Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Üdv.

    Föltettem a B131-es ROM-ot tegnap én is, viszont nem tiszta telepítést csináltam, belakott rendszerre raktam föl, és nem javult az automatikus fényerő állítás, ugyanúgy leveszi minimumra sokszor...
    Ma nyitottam bl-t, rootoltam, viszont a Root uninstaller app-al, amivel szoktam törölni a gyári alkalmazásokat, amik nem kellenek, nem lehetett mindent, azt írta, hogy ismeretlen hiba miatt nem sikerült törölni. Próbáltam Titanium Backup-pal, azzal sem ment, csak valami ingyenes Rendszeralkalmazás eltávolító nevű appal, viszont a beállításokban az alkalmazások között néhány ott maradt, ami nem sikerült a Root uninstallerrel, és itt csak letiltani tudom ugye.
    Ami még furcsa, hogy nem tudok belépni a TWRP-be, csak adb-vel adb reboot recovery paranccsal, egyébként csak valami képernyő jön be, hogy újraindítom, kikapcsolom, vagy belépek a gyári recovery-be (ezt kellene megnyomni? Nem mertem. :DDD ).
    Próbáltam egy gyári visszaállítást kíváncsiságképp a beállításokban, de csak újraindult a telefon. Egyébként hol találok a B131-hez való gyári recovery-t? Ha esetleg vissza szeretném rakni teljesen gyárira. Plusz a rootot hogy tudom a gyári visszaállítás előtt törölni? Az összefoglalóban az van, hogy bl zárás előtt törölni kéne a rootot. (Xperia SP-vel sokat csináltam ilyet, úgyhogy teljesen nem vagyok kezdő, de szeretek biztosra menni az ilyenben, vagyis utánanézni alaposan)

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák