Aktív témák
-
9CS
senior tag
Nocsak-nocsak :) Ezentúl a Bnetre, nem csak eredeti Diablo, kell, hanem regisztrált Win is :DDD, remélem azért nem olyan súlyos a helyzet és, ha a Blizzardot megmenti Bili, kap egy pirospontot...
'' - Tizenkettőt üt az óra, térjenek márrrrgghhhh... ''
-
Tchoepi
tag
Borzalom. Nem tudom, hogy most sajnáljam-e ezt a mammutot, vagy azon szurkoljak, hogy végre kimúljon...
TchoepiA vélemény olyan, mint a segglyuk; mindenkinek van, és senki sem kiváncsi a másikéra.
-
up
senior tag
El a kezekkel a Blizzard-tól!
-
Tompo
aktív tag
Ezek után a játékoknál is hozzászokhatunk, hogy csak reisztráció után mennek majd :)) :((
-
Niquis
aktív tag
a k**va száját
"És ha helyzet van, akkor mindig lépni kell. Ha olyan a helyzet."
-
tildy
nagyúr
Hát pedig a starcraft egy kurvajó játék.Még p166-oson is megy:)
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Jaja:)))
off
Egyébként pont azpn szivok, hogy xp alatt két hálón össze tudjak hozni hálóban multiplayer gamet.
Az én gépem a gateway.Tegnap ment 20 percig, aztán vége:(
on"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
GeorgeTerror
senior tag
Remélem azért a fejlesztésbe nem fognak beleugatni.
Így is elég bugos volt a diabloII.Kérek mindenkit, olyan e-mail címet írjon az adati közé, amit valóban használ
-
Elrood
őstag
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Elrood
őstag
Újabb rossz hír a játék terén:
''Az Electronic Arts csütörtökön sajtóközleményben jelentette be, hogy bezárja a világ egyik legnevesebb játékfejlesztő cégének számító a Westwood Studiost, valamint az EA Pacificot. ''
:(:(:(:(:(:(:(''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ha nem lesz StarCraft 2 PC-re, akkor akárkinek a hibája is legyen, az halott!!! :((
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
bdav
őstag
Ezt nem értem. A Blizzard szvsz simán megtehetné hogy a saját lábán álljon meg. Az elmúlt években a WarCraft 3 volt a legtovább a Simsek előtt az eladási listákon (és az évvégi összesítésre is a Mohaa val együtt csak ez a két értelmes game mászott fel 5 sims és heripoter társaságában). Westwoodot sajnálom is meg nem is, a Tiberian Sun // Red alert 2 két eléggé elszurt játék lett, a nagy nevek lassan kihalnak a piacrol :(( (ahogy volt ez a 3Dfx-el is anno...)
Amugy én nem félek (még) attól hogy stratégiai játék jelenjen meg konzolra, nem az a kategória (ahogy RPG sem nagyon jelenik meg rá, mármint rendes rpg)10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
PeliScan
addikt
Westwood... :)
Lemezeken kaptam meg, beteg voltam, úgyhogy volt időm. A MENTAT.PAK CRC failed lett, nem tudtam új egységeekt építeni, mert akkor lefagyott, de Atreidesekkel megcsináltam mind a 9 missziót támadó egység építése nélkül!!!!!
Most meg vége... :( :( -
up
senior tag
Hm... szerintem is kicsit elhalt már a Westwood. A C&C (na jó, esetleg a red alert) óta nem csináltak igazán élvezetes játékot. Pedig a régiek igen jók voltak!! (a már említett C&C, Dune2, Lands of Lore...) Azt kell mondjam, hogy nem olyan nagy kár értük, kezdtek ''elkurvulni'', mint a LucasArts, ami csak a StarWars licenszéből él. A Blizzard viszont topon van, rossz lenne m$ befolyást látni rajtuk... Starcraft pedig überrulez, legjobb RTS a mai napig :). Nekem legalábbis.
-
bdav
őstag
Ja objektiv a StarCraft a legkirlzabb, a War3 meg feelingben verhetetlen (ork zenék rulzzz :))) Kül. a cnc generals eddig nekem SC klónnak tünik (amennyit tudok róla)...
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Magisk
- RAM topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 11. 30.)
- Destroy All Humans DNA Collector's Edition (PC,új)
- The Guild 3 Aristocratic Edition (PC,új)
- Spellforce III Collector's Edition (PC,új)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest