Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz zsirfecske #5298 üzenetére

    az 50-es net átviteléhez már bőven n szabványos eszközök kellenek, mivel az 54-es g szabványos kapcsolaton mérhetően a kapcsolati sebesség fele sem megy át, mert a forgalomban a hasznos adatok mélyen csomagolva vannak, a többi a szükséges körítés, mérésre viszont csak a hasznos adat kerül, ebből adódik a kapcsolat sebessége és a mért sebesség közötti különbség.
    a 120-as net nem vihető át még két n szabványos és 300-as eszköz között sem mérhetően 2.4 gigahertz alatt - de még 5 gigahertz alatt is elég necces -, akkor meg pláne nem, ha a routerre mobiltelefon csatlakozik fel, amiben nem 300-as mimo képes modul van.
    g szabványos 54-es kapcsolaton 20 - 22 megabit/sec a jellemző (mérhető) sebesség, 2.4 gigahertz alatt és lite-n 150-es kapcsolatnál 50 - 60 megabit/sec, 300-as kapcsolatnál 80 - 90 megabit/sec, 5 gigahertz alatt valamivel több.
    a mobiltelefonokban lite-n modul a jellemző, így nem is nagyon várható el a router által szórt n szabványos kapcsolaton sem húzós sebesség, a 72-es kapcsolatnál jó az a 40 megabit/sec mérhető sebesség, amit te is mértél.
    a 150 megabit/sec kapcsolati sebességre képes mobiltelefonnal is jellemzően megáll a tudomány 60 - 70 megabit/sec mérhető sebességnél.
    ac átvitellel más a helyzet, az sokkal gyorsabb, ha olyan wifi eszköz által szórt hálózatra csatlakozik fel a mobiltelefon.
    ja, és az ideális körülmények között mért sebességeket írtam le, a környezeti tényezők, a használt csatorna...stb függvényében jelentősen csökkenhetnek az értékek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák