Tehát ha ilyen hiba van akkor az a TMX sara csak a T-n veri le mindenki de ezért is a TMX a saras.
szerk:
Igen, ez jogos, ott csak szürke meg kék van. Illetve már azok is csak elszórtan ahogy nézem.[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
-
rene85
aktív tag
Helló,
Édesanyámnak sikerült beszerezni egy ilyen telót, t-től újonnan kb 2 hete. Azóta nem bír 1 napot sem pedig egész nap nincs használva. Mivel nem egy városban élünk, így "távsegítséggel" kiderítettem hogy a google szolgáltatás 46%-ban használja az akksiját (nálam ez pl 0.23%). A többi érték normális. Google-ben keresgettem de mindenki csak gyári visszaállítást javasol + gps kikapcsolást. Volt valakinek ilyen hibája innen a fórumról? Azt, hogy az 1gb mobilnet 80%-át megette a teló 2 hét alatt, szintén nem értem, mert anyám semmire nem használja, max hangouts-on beszélget rokonokkal chaten...
Előre is köszi, ha van valami ötletetek!
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
A telefon megkapja az AI kamerát?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
MeSKA
aktív tag
Biztos hogy nem, különben senki nem venné a Honor 10-et. Azt mondják hardveres korlát van, ami részben igaz, de szoftveresen is lehetne néhány jelenet felismerést programozni bele.
-
bedibazsa
senior tag
364-es ROM még mindig nem jött ki OTA-n másnak sem?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest