Új hozzászólás Aktív témák

  • madrac

    őstag

    válasz 7Sony7 #1532 üzenetére

    Nem kötelező használni, lehet egyenként is újra letölteni, felrakni, beállítani minden appot, ha valakinek az szimpatikusabb. Nekem csak jó tapasztalatom van Titaniummal, úgy ahogy másik jónéhány millió felhasználónak, de meglehet nézni playen is hogy milyen minősítéseket írnak rá. A maximális 5*-os. Én egy régebbi 6.0.5-ös verziót használok. Sőt, továbbmegyek, MTK soc-os telóról származó mentéseim is tökélesetesen futnak azóta is amiket átraktam és visszaállítottam a Haier-en, pedig azon 4.2.1 android volt.
    Rendszer programokat, vagy olyanokat amik eléggé belenyúlnak a telefonba, nyilván nem mentenék és állítanék azért vele vissza. Launcher-t se nagyon. Szelektálni kell. Ésszel kell használni mindent, bomba biztos dolgok nincsenek, mert nem lehet mindenre felkészülni.
    Mikor lement egy futó programot, akkor először le kell állítania azt (fizetős változatnál asszem csak felfüggeszti), lehet hogy nálad ez nem sikerült valamelyik programnál.
    Szóval akinél gondot okoz a használata az ilyen backup progiknak, az maradjon inkább a manuális, egyenként újra letölt, telepít, beállít megoldásnál, az a tuti. Persze ezzel az adatok is elvesznek, ha csak nem kerültek valahogy mégis lementésre más módon.

Új hozzászólás Aktív témák