Új hozzászólás Aktív témák

  • P1eTr0

    aktív tag

    Tegnap én is csatlakoztam a GoPro-sok klubjába :) Egy Hero4 Adventure lett a befutó. Eddig még csak próbálkozások voltak. Sajnos az idő sem volt annyira kedvező, inkább csak a beálltásokat nézegettem.

    Esetleg aki már gyakorlott, segíthetne 1-2 kérdésben. Pl. ha autóban szeretnék videót készíteni, akkor milyen beállításokat ajánlanátok? Alapvetőn én most 1080p-ben, 60 fps-el rögzítettem a videókat, de lehet elég lenne a 30 vagy akár a 24 fps. Nappal nagyon nem is kell állítani a dolgokat, szép képe van, este érdemes valamire odafigyelni? Ami már most feltűnt, hogy a file-ok mérete jó nagy :) Arra már rájöttem, hogy a kártyát érdemes NTFS-re formázni, mert akkor a hosszabb felvételnél 4 GB-nál darabolja a file-t.

    Ami viszont fontos lenne. Vásároltam hozzá szélvédőre szerelhető tartót. Ez rendben van. Hol érdemes hozzá lencsevédő kupakot venni, illetve valami normális táskaféleséget? Önmagában nem akarom hurcolászni. Az e-bay, vagy amazon sem akadály, tudok várni :)

    Hirtelen több kérdés nem jut eszembe... :) Minden tanácsot, tippet szívesen fogadok. Előre is köszönöm a hozzászólásokat. Remélem nem gond, hogy a Hero 3 témájába írok, de ezek a kérdések végülis általánosan vonatkoznak a kamerára.

    Normális vagyok. Megmondták a hangok is.

Új hozzászólás Aktív témák