- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
donw3ga
őstag
Vajon a Fibernet mit lép, ha egyáltalán tud valamit lépni?
-
Integra
titán
azért bassza meg a ez a redvás.....
256kbit, LOL.... fél megabit 8 mbit esetén..
nevetséges, 2007-ben szopatják hülyére a népet...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nemtommi
senior tag
Kiváncsi leszek otthon mutterom vonalának mekkora lesz a letöltési sebessége.
Kezdetektől 512 kbitre fizet elő, de 1 Mbit-et kap, mostantól lehet 4 Mbit/256 kbit-es lesz? -
Jégkokó
veterán
Egyébként az a vicces, hogy megint eljátszák azt amit a 384kbites ről 512 re váltásnál hogy a feltöltési sebességet nem emelik meg,most ugyan ez va a 4 megabitnél is, mert simán megadhattak volna 384 kbit feltöltést amit a 3 megabites tudott
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
ALI_G
veterán
Szeged mindig is az inviteles ADSL miatt sz*pott...most is. Hát külföldön kiröhögnék ezt ami itt van.
-
Motaba78
addikt
nem tudom mi lesz de remélem csak jobb lehet mégha kicsivel is
ami ingyé van azt el kell fogadni -
d-boy
senior tag
Valaki tapasztal már valamit? Nálam még semmi...
If you understand or if you don't, If you believe if you doubt! There is a universal justice, and the eyes of truth are always watching you.
-
Tithian
őstag
No, akkor egy hónap múlva talán engem is elér az emelés, bár 4 megabit letöltést szinte sosem fogok tudni kihasználni. A 256 kbps feltöltésnek már jobban örülök, de egy 2048/512-es megoldás nagyon tetszene.
Most képes leszek durván napi 44 gigát letölteni, elméletileg az egész havi forgalmamat lebonyolíthatnám két-három nap alatt, gyakorlatilag viszont nem sokat fogok érezni az emelésből (ritkán lehet valamit 4 megabittel tölteni). No persze nem panaszkodom, igen szép dolog, hogy ilyen mértékben emelnek.
Remélem, marad valami olcsóbb, lassúbb, de korlátmentes csomag is, szüleimnek untig elég lenne egy olcsó 512/96-os előfizetés. Az abszurd forgalomkorlátot ők is túllépnék.</örök nyugalom> Mottó: "Te nem vagy én, ezért ..."
-
Kraptor
őstag
Igen szerintem is a 3/512 bőven elég. Nekünk egy céges 3/348 csomag volt és az is bőven elég volt én jobban örültme volna ha az árát viszik még lejjebb. Erre most megkavartak mindent.
Elvileg megszünt a csomag amiben voltunk és egy csomó felesleges dolgot nyomtak bele amire nincs igazán szükségünk. Mondjuk érdekes, hogy tudtam szersződést újrakötni online jóval kevesebb pénzért 8/480-ra, hehe kérdés, hogy ez átmegye az egészen..ezt jövőhónapban megtudom. -
trec
csendes tag
Na a nagy feketebárány a Hungarotel vajon mit lép?Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből az Invitel megvételéből.Az 1M-es ADSL ott 8990 Ft 1 év hűséggel jelenleg.Az ott jelenlévő T-Online 1 M-es ADSL-je 7900 Ft szintén egy évre.Ezért mától elvileg 4M-es net van a T-Com területén.
Hol itt az igazság kérem.......? -
tildy
nagyúr
nekem nem igazán tetszik ez a sávszélességbővítés, sokkal jobb lenne az árcsökkentés. De azt ugye ritka, hogy meglépi egy szolgáltató. Mindenesetre én msot örülök, hogy az enyém meglépte, 1 megabites netem van (fel megas uploaddal!!! ) 3900 Ftért, fix ipvel. hát kell ennél jobb? Mindenre elég.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Daweee
őstag
Ez mind szép és jó, de tényleg komoly rizikó-faktor itt egy faluban hogy bírja e a 8megás netet (most van 2) Viszont az is benne van, hogy vagy másfél éve van ADSL a faluban, tehát gondolom én elég korszerű a hálózat... Nomeg DC-n töltök, egyszer-kétszer felugrik a letöltés 2-3Mbájt/s-ra is, és ilyenkor tényleg tölt is anyival, gond nélkül lejön a fájl, és ezt azóta sem tudom minek betudni hogy mi lehet az oka...
-
Goose-T
veterán
Az azért van, mert a DC protokoll adattömörítést használ. Ha olyat töltesz le, ami jól tömöríthető (nem zene/film), akkor látszólag megugrik a letöltési sebesség. Próbáltál már fake DVD-t letölteni, ami tele van írva nullával? Percek alatt lehozza a 4,7 gigát.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Márton
nagyúr
Hajrá UPC!
10x-ezz, és szerezz új ügyfeleket!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
CSorBA
őstag
''invitel: ...ahol az ügyfeleink kiváló kiszolgálása ezt igényli''
Kiváló? Miről beszél ez? Milyen kiváló?
Ez neki kiváló:
[link]
Már lassan 2 hónapja ilyen... le-fel ingadozik... -
Rambovits
senior tag
Az upc-s sebességekkel, és árakkal sincs sztem semmi gond, az egyetlen ami b*ssz@ a csőrömet, az a letöltési korlát... De itt olvashatnak a UPC-sek egy kis biztatást [link]
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Rambovits
senior tag
'' UPC egyszerűbben gyorsíthat – tette hozzá –, mert a központjaik már most is képesek akár 30 megabites sebességet is biztosítani.'' Nah most ennek ellenére nézzétek emg mivel magyarázzák azt a bizonyos adatfrogalom korlátot:
''Miként azt az ÁSZF is tartalmazza, erre a rendelkezésre a szolgáltatás
minöségének biztosítása érdekében van szükség. A szolgáltató nem tudja
biztosítani a szolgáltatás jó minöségét, ha a hálózat túlterhelt.''
Gratula UPC Magyarország Kft!A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
golyani
őstag
8Mbithez adhatnának 768-at...
-
misimagaki
aktív tag
Nekem T-Kábel van. Eredetileg 512, most duplázták. Nem pont 1024, de akörül.
Véletlenül vettem észre.Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
gLes
őstag
Igazán nem akarom sürgetni őket, de MILESZMÁÁÁ?
-
Allien
veterán
Kíváncsi leszek, hogyan oldják meg azokat az ügyfeleket, akiknek a modemjük a korlátozó, mert vannak olyan modemek, melyek 6 megát sem bírják. Gondolom, emelik ameddig megy, azt annyi.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Motaba78
addikt
Ma kaptam reggel egy hivatalos a t-onlinetól hogy sávszélesség emelés lesz.Ezt eddig is tudtuk, de kivárom a végeredményt.
''Gyorsabb sebességbe kapcsoljuk!
A fejlesztések eredményeként díjmentesen és jelentősen megnöveljük az Ön ADSL-hozzáférésének elérhető maximális sebességét a Magyar Telekom szolgáltatási területén. A sebességnövelés 2007. január 15-én, egyedi igénybejelentés nélkül kezdődik, és az átállítási munkálatok várhatóan 2007. március elejéig befejeződnek. Az átállítás a nap 24 órájában folyamatosan történik, amely az érintett hozzáféréseken néhány perces leállást okoz.A sebességnövelés után az Ön számára nyújtott szolgáltatás minimális átviteli sebessége változatlan marad és a hálózatban mindig rendelkezésre áll. A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg. A technikai információkról bővebben az alábbi tájékoztatónkból értesülhet: www.t-online.hu/sebessegnoveles.html ''
Úgyhogy kitágult pupillákal szugerálni a modemet mikor linkel megint a modem a központtal
[Szerkesztve] -
t72killer
titán
Modemcsere. legalábbis illenék párévente, nemhogy na, 1x rádsóznak vmi öreg ketyerét oszt használd 20 évig...
#8-ra, hja igen: [link] ill több szolgáltatónál van szimmetrikus net is...
(jja, és ha szolgáltató is olvassa, ajánlom figyelembe az árakat. pedig ezekből az árakból nem magyar fizetést kapnak az alkalmazottak)30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
VaniliásRönk
nagyúr
''A UPC Magyarország nem érezte úgy, hogy a felhasználói igények indokolnának egy ilyen mértékű sávszélesség-bővítést''
''extra szolgáltatások biztosítása az ügyfelek részére''
Csak a rohadt limitet törölnék el, én már attól boldog lennék... de azt sem fogják."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
szumoo
senior tag
Kíváncsian várom, hogy a kábelnet fog-e gyorsulni!
Bizakodó vagyok, igaz T-réknél semmi sem biztosA nyúlon túl?
-
REDeath
őstag
Kábelnetnél nem úgy van hogy le~fel? nálunk úgy volt, de most itt is csökkentették a feltöltést nem hogy növelnének
Keresek is leírást a neten hogy hogy is működik a kábelnet pontosabban...
De ha valaki tud egy gyors felvilágosítást adni, megköszönnémKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
LSL1337
őstag
hali
nálam tegnap megtörtént a sebesség növekedés
tegnap este 6 körül márészre is vettem eddig 280k-val jött a dolog max, msot 580k-val
ha a modem-em korlátoz, azt hogy tudom kideríteni D-Link modemem van, méghozzá DSL-360T-s modell, ez elméletielg bírja a 8Mbit-et vagy ez maitt ,,csak'' 5 megás a net a 8 helyett
feltöltés az oké 60al megy (512k ) -
SzlobiG
félisten
Pff ahogy elnézem Invitel megint kullogni fog.
-
HXY
addikt
A UPC-nek nem kell emelnie a sávszélességet, szerintem már annak is örülne mindenki, ha az adatforgalmat emelnék.. Mondjuk 3x-osára.
-
vedini
őstag
kedvenc mondatom:
''Elméletben a kábeles technológiával szolgáltató UPC egyszerűbben gyorsíthat – tette hozzá –, mert a központjaik már most is képesek akár 30 megabites sebességet is biztosítani.''
még jó, hogy akkor a lightnak 512-es a letöltése, köszi upc
a másik kedvencem a nem volt rá fogyasztó igényworkworkwork...
-
Rambovits
senior tag
Az a verébség, hogy a rohadt upc-nél tényleg ott van az a korlát... most muszály lessz nekik eltörölni, különben tömegesen fognak elvándorolni a felhasználok, mivel, sztem mindenki korlátlan netre vágyik! Korlátlan, fix sebességű, olcso netre... Sztem nem lenne muszály a sebességhez nyulniuk, csak azt a rohadt korlátot löjjék már ki!!!!
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Macilaci457
őstag
Nekem Is Light-om van, és ami azt illeti, még sosem léptem túl az 5Gb-ot, mert letölteni máshol szoktam.
Viszont streameket szívesen hallgatnék-néznék, és netrádióval hamar elmegy az idő meg az adatkorlát...
A sebesség-re azt mondom, amennyibe nekem kerül, ennyiért nem adnak máshol sem internetet (kábeltv és telefon nélkül persze, mert ezekre nincs szükségem).
De az adatkorlátot igazán eltörölhetnék, vagy korlátozzák értelmesen.
Pl.:
streameket akar hallgatni, fizessen gyorsabb internetet, és kap nagyobb korlátot = ez nem értelmes. -
HXY
addikt
itt azt írják, hogy korlátlan lesz, és még a sebességen is emelnek
[link] -
fuzik
aktív tag
Az invitel -es szerelő (aki egy hónapja próbálja a 2 Mbites -netemet életre lehelni, **1 megán még úgy ahogy elmegy, telente beázik valahol a kábel...és akkor jön a xopás) azzal nyugtatott meg, hogy nemsokára emel az invitel az invitel -es területen is!
Ha igazat mondott, akkor lehet hogy soha többé nem lesz netem!!!!!___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
Rambovits
senior tag
Ugyanezt a linket linkeltem az elözö oldalon meg is találod a hozzászolásomban... ezzel csak az a gáz, hogy ezek ezt mondják, belsö infora támaszkodva, azok amazt mondják hivatalos infora támaszkodva, szal az lenne a legjobb, ha a UPC-sek - mint a Tré-online weboldalán van - kitennének már egy cikket, hogy mit kívánnak tenni!
-
őstag
válasz VaniliásRönk #36 üzenetére
Pedig valamit muszáj lesz nekik... ős chello-s haverjaim is gondolkodnak, hogy elhagyják a chello-t.
The Amiga, Born a Champion
-
Daweee
őstag
A Téonlájn azt írta, hogy a gyorsításnál tesztelgeti a sebességeket, és a legnagyobb stabilat állítja be. Olyankor mi van, ha ekkor régi modemem van, de később cserélem gyorsabbra akkor újraállítja a sebességet? Vagy ilyenkor mi van?
Gre3nwar: Hol laksz hogy neked már emeltek? Pesten? -
eastsider
nagyúr
Hy!
én még csak mélt kaptam meg pár napja h lesz emelés, de sztem ide (Blatonboglár, Balaton D-i part) később fog elérni az emelés
és vajon ha hűségnyilatkozatom van a T-nél, akkor lehet csomagot váltani?- ezt tudja vki? -
REDeath
őstag
Az én drága pusztavégi (pest mellett lakok 2 km-re, nem kell messzire gondolni )kábeltévés szolgáltatóm emelt 100kbit/sec-et ennyi erővel kiszúrhatná a szemem is egy pálcikával
[Szerkesztve]Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Rambovits
senior tag
Hú de jó hogy így eldugták ezt a cikket...
-
ngabor2
nagyúr
válasz eastsider #55 üzenetére
felfele válthatsz, lefele kell fizetni. én is január 1-gyel váltottam 1 megásból 2 megásba, és jelenleg olyan 7.5Mbit/s sebességgel vánszorog a hálóm itthon
ez a lefele váltós fizetés azért van, mert ki akarják szűrni a ''nyerészkedőket'': veszel akciósan 0ft-ért egy 2-megás netet, az összes cuccal, majd 1 hónap múlva átállsz pl. 512-re, ami nem volt akciós, tehát a belépési díj jött volna hozzá. a havidíjak különbsége neked menne, ha nem lenne ilyen csavar benne.
de attól tartok, hogy ha most váltassz 2 megás netre, azt már nem fogja érinteni a 4x-ezés. -
eastsider
nagyúr
köszi a választ
azt szeretném csinálni h a jelenlegi 512-es netemet (3GB-os letöltési korláttal, ami tarthatatlan úgyis, ha 1 megát nem töltök le ) átváltani egy most kapható 1 megásra ami korlátlan letöltéssel rendelkezik
talán még az is olcsobb lenne mint ez h mionidg túllépem... -
Rambovits
senior tag
Ha tudtok bármi újságot pls szójatok a chelloval kapcsolatban!
-
Madárpók
aktív tag
-
Gabró
tag
Az Invitel válasza az érdeklődésemre:
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az Invitel primer körzetekben az ADSL sávszélesség-emelésének lehetősége műszaki felmérés alatt áll. A bővítés mértéke és időpontja elsősorban az ügyféligényektől függ.
Pontos tájékoztatást várhatóan február első felében tudunk adni.
Köszönjük megértésüket! -
Motaba78
addikt
a környékemen van olyan haver aki inviteles és megemelték már neki azt mondja nagyon cool lett neki
van tonlineis akinek szintén emeltek, de nekem még sajnos nem emeltek, bizom minél hamarabb bekövetkezik ez a dolog nálam is . -
shabbarulez
őstag
-
Dictator^
veterán
válasz shabbarulez #66 üzenetére
az oké, mondjuk türhetöbb az ár kezdetek óta, amikor még itt 384kbit-es net 13000ft volt pesten már 8000ért dobálták.
tehát ezeket a csomagokt növelni fogja, ami belinkeltem az előző hsz-ben?
mikorra várható?
vagy vmi bővebb leirás, hogy mit tervez?
hirlevelet eltüntették vagy kidobták, de nem gond letöltöttem, de nem igazán buheráltam ki, hogy most mit akar majd az mtt.
és egy big respect neked, hogy állandóan az mtt kérdéseimre válaszolni tudszÉs különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz shabbarulez #68 üzenetére
na ez fasza köszi szépen. mondjuk azt nem vettem ki hogy az 3mbites netből 5mbites lesz -e (gondolom igen), és hogy birja e majd a vonal az 5mbit-et.
modembe nem tudok belépni. egyéb más cuccokat se tudtam megnézni.És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
shabbarulez
őstag
válasz Dictator^ #69 üzenetére
A 3/0.5 Mbps-es netedből 10/1 Mbps-es is lehet ha bírni fogja a vonalad. Ehhez nagy valószínűséggel modemet is kell cserélnie a szolgáltatónak, ha nem már most is ADSL2+os modemed van. Szolgáltató oldalan a DSLAM-ot is fejleszteni kell ADSL2+ra, ha már most is nem olyan és a gerinchálózati csatlakozásokon is erősíteni kell ha nincs benne elégséges tartalék.
A modembe típustól függő login/jelszó páros lehet, többnyire a gyártó weboldalán a manualban megtalálható a default páros, hacsak ezt át nem írta a szolgáltató.
HwSw fórumon írta egyik felhasználó mi a user/password páros az ő eszközéhez. [link] Én azt se tudom Monortelnél milyen eszközöket szórtak szét az elmúlt években az előfizetőknél.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest