Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Tudom, hogy láma kérdés, de nem tudja valaki, hogy hol lehet tesztelőnek jelentkezni? Vagy külsősként csak az első béták megjelenése után lehet?
Előre is kösz a választ.
-
leviske
veterán
Nem hinném, hogy szükség lenne a MS-ra. CF vs. SLI ott dőlt el, mikor az AMD kiadta a licenszet az Intelnek, tehát az Intel karik is CF-ben fognak menni szükség esetén.
A CUDA-t annyira nem ismerem... ha ő szólna a Havok ellen (tehát, ha CUDA=PhysX), akkor az is ott dőlt el, hogy a CF-ért cserébe az AMD megkapta a Havok licenszét.
-
leviske
veterán
válasz Neil Watts #20 üzenetére
Költözik.
-
leviske
veterán
Ó... Mitől drága? Olcsóbb, mint annó az XP. (Ultimate-től eltekintve)
Szerintem felesleges egy ilyenbe belemászni, hogy kit kéne hova taszítani, az Apple ugy sz@rja le a PC használókat, ahogy vannak.
A Linuxnak pedig kicsit többet kéne letenni az asztalra, hogy megfelelő alternatívát nyújtson... amelyik piacon meg domborít a Linux, ott veszik is, mint a cukrot.
Konklúzió: nem kell senkit sehova taszítani, igény szerint mindenki vegye azt az op.rendszert, amire ugy érzi, hogy szüksége van... A Linux elterjedéséhez mondjuk pl: elég volna, ha nem használna senki kalóz op.rendszert.
-
-
leviske
veterán
Akkor elnézést. Félreértettem.
(#58) core2: nem tudom, ki hogy van vele, de a Windows láma barátabb kezelőfelülettel rendelkezik. A linux használatához nem elég annyi tudás, ami a felhasználók bő 70%-nak van. Ezért írtam a "többet kéne letennie az asztalra..." kijelentést.
Bár mondjuk néha ugy érzem, hogy a Vista sem egyszerűbb....
MOD: amugy nem hiszem, hogy a Linux nem tudná megoldani a Windows-os játékok futtatását.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest