Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
ULTRAWIDE MASTERRACE!
Switch Tax
-
Dominó85
addikt
válasz MasterMark #1 üzenetére
Én már csak a Lenovo Y700-am 17,3"-os kijelzőjén és a Lenovo X201T 12"-ján filmezek, netezek. A TV full felesleges agyromboló tartalmától 18 éve megszabadultam.
* Péter - 06302461862 *
-
Redneck
nagyúr
Szerintem lehetne több kérdés, mert ez így nagyon semmilyen. Képarány, felbontás, képfrissítés, panel típusa.
Ennyi erővel lehetett volna csak igen/nem válasz is...
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Rodi 4.80
senior tag
Ultrawide 29" 2560x1080-as.
A munka mellett játékra és filmnézésre is tökéletes, már biztos nem állnék vissza "hagyományos" képarányú monitorra.[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
A TV nem feltétlenül a televíziós adásokról szól, az én médiarendszerem központja és még sokaké. Az igényes tartalom fogyasztáshoz elengedhetetlen. Nem mindenki igényét elégíti ki egy laptop kijelzője.
Van ugyan kábeltv-m, de csakis a sportközvetítések végett. Sajnos az internetes sport streamek komoly kompromisszumokra késztetnek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Csak szólok, hogy a tévé kifejezés manapság sokaknak csak egy nagy képernyőt jelent. Nekem is van 55"-ös tévém, erősítővel és hangfalakkal, mert a filmeket utálom egy picsányi képernyőn nézni, ahol oda kell hajolnom, hogy halljam miről is van szó. Tévéadást ellenben már legalább 10 éve nem nézek.
Van asztali gépem is 24"-es kijelzővel, meg X230-asom 12"-essel, de soha eszembe nem jutna ezeken rendszeresen filmet nézni. Igazából én azokat az embereket nem is értem, akik laptopon néznek filmet. Kicsit a sajtreszelővel rejszolni feeling. A mobiltelefonon filmet nézők meg aztán abszolút a perverz kategória.
The Amiga, Born a Champion
-
nyunyu
félisten
Otthoni géphez 32" LCD TV van csak, de lassan csereérett, mert vibrál a háttérvilágítása.
Melóra vett laptop 15.6"-ja meg eléggé használhatatlannak tűnik, kollégák többsége külső kijelzővel tolja, úgyhogy oda is kell majd vennem valamit.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
SunyaMacs
aktív tag
Sík LCD + CRT TV(amit egyre kevesebbszer nézek)
-
törölt tag
Legalább a notebook/TV kategóriát kettébonthattátok volna, lévén sztem ennek a két kategóriának teljesen más okokból nincs monitora. Én 55" 4k TV-t használok a PC mellé, mivel nagy méretű, jó képminőségű monitor nincs, főleg értelmes áron. Ha lenne, azt vettem volna, nekem nem kell a TV-vevő, smart stb.
Amúgy melyik szponzor kért meg titeket ilyen piackutatás elvégzésére titeket? Illene megjelölni a cikkben, hogy ki/milyen cég kapja meg az adatokat.
-
törölt tag
Sík LCD+TV nincs a válaszlehetőségek között. Persze a TV nem monitor, de valahol ma már mégis az, nem olyan éles a határ. Teljesen ésszerű, hogy az ember a rendszerint nagyobb képernyős TV-jére küldi ki a filmjét (vezetéken vagy anélkül) a gépéről.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Aki egyébként csak laptopot használ és huzamosabb ideig, ő hogy oldja meg azt, hogy ne görnyedjen egész nap? Vagy ne lefelé nézegessen?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu89
senior tag
Plazma hol van? :-)
-
Acélfarkas
senior tag
Dell U3014 2560x1600. Nekem mindenre elég. Játékra is kiváló.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Spirit
őstag
Szerencsésebb lenne a TV és a notebook kijelzőt kettéválasztani. Én személy szerint mindig is a pénztárcámnak még elérhető legnagyobb megoldásokat tekintettem a legjobbnak, így mikor elérhető árú, viszonylag jó minőségű (monitorhoz képest) TV-k jöttek a piacra, boldogan váltottam ki az egérmozit egy TV-vel. 1997-ben 14"-el indítottam, majd 17", 20", 21,5", 23", 24", 27" monitorok után 2012-ben a 40"-es TV igazi megváltás volt filmnézéshez, játékhoz, de még böngészéshez, munkához is. 70cm-ről természetesen.
Igen, tudom, hogy freesync, gsync, input lag, matt kijelző, kutyafüle, de a "huszoninch" nekem a hordozható kategória. A család akkoriban még hülyének nézett, mára ők is 32"-es 'ócsó' TV-t használnak monitor helyett az asztalon.Mondjuk efölé már nem mennék, megvárom szépen míg a 4k és az OLED lejön ebbe a méretkategóriába és 200k alá vagy a monitorok nőnek fel méretben. Csak bírja ki addig a mostani.
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Laptopomon a beépítettet használom, de az asztalinál meg LCD monitort, ilyen válasz meg nincs.....
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
TaaT
nagyúr
Most nézem hogy csak monitorokról van szó, kivétel a legelső (notebook/tv)
Szerintem nem csak én rontottam el (Csak sík LCD monitor), 42" LCD TV-n gépezek. De biztos van aki a lakásban fellelhető CRT TV-t is beleszámolta amikor a (CRT & sík LCD monitor)-ra szavazott.[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
thomeef
őstag
A 99%-ban silány minőségű laptop kijelzők max a 30 ezer forintos kategóriát szorítják ki a piacról, 50-ért már olyan monitort kapni amit egy laptop meg sem közelít.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
csongi
veterán
En inkabb a felbontast kerdeznem meg. , illetve mikor tervezi a cserejet.
Mindjart kirajzolodna hazankba a sok k-s kijelzok jelene . -
törölt tag
4db sík LCD(4:3; 16:9; 2x16:10) +1db sík TV(16:9), no nem egyszerre.
Ha lehet itt is a professzionális irányba menetelnék tovább, mint a piac új "csodái" felé.
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
Nem jelöltem be semmit, mert nem lenne releváns. Ugyanis amiket jelenleg használok az nem teljesen "szabad döntés" alapján alakult így.
Itthon is egy 15,6"-os notebook-ot használok szinte mindenre, kivéve játékra, mert arra pedig Desktop-ról tolom ki TV-re a képet.
Viszont a notebook-ot szívesen lecserélném egy mini PC-vel, amihez viszont egy min. 24"-os IPS monitort használnék. Erre egyelőre nincs keret.
Az asztali gépemhez egy CRT monitorom van, ami már zúg is és csak végszükségben használom.
-
rmmm
tag
24" 4k UHD IPS LCD LED
de amugy a notebookom van radugva...filmezni meg a telefonomra letorrentezett filmek (igen, azon fut a torrent, mert minek menjen a gép) widi vezetek nelkul mennek az LG LED projektorra, nekem barmekkora TV kicsi
-
Pécsi gyerek
addikt
Én most cseréltem tv-t és monitort is.Tv egy Fhd 80 cm-es(50 cm-es hagyományos tv-t váltott) megvagyok elégedve vele,max egy 100-120 cm-est azért elviselnék,de most erre volt pénz.Monitor egy 1440×900- as 19- est váltott egy Fhd 22-es.Nagyobb szebb jobb,nem kellene már kisebb,sőt 24-27- est is elnézegetném De ennek is örülök hogy kijött a pénzemből.
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
nubreed
veterán
23" IPS LCD FHD monitor, filmezésre 42" FH Panasonic plazma. Egyelőre nem tervezek 4K -ra rátérni.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Daelion
őstag
24" LCD FHD kb 2 éve.
Játékra/Filmezésre van,TV-t nem nézek évek óta.
Nekem ez teljesen megfelel és nem érzem,hogy igényem lenne nagyobbra pedig van másik szobába egy Ultra wide de nekem azt már kényelmetlen 'belátni'. -
Psych0
őstag
Nincs monitorom, sornyomtatót használok...
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
saen
veterán
Én a kétmonitoros rendszer híve vagyok, csak sík változatban természetesen.
-
KaitouP
nagyúr
Szuper "ultrawide" monitorom.
Persze ez is több mint a semmi, úgyhogy ne panaszkodjak.Nagyon szeretném már lecserélni a monitort is (a géppel együtt), mert bár netezni bőven elég, kezdek/szeretnék belekezdeni olyan dolgokba, ahova minimum lenne a FHD 16:9.
+ 47" LED LG Smart TV, ott folyik a filmezés, játék, stb.
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
big-J
őstag
Naah, az ultrawide-nal sokkal jobb az ultrawide ES ultratall masterrace.
-
Czvik2.0
tag
Monitor egy 21:9 es 25" Lg játékra, netezésre, filmezni meg 40" tv. Előtte egy 28" os tv/monitor volt de már nem tudnám elképzelni hogy azon játszanék.
-
menpee
aktív tag
Projektor Master Race, 80" alatt nincs élet kappa
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
Plasticbomb
addikt
4k 43" a minimum.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
big-J
őstag
válasz Plasticbomb #39 üzenetére
Igy van. 2x"-os leveles lada resbe nezegessenek a postasok, en nem fogok.
-
ripla
addikt
Egy 10 éves Panasonic SyncMaster monitort használok, 1680*1050 maximális felbontással, ráadásul ezt is kaptam.
Mondjuk 3 évig volt egy 1080p-s FullHD projektorom is, de aztán eladtam, mert elmúlt a varázs. Az mondjuk elég menő, amikor 4 méterről nézel egy 2,5 méter képátlójú képet, és közben tudod, hogy 10 méterről is nézhetnéd 7 méteres képátlóval.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
Szűk 10 (8-9) éve egy Fujitsu Siemens 24 colos full HD monitor mellett, a laptop 14 colos full HD képernyőjét nézem, de tervben van kissé nagyobb monitorra (csak sajnálom lecserélni, nem akar elromlani) és kisebb 13,3 colos laptopra váltás, akár QHD mellett.
[ Szerkesztve ]
-
noPublicFG
senior tag
Amikor géppel játszottam 27" alá nem adtam. Most 17" a menő. Laptopon.
plus ça change, plus c'est la même chose
-
törölt tag
Mi lesz a következő kérdés?
Mit használsz élelem szerzéshez?
A) Számszeríjj
B) Dárda
C) Parittya
D) KőbunkóŐcséém
-
vedini
őstag
Otthon 50" samu plazma 6 eves, 24" acer TFT monitor 10 eves
Ceges: Laptop talan 12.4" 1 eves, hozza dell 19" TFT monitor 9 evesNincs igenyem lecserelni a regi kijelzoket, nincs bajuk
workworkwork...
-
konci79
őstag
Mikor pár éve kellett egy új monitor nézelődini kezdtem és rájöttem hogy kocka monitort akarok,ezek a nyújtott cuccok nem jönnek be.
Samu 19",1280x1024,,tökéletesen elégedett vagyok vele.Eladó DDR4 GSkill 2x8 GB 4000 MHz CL16
-
Joshi
titán
válasz #74018560 #44 üzenetére
Az élelem szerzés is nagy fejlődésen ment keresztül, ma már nem ilyen kezdetleges eszközökkel megyünk a boltba. Persze attól függ hogy van pénzünk vagy nincs.
Mondjuk azt nem tudom hogy van-e infoja a weboldalaknak (pl PH), hogy milyen kijelzővel böngészek éppen, de a vga + procit biztosan tudja hogy milyen. Abból nagyjából világossá válik, hogy egy Intel i7-4790k + Nvidia 980Ti-vel nem notebookom van vagy tabletem. Tehát itt már leszűkítettük TV-re és Monitorra a kérdést.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- Gigabyte Aorus Gamer Ívelt Monitor 27" Új 6hó jótállás+Áfás számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest