Hirdetés
-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Hozzászólok Aktív témák
-
Kifigyeltem közben, hogy meddig lehet alkatrészeket reklámnézéssel "fizetni".
Nem azt kell nézni, hogy hanyas szintű az alaktész, hanem, hogy mennyibe kerül a fejlesztés.
Például 6400 pénznyi fejlesztést már nem enged reklámmal helyettesíteni (így hiába vártam, hogy a Super Diesel-hez spórolni tudjak, gyorsan rájöttem, hogy a 6500 pénzes, de egyébként alacsonyabb (jeep-hez viszonyítva nem is csak egy szinttel) tuningszintű alkatrészek esetében már mindenképp fizetnem kell.Megtévesztő, mert attól meg, hogy semelyik járgányunknál sem tudunk reklámmal fejleszteni, attól még ládákból továbbra is ugyanúgy tudunk kapni "gift"-et.
De legalább így gyorsan elköltöttem a Super Diesel-re a maradék kb 1 milliót, hogy teljesen kifejlesszem és valóbam nagyon ütős járgány.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
gp A Fingersoft leghíresebb játéka új részt kapott: még az előzőnél addiktívebb és pörgősebb, miközben sofőrünk feje egyre csak unottabb lett.
- iPhone topik
- Olasz autó topik (Fiat, Lancia, Alfa)
- [Re:] [bacsis:] Elhatároztuk a Zasszonnyal, hogy berúgunk
- PlayStation 4
- Asus routerek
- [Re:] LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Steam és GOG és EPIC Store és Humble Store, valamint Xbox PC Game Pass és Origin Access és uPlay+, továbbá Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- DIGI internet
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Scania Hungária Kft
Város: Biatorbágy
Cég: Polygence
Város: Budapest