Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
Én most értem haza, elég hamar eljöttem, és szerintem voltak nagyon érdekes, és jó előadások. Mindent videóra vettünk a haverommal, szóval jó lesz itthon visszanézni újra
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
domi007
őstag
Nem az összes előadásról készült hivatalos videó felvétel, mi együtt dolgozva a hacktivity-s teammel próbáljuk lefedni az egész nap programjait.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Panther
HÁZIGAZDA
A PROHARDVER RIOS R5 motorja természetesen mentes ezektől a hibáktól, Buherátor nekünk újdonságokat nem tudott mondani, a bemutatott módszereket Panther (aki portáljainkat szisztematikusan építgeti évek óta) már mind ismerte.
Ezen két apróságot helyesbítenék:
- hallottam újdonságokat, de szerencsére csak azzal kapcsolatban, hogy egy létező hibát hogyan lehet (hatékonyabban) kihasználni, illetve
- igaz hogy a RIOS R5 úgy készült, hogy amikről szó esett azokra figyeltem, tehát nem szabadna ilyen típusú hibának lennie benne, de persze ebben teljesen biztos soha nem lehet az ember... azért én optimista vagyok.[ Szerkesztve ]
[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Xpod
addikt
Az stimmel, hogy készültek (ahogy tavaly is), de vagy én vagyok alul informált, vagy igazam van. De még a tavalyi felvételek sincsenek (annó jó sokáig visszalátogattam a weblapra) de nem is voltak fent.
Remélem az idén ez változni fog, mert a vasárnapra átrakott wi-fi-s törés nagyon érdekelt volna, de sajna lemaradtam.Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
domi007
őstag
Sajnos ki kell ábárndítsalak: a WiFi törés csak egy egyszerű metasploit buffer overflow volt, amit stílusosan egy régebbi d-link driver ellen mutatott be Baki Gábor.
Látványos volt, mert pl. a Windows 2003 Server kék hátast dobott hatására, de ez nem szépíti azt a tényt, hogy elavult driveres gépet elég könnyű megtörni.DOMy
-
domi007
őstag
Kár, hogy tavaly nem volt ember a kisteremben lévő előadások felvételére....
Na, majd idén pótoljuk
!
DOMy
-
domi007
őstag
Baki Gábor i-vel írja a nevét
DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
it Riportok, tudósítások, életképek a Budai Fonóból.
- Alpine SBE-1044BR subwoofer eladó!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 17,3" I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 4740s - i5-G3 I 8GB I 256GB SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 HUN: i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" Touch I ÚJAKKU I Cam I W10 I Garancia!
- LG AKB74115502 Gyári távirányító ÚJ! LG LCD LED PLAZMA OLED televíziókhoz
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4030U I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bluesound Node (2021) Garanciális!
- LG Magic Remote AN-MR19BA GYÁRI ÚJ Magic távirányító Lg Tv LED OLED tvhez
- Eladó SK Hynix DDR4 memória. 8GB 2666Mhz
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest