Új hozzászólás Aktív témák
-
Gude
senior tag
Csipolom az ilyesmit.Nagyon tetszik
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Sirandrish
legenda
Hát ez nekem is bejövős
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
zcool
aktív tag
Kifejezetten jól néz ki!
Legalább annyira vedd a fáradtságot,hogy pü-re válaszolsz!
-
Kanczy
veterán
Jól néz ki, de pont az a meseiség hiányzik belőle, ami a GW-t egyedivé tette...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
johni86
tag
Hmm, ott van nagyon, nekem is bejövős
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Nagyon jól megcsinálják ezt a játékot
-
kovsol
titán
én már az elsőt is nagyon szerettem legalább annyira mint a wow -t, tutira megveszem ezt is akármilyen is lesz ha már annyira jó lesz mint az első akkor már oké nálam
May the Force be with you!
-
SPY0817
aktív tag
-
Sicilian
addikt
Tetszik
nothing is true everything is permitted..
-
félisten
Az első részre az egyik spanom nagyon rá volt kattanva.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Ptech
addikt
Jól néz ki, de nem kéne rákattani MMO-ra, elég volt a WoW.
-
hommeros
őstag
+1, bár ez a videó 3 vagy 4 napja elérhető. Már megörültem, hogy valami új videó.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
alvarezlopez
tag
GW+Factions van meg nekem és imádtam őket. Néhány dolog amiért a GW nagyon bejött.
-nem az dönti el ki az erősebb, hogy ki mennyire kocka
-Tyria képi világa, hangulata és a hozzá tartozó zene egyszerűen csodálatos, magávalragadó. Nem tudnék még egy ilyen játékot mutatni!
-A klasszikus MMORPG stílust követi, Lobbykban járkálunk összeszedjük a partyt aztán megyünk aprítani.
-Sokféle, változatos PvP lehetőség
-Óriási bejárható területek, rengeteg kihívás szóval, abszolúte nem monotonHátulütőiből keveset tudok mondani:
-talán az egyik nagy bánatom az volt, amikor már a sok kiegészítő miatt akkora lett a játéktér, hogy be kellett vezetni PvP Islandot, ezáltal összevonták az összes Arénát. Ennek természetesen nem kellett volna bekövetkeznie ha sok játékos van. De már akkora volt a játszható terület, hogy gyakran üresek voltak egyes arénak.
-Szintén kevés játékos miatt néha nehéz a küldetésekhez embereket keresni, a henchmanok pedig nem tudják helyettesíteni az igazi playereket. -
Archanon
őstag
Én azért remélem nem fognak minden skill után "nyögni" egyet, az tényleg elég zavaró lenne. [Mellesleg elementalistának ugyanez a hang volt, ez nem sejtet túl sok jót].
Az meg nem semmi, ahogy véd a pajzzsal.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
tonyalmeida
csendes tag
Nekemis tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Láncfűrész topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nyomtató topik
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest