Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
addig jár a korsó a kútra...
Mitnemondjak, Wallace Úr megérdemli. Különben is, trösztöt azért csinálnak, hogy nagyobb profitot kaszáljanak be, a büntetés is a forgalmi értékre vonatkozik - nomármost freeware alatt egyik sem értelmezhető30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Attól még kimondhatta volna a bíróság, hogy jogellenes a cselekmény, illetve büntetésként el is tilthatta volna őket a további hasonlótól.
Egyébként meg Wallace-nak igaza van: ez egy bazinagy tröszt. Azért adják most ingyen a cuccokat, hogy ha már mindenhol ingyenes szoftver fut, akkor utána sokszorosára emelhessék az árat.A tej élet, erő, egészség.
-
t72killer
titán
soxor 0 az 0 marad
Bár én nem féltem a M$-tot és az Adobe-ot a csődtől, a biztonságiak is jól elvannak - pedig ott is van állandó freeware konkurrencia - viszont én még megbízható freeware vírusirtót pl nem láttam Kb az olcsó hús esete...30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Eszleny
aktív tag
Következő fejezet: éttermek perelnek ingyenkonyhákat.
De azért valahol meg tudom érteni az illető frusztráltságát.
A ''piszok'' kínaiak milyen olcsón (igaz nem ingyen) dolgoznak... talán ők is sorra kerülnek.
[Szerkesztve] -
moma
őstag
Én is AntiVir felhasználü vagyok. Kis erőforrás igény és nálam még nem jött át semmi, pedig évek óta hsználom. A hátrány annyi, hogy amikor frissít, feldob egy ablakot, hogy lehetek premium user is(abban van adblocker meg nem tom még mi), de ezt csak le kell okézni.
Csak épphogy kapcsolódik, de pont most került kezembe ez a régi cikk. Könyvekről van szó főleg, de egyéb ilyen szabad felhasználás vs levédés tartalmakról is. Nekem tetszet: [link]
[Szerkesztve]we all deserve a bit of luck.
-
Drótszamár
őstag
A felugrósnál tiltani lehet az IP-t honnan szedné a reklámot, de akkor meg egy sajna nem tudtam letölteni bla bla szöveg jön helyette. Itt elvileg ki lehet pipálni, hogy ez nem érdekel, és többet ne zargasson, de nem veszi figyelembe. Avnotif***-t kell tiltani a tűzfalon.
Sorry az off-ért.( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
t72killer
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Baldur's Gate 3
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Light of Motiram - Kína válasza a Horizon franchise-ra
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest