- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
szponzor
senior tag
Nagyon jó gép, már én is nézem, hogy hol és mennyiért lehetne beszerezni. Elvileg sufni GSM-ek is játszanak, mert az Asus intézi a garanciát az összes gépnél, ugye?
-
-
szponzor
senior tag
válasz PistiSan #298 üzenetére
Viszont én rendeltem már tőlük
A Nexus 4-em tőlük jött, nem volt vele garanciális probléma, tehát ilyenről nem tudok mit mondani. A hátsó üvegem az törött a Nexus 4-en, akkor írtam nekik, hogy mit lehetne csinálni vele, segítőkészek voltak, de mivel nem annyira feltűnő a törés/repedés, így inkább hagytam a dolgot.
A szállítás viszont simán ment, adott dátumra kértem és akkorra is szállították ki.
A garancia érdekes...most akkor nem Asus világgarancia van az összes N7-re? -
szponzor
senior tag
Valaki benne lenne Poetic Slimline tokok rendelésében? Vagy lehet azt kapni itthon?
-
szponzor
senior tag
Biztosítást lehet valahol kötni a gépre? XXL-nél láttam, de inkább eDigitaltól vagy a B-Tel-től rendelnék, de örülnék, ha lenne rá biztosítás.
-
szponzor
senior tag
válasz hardverhudi #558 üzenetére
Nexus 4-gyel sem megy az OTG, mert nem tud elég áramot leadni. Vevő nélküli bluetooth-os egeret kell keresni.
-
szponzor
senior tag
válasz hardverhudi #561 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy külső tápos USB hub nélkül menne...de azzal elvileg az egér is megy.
-
-
szponzor
senior tag
válasz PistiSan #1045 üzenetére
Bootloader nyitás után tudsz csak custom kernelt, ROM-ot feltenni, mert a gyári bootloader csak a gyári boot.img-t tölti be, ha jól tudom.
Közben nekem is megjött a gép. Nexus 4-en is 4.3-at használok, csak nem gyárit, de ez olyan gyors, hogy lehet, hogy arra is visszarakom a stock ROM-ot. Iszonyat gyors, gördülékeny az a gép.
-
szponzor
senior tag
-
szponzor
senior tag
Az én rövid benyomásaim azok, hogy nagyon jól bírja az akksi, gyönyörű a kijelző és iszonyat gyors a rendszer. Kis Asphalt 8-ra, netezésre és könyvolvasásra használtam eddig, de semmi akadás nem volt.
Meg is említeném, hogy bár elég friss még a ReadMill nevű app, de nagyon jó könyvolvasó program. -
szponzor
senior tag
Bár elfogadom az érveidet, de nekem eszembe sem jutna egy xPad-ot egy N7-hez hasonlítani. Nekem volt xPad-70-em, 2.2-vel érkezett, 4.0-ig megkapta a frissítést és a mostani gépeknél is hasonló a helyzet, 1 vagy 2 frissítést mindig kiad a Wayteq.
Csak az a gép ugyanúgy gagyi alkatrészekből van. Az enyém rosszul jelezte az akksi töltöttségét, később ha kikapcsolt, akkor nem indult el addig, amíg újra nem flasheltem és mivel nem jól jelezte a töltöttséget, ezért ez az esemény kb. 2-3 naponta bekövetkezett. A végén meg már a flash sem segített, teljesen tönkrement a háttértár a garancia lejárta után 1 hónappal. 10-ért javították volna, de az egész gép nem ér meg egy 10-est szerintem.
4.3 feature a TRIM, amit szerintem mindenki "kihasznál" a tudtán kívül.
A gépet meg nem csoda, hogy cserélték, három munkanapon belül elállhatsz a vásárlástól indoklás nélkül.
Azt nem értem, hogy miért vesz valaki Nexus-t, ha nem fontos a frissítés. Ennyiből vehettél volna egy G Pad-ot, Note 8.0-t, Tab 3-at és az akkor nem ennyire problémás. -
szponzor
senior tag
Valaki használ XBox, PS vagy ehhez hasonló kontrollert a géphez?
-
szponzor
senior tag
válasz szokeherceg #1494 üzenetére
Véleményem szerint mindenképp megéri! A régi már "csak" kevesebb, mint egy évig lesz szoftveresen hivatalosan támogatva, az új közel 2 évig. A régi Nexus háttértára elég nagy belassulásokat tudott hozni (ha jól tudom), bár ez valamelyest csökkent a 4.3-ban bevezetett TRIM miatt, de abban 1 GB RAM van, míg ebben 2 és ez szerintem jelentős különbség a felhasználói élmény szempontjából. Én is meglepődöm, hogy a Chrome böngészés, Feedly olvasgatás és FB, G+ használat után még képes memóriából betölteni a Dead Trigger 2-t és onnan folytatom, ahol két órával előtte abbahagytam.
-
szponzor
senior tag
válasz thomasa #1666 üzenetére
Sima root-ot én személy szerint max Titanium Backup-ra és reklámok eltávolítására tudnám használni, de mivel a tabon nem tárolok fontos adatot és az app-okat általában megveszem, ezért nekem pl. teljesen lényegtelen lenne. 2GB RAM-nál nem hiszem, hogy fagyasztani kellene app-okat, szóval Greenify sem játszik nálam.
-
szponzor
senior tag
Letölthető a Nexus 7-hez készített fájl. Nekem a recovery no command feliratot dob, nem tudok onnan tovább lépni. Ilyenkor mi a teendő?
-
szponzor
senior tag
Nem kell root-oltnak lennie. Az enyém teljesen stock, letöltitek a zip-et és gyári recovery-be kell belépni a hangerő le+power gombot nyomva tartva. Itt egy fekvő piros felkiáltójeles droid figura lesz No command felirattal, majd a hangerő fel+power gombot nyomva belép a recovery-be. Ott apply update from ADB menüpont és várja az adb sideload fajlnev.zip parancsot. Én Win7-en nem tudtam összehozni, mert összekeverednek a driver-ek, de Linux alól megvolt 5 perc alatt az egész művelet.
-
szponzor
senior tag
Kikerült az új launcher! Ez végre nem dobja fel a billentyűt, KitKat-nél pedig átlátszó is lesz a stat/navbar.
-
szponzor
senior tag
-
-
-
szponzor
senior tag
Ezt még egyik Nexus-os topikban sem tudtuk megfejteni, hogy régió, IMEI, sorozatszám, MAC address stb. szerint jön-e a frissítés. Play Services többszöri törlésével kikényszeríthető, de még mindig azt mondom, hogy ez az ADB- megoldás a legjobb és 5 perc alatt megvan.
Faresz29: Nálam is jelen van, de más játékoknál nem hallom. Biztos valami effekt
[ Szerkesztve ]
-
szponzor
senior tag
Ha van egy Linux-os PC-d vagy egy live CD-d, akkor mindenképp ajánlom az adb-t. Csak az android-tools-adb csomagot kell csak felrakni és utána adb sideload zipnév.zip és már megy is fel. Amúgy az új launcher nélkül nem hoz nagy látható újítást a KitKat, a fizetős menüpontot sem találtam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest