- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forrest Gump
tag
Én megvárom a G Pad 8.3 -t, milyen lesz, mennyiért és aztán döntök, hogy Nexus vagy LG.
-
b4zsi-
őstag
A német Media Markt kínálatában is szerepel a 32 gb-os WiFi-s változat 269 Euro-ért. Gondolkodom a jövőben a masina megvásárlásán csak még azt nem tudom, hogy honnan szerzem majd be.
-
goranje
tag
Üdv!
Látom sokakat izgat a GPS és a tapicska probléma.
Az enyém kb. három hetes, és annyi volt vele hogy amikor megkaptam először jó volt a GPS, pár nap múlva
viszont vett semmi jelet, de egy restart megoldotta. Kb. két hete volt egy kisebb frissítés lehet hogy épp erre,
de azóta semmi gond vele.A multitouch probléma meg nálam meg nem is jelentkezett. ( Kopp Kopp ).
Az aksi nagyon jól bírja. Nagyjából egy óra jutub, + zene + 6-7 óra net volt egy merülés.
Múlt csütörtökön telelöktem, majd eltűztem repnapozni, és most estem haza nemrég. Így áll 88%-on.
Szerintem nincs itt semmi különösebb gond, penge ez minden téren.Üdv: L.
-
Cobra87
csendes tag
Ezek szerint jobb ha nem telepitem a frissiteseket? Nehogy elkurodjon a Jo kijelzo?
-
JSaN
addikt
Haver jonn haza par nap mulva nemetorszagbol es hozna uj nexus 7-t, ha lenne.
saturn, MediaMark,(ide szemelyessen is bement) amazon.de, play store, egyikben sincs vagy elfogyott!! Nemetek kiramoltak mindenhol, naluk a 230€ nem penz erte.
Valaki tud tippet honnan erdemes meg venni nemetben?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
cirx
senior tag
ha esetleg elszánom magam és az amazonról rendelek, mennyi az esélye annak, hogy plusz vámot dobnak rá itthon!?
rendelt már valaki amazonról elektronikai terméket?
S23 GREEN
-
mbela69
csendes tag
pár perce jött meg a gép! A B-telnél rendeltem és még az első áron (83e) kaptam meg a 32 GB-os változatot. Kipróbálás csak este, de pofára nagyon rendben van! (bár ez az első tabom, de az MM-ben többször és több gépet végig tapiztam. (nem baj, hogy kivártam ezt:-)
[ Szerkesztve ]
-
lalooohun
csendes tag
3g-s kb mikorra várható?
-
Sonja
nagyúr
válasz lalooohun #365 üzenetére
Az már van a MediaMarkt-ban.
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
assemble
addikt
Edigital:
16 GB: 85k
32 GB LTE: 120k
(azt irjak rendelesre, ez nem tudom pontosan milyen erkezest jelent)[ Szerkesztve ]
-
mbela69
csendes tag
nem tudtam kivárni az estét. tekintsetek el a talán eltúlzott lelkesedéstől, de ez az első tab a házban.
nagyon rendben van a gép! és bételes árral is elégedett vagyok (kitöltött garijeggyel jött).
a kijelző elképesztő!!! nemrég nézegettem egy retinás almát, nos ez párban van vele.
a fogása jó, seperc alatt leszinkronizált mindent, bekapcsoláskor rögtön frissített (valamit), már már szájbarágósan felhasználóbarát, nekem a gombok elhelyezése teljesen ok, fogása tapintása nagyon ott van (bár fémpárti vagyok itt nem hiányzik egy kicsit sem), gps seperc, wi-fi egészen jó, nekem még a hangszórók is bejönnek...szóval 10/10[ Szerkesztve ]
-
b4zsi-
őstag
Szerintem akkor is eddigi legjobb ár a német Media Markt 269 euroért a 32 gigás WiFis modellel.Nexus 7 (2013) Media Markt
-
mbela69
csendes tag
nem tudom:-) bent hagytam a munkahelyen a dobozt. van egy kézzel kiállított az eladótól és dobozában az eredeti is.
kérdés:
az asus.hu-n kell (érdemes) a készüléket regisztrálni vagy azt az eladók megtették...vagy hogy van ez? -
Kell.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Phoenixy
senior tag
Rendeltem a cruzerlite oldalán egy tokot, ki is fizettem és megjött az e-mail is, hogy már küldik, viszont az oldalon a rendeléseimnél nem jelzik, hogy bármit is rendeltem volna.
Szerintetek várjak 1-2 hetet, hogy megérkezik-e, vagy inkább írjak nekik most?#374: Regisztráld.
[ Szerkesztve ]
Motorola 4EVER
-
mbela69
csendes tag
valaki el tudná árulni, hogy az asus termékregisztrációnál a Nexus 7 (II) melyik terméktípusban keresendő?
-
klevente
tag
Várom már a frissítést a Nexus 7-re! Hátha csokiízű lesz
-
pampika
őstag
-
nexus6
aktív tag
expansyson is felment kicsit az ára, de nem vészes
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
bacchus78
csendes tag
De ez most mar teljesen elfogadotta valt a gyartok es fogyasztok koreben,h a hatlapot nem lehet leszedni es ha a gari lejar es az aksi bedoglik(marpedig be fog!) vehetjuk az ujat?!
Tenyleg ennyire megtehetnek barmit?
Csak engem idegesit ez a nagyfoku kib*szas,ami itt zajlik?[ Szerkesztve ]
-
Kyller
senior tag
-
-
Mr President
senior tag
Ehhez mit szóltok?
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
PistiSan
addikt
válasz Mr President #394 üzenetére
Már azt hittem, hogy valami linket küldesz, hogy fél áron adján a nexust ^^
Igazából nekem mindegy hogy hívják, működjön és kész.
Bár a gyakori frissítéstől kicsit tartok, nem az ilyenből vannak a hibát?
Nincs idő tesztelni rendesen. -
Dzseno
tag
http://gsmotthon.hu/tablet/asus-google-nexus-7-ii.-2013-version-16gb?version=Black
-
Sonja
nagyúr
Most akkor a 32GB-os verzió nem is lesz megvásárolható itthon, csak a 16 és a 32GB+LTE? Pedig engem pont az érdekelne.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest