Új hozzászólás Aktív témák

  • BiP

    nagyúr

    válasz Gabibácsi #5343 üzenetére

    :), ja, a nappali kb. harmada ez a sarok. A többit meg a gyerekek uralják :)
    Nem egy ilyen b*szott nagy L-alakú 40személyes kanapét kell elképzelni. Ez ilyen 2-3 személyes kinyítható rekamié vagy mi. Olyan széles csak,mint az asztal. Mondjuk az legalább széles, 170-es vagy mekkora.

    (#5344) Lenry: Ugyanez volt. Beköltöztünk, beköttettük a netet, tévét. Akkor még volt 42-es TV is. (tényleg, akkor a kanapé is a tévé felé nézett) Amíg ketten voltunk asszonnyal, még néztük is valamennyit, pár kiszemelt műsort, (a háttérzajnak megy a tévé dolgot sosem értettem, miért jó) de inkább filmeztünk, mert a 15percenkénti reklámoktól agyf*szt kapunk. De amikor évekig nem néztünk semmilyen adást, lemondtuk a francba, minek fizetjük. Közben tönkrement a tévé is, garanciában visszakaptuk az árát (kiderült, hogy egy 4.5 éves tévé már ősrégi, kiröhögtek a szervízben) úgyhogy jól alakult. Azóta csak monitor. Filmek, mesék az ITX-es NAS-on csücsülnek a padláson, szóval on-demand nézés van csak :)
    Youtube-ról nem nézünk mesét a szintén sok reklám miatt, meg akkor jön az "azt is, azt is" könyörgés. És alig bírjuk lebeszélni őket olyankor. No meg tuti meglátnak valami nyomi tartalmat is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák