Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    2 kép többet mond minden szónál. :D

    Továbbra is mondom, a Messenger, Facebook app, Viber használatától úgy merül a telefon, mint balta a vízben. Ha valaki le tud mondani a Messengerről, tudja nélkülözni a chat head és egyéb "fontos" dolgokat, kiegyezik néhány emojival, simán ott a Messenger Lite. Facebook app helyett ott a gyári böngésző, app battery saver beállítása, stb. És nem, nem mondtam le semmiről sem, ami az okos telefon használati értékét érintené.Global 8.1.2 van fenn.

    (#3329) Robynho
    Fenti képekből is láthatod, hogy valami gond van nálad. Én például néhány apptól biztos megszabadulnék a helyedben. Fagyás, akadás nyomokban sincs nálam, hasít mint a szélvész. Hangerővel nincs gond.
    Értesítések késése vélhetően ebben keresendő: Security - App battery saver (kapcsold ki az energiatakarékosságot azoknál az appoknál, aminél nem jön be az értesítés). Nálam az mi2s-el együtt jön az értesítés, minden rendben van.

    Waze: Továbbmennék, nem csak waze, hanem bármilyen navigációs app. Nyár van. Sokat használtam az mi2s-t navigálni, jelenleg is azt használom. Sikeresen felfőztem vele már 1 gyengébb és 1 egész jó, egy éves akkut úgy, hogy közvetlen napfény nem érte (le volt téve a szellőztető rácsra egy tartóba). A szélvédő mögött forróság van, a kijelző folyamatosan aktív valószínűleg magas fényerőn, GPS on, online navigáció esetében adatkapcsolat aktív, gondolom a töltés is. Egyenes következmény a túlmelegedés. Vigyázz vele, fel ne főzd az akkut... Én úgy oldottam meg, hogy nem elég, hogy a napfény nem éri, már nem a középső légbefúvóra teszem a telefont (ide ritkán nyomatom a klímát). Áttettem a telefont a bal légbefúvóra, amiből folyamatosan érkezik a klíma hideg levegője a telefon hátuljára. Azóta, mióta így csinálom, hosszabb utakon is hideg marad a telefon.

Új hozzászólás Aktív témák