- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbela69
csendes tag
slimport hdmi adaptert idehaza lehet kapni vhol?
-
mbela69
csendes tag
válasz silmatauki #320 üzenetére
Köszönöm! amazonról fog jönni (kisdoboz+drót létére eléggé drágaság:-), de ezen már ne múljon)
-
mbela69
csendes tag
pár perce jött meg a gép! A B-telnél rendeltem és még az első áron (83e) kaptam meg a 32 GB-os változatot. Kipróbálás csak este, de pofára nagyon rendben van! (bár ez az első tabom, de az MM-ben többször és több gépet végig tapiztam. (nem baj, hogy kivártam ezt:-)
[ Szerkesztve ]
-
mbela69
csendes tag
nem tudtam kivárni az estét. tekintsetek el a talán eltúlzott lelkesedéstől, de ez az első tab a házban.
nagyon rendben van a gép! és bételes árral is elégedett vagyok (kitöltött garijeggyel jött).
a kijelző elképesztő!!! nemrég nézegettem egy retinás almát, nos ez párban van vele.
a fogása jó, seperc alatt leszinkronizált mindent, bekapcsoláskor rögtön frissített (valamit), már már szájbarágósan felhasználóbarát, nekem a gombok elhelyezése teljesen ok, fogása tapintása nagyon ott van (bár fémpárti vagyok itt nem hiányzik egy kicsit sem), gps seperc, wi-fi egészen jó, nekem még a hangszórók is bejönnek...szóval 10/10[ Szerkesztve ]
-
mbela69
csendes tag
nem tudom:-) bent hagytam a munkahelyen a dobozt. van egy kézzel kiállított az eladótól és dobozában az eredeti is.
kérdés:
az asus.hu-n kell (érdemes) a készüléket regisztrálni vagy azt az eladók megtették...vagy hogy van ez? -
mbela69
csendes tag
valaki el tudná árulni, hogy az asus termékregisztrációnál a Nexus 7 (II) melyik terméktípusban keresendő?
-
mbela69
csendes tag
ehhez kapcsolódva kérdezném, hogy moto defíhez kapott usb töltővel lehet tölteni a nexust (és viszont...mert minek utazáskor annyi belet vinni)? (aszem 5 volt a töltőáram feszültsége, de az áramerősséget nem tudom, mert nincs nálam)
-
mbela69
csendes tag
Köszönöm!
a gép még mindig nagyon bejön! szuper, nem akad, gördülékeny. picit a bekapcsolót kell gyötörgetni bekapcsolásnál, de alvásból könnyű érintésre ébred.
-
mbela69
csendes tag
válasz HevonenKulli #556 üzenetére
én tőlük vettem elég jó árban a 32 GB-os változatot (83+posta). Rendes számlát és kitöltött garanciajegyet kaptam (a töltő dugvillája szintén usákos, de küldtek hozzá adaptert így cseppet sem zavar)
-
mbela69
csendes tag
első csalódás (vagy inkább tudatlanság)
kérem valaki android gurut segítsen az alábbi dologban!
mivel szeretném a tabot dslr kamera vezérlésre használni, beszereztem egy usb-otg kábelt (concorde). az appok (helicon remote, dslr dashboard) leírásában ezen kívül semmilyen különleges feltétel nincs megadva.az egér működik, de sem külső pendrive, sem a kamera nem megy (nem is látja).
kérdések:
- másik kábel kell(het)?...és az is próba/cseresznye alapon?
- esetleg van olyan app, amelyik ezt megoldja?
- vagy valami más a készülék beállításainál (hogy lássa usb mass storage-ként)előre is köszönöm!
(lehet volt már róla szó, de nincs lehetőségem mindent visszaolvasni) -
mbela69
csendes tag
valami feneség ott (is) lehet, hogy pl. az asztali gépem (asus n56v, win7) sem látja a nexust, csak tölti.
(első csatlakozásnál érzékelte és kezelte meghajtóként azóta nem) -
mbela69
csendes tag
nagyjából sejtem mi lehet az otg baja.
gyári visszaállítás után (egy darabig) mindkét kamera vezérlő app működött, a win7 látta a "média eszközt" majd ismét süketség. természetesen közben a play-ről töltődtek a korábban telepített appok. így azon spekulálok, hogy valamelyik app tiltja le az usb-t (a fejlesztői mód->usb hibakeresés sem segített). Már csak azt kellene kimókolni, hogy melyik a ludas.)
(hogy és hol lehet beállítani, hogy gyári állapotra visszamenve ne kezdje el automatikusan felrakni az összes app-ot?...hanem csak úgy: "majd én tudom, szépen sorban" módon)
-
mbela69
csendes tag
múlt héten én is rinyáltam az otg (szintén concorde) miatt, igaz én egy speciális területen akartam hasznát venni (dslr távvezérlés).
(egeret vitte)gyári beállításra minden megoldódott, majd az app-ok második indításakor megint se kép se hang.
ki fogom próbálni angol nyelven, illetve tervben van egy finomabb megoldás (wi-fi-n keresztüli vezérlés) ami után már nem fog érdekelni a drótos megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest