Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Szép dolog a statisztika, elvileg bármit ki lehet hozni belőle
Azért ennyi mobil nincs magyarországon. Nekem is van egy töltős kártyám, ami kint hever az asztalon már egy ideje. Kaptam, letelefonáltam. Most gyüjti a port -
misu
senior tag
Hy!
Én is kíváncsi lennék mennyi ebből az aktív...
Nekem is van 3, ebből 1-et használok...
szal, szerintem jó ha a fele igaz, mint minden ebben az országban..
Szép napot!
Bye!Bűn az élet.
-
Pompi
MODERÁTOR
''Én is kíváncsi lennék mennyi ebből az aktív...''
Dehát benne van a hírben, nem?!
forgalmazásban részt vevő – azaz az utolsó három hónapban hívást vagy SMS-t indító, illetve fogadó feltöltéses, valamint az előfizetéses – kártyák száma augusztus végén 8 millió 887 ezer voltFeel Good Inc.
-
sbazsi
veterán
elég sok embernek van 2 (v több) aktív száma.
-
őstag
válasz macilaci78 #2 üzenetére
Szeretővel a cégesen kell, mert sokat beszélnek
-
macilaci78
nagyúr
Igen ám, de ha visszanézi a cég például a 20 leggyakrabban hívott számot, illetve a legtöbb beszélgetési időt, lehet magyarászkodni, hacsak nem egy rivális cég titkárnőjét kettyinti az ember...
Viszont az, hogy 8,5 millió aktív mobilszám van és mondjuk egy embernek legfeljebb egy mobilja van, figyelembe vesszük a magyarságra jellemző korfát és feltesszük azt, hogy a legfiatalabbaknak nincs mobiljuk, jóeséllyel megkaphatjuk azt a következtetést, hogy a gyerekek nem az olvasókönyvekből tanulnak meg olvasni, hanem az sms.ekből sajátítják el a nyomtatott betűket... Visszataszító a stítisztika.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest