Új hozzászólás Aktív témák

  • fengsuhi

    tag

    Megérkezett tegnap az enyém is a Giztoptól.

    Vásárlás, szállítás:
    szept. 12-én rendeltem, bár az szombat volt. Négy-öt nappal később még mindig processing volt a vásárlás státusza, küldtem egy aggódó mailt, rá két napra válaszoltak. Kaptam egy tracking numbert, és aztán az automatikus webshopos email is megérkezett. Innentől már nyugodtabb voltam :)

    Shenzen > Hong Kong > Franciaország > Németország > Ausztria > Bp. volt az útvonal, a követés eleinte a chronopost.fr oldalon működött, aztán kaptam egy magyar SMS-t a DPD-től, utána ott csekkoltam. Ha hétfőtől számolom, akkor 10 nap volt a szállítás, áfát nem fizettem (tudtommal erre nincs vám).

    A telefon:
    A klasszikus gagyi webshopos ROM, a 66.66.77.00 volt rajta. Nem csak hogy lassabb volt a teló tőle, de első bekapcsoláskor a com.process.phone (vagy valami ilyesmi) leállt, aztán a system ui is. Többször újra kellett indítani, pedig csak kicsit körülnéztem a rendszerben.

    TDD a telefon – ez van a dobozon és az akksi alatt is, – de a legfrissebb Xiaomi.eu ROM-mal prímán megy a net, megvannak a 3G és a 4G B1/B3/B7 frekvenciái is, bár utóbbit egyelőre nem tudom kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák