Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz hcl #32716 üzenetére

    Tény, hogy fizetés kérdése minden... :DDD
    Murphy nem dolgozott a hétvégén. Eddig akármikor azzal kezdtem a szombatot, hogy ránéztem a céges levelekre, akkor volt is miért kikelni az ágyból és fél órán belül csörgött a telefon is. Most csak szombaton délután pöttyintettem rá a levelezésre, nyugodt is volt az egész hétvége :D.

    #32714 koby11h és #32715 F.E.K.. - még tanulnom kell, hogy beosszam ezt a mennyiségű szabadságot :DDD

    #32730 Pacee87 - az ilyen hibajegyet lehet egyből visszaadni, amikor látható, hogy működik a gép ;] . Illetve szerintük bunkó, szerintem max. szarkasztikus, hogy megjegyezzük: ennek semmi baja / ja, akkor azt kellett volna írni / normálisan kellene fogalmazni - persze ettől még lehet rossz, csak nem aszerint, ahogy előadta a júzer.

    #32731 hcl - "Egy értelmes, hivatalosabb formátumú levél nem megy." :O - sajnos ezt nem lehet sem végzettséghez, sem korhoz kötni... :( Van, aki nem is akarja magát megerőltetni. 3 szó a levél, abból barkóbázzam ki, hogy mit szeretne. Vagy a kedvencem: egy betűt nem ír bele, csak a tárgyban látom, FW: RE: RE: FW ..... - ekkor tudom, hogy a levél aljáról indulva valahol találok rám vonatkozó feladatot :DDD .

    A belső szabályzat szerint a közvetlen felettesnek kell kérnie, ha valamelyik beosztottnak jogosultság módosítási igénye lenne. Notórius "nem értem" kollégától jön megint egy mail, hogy XYZ mappához szeretne hozzáférést kérni (rendszeresen kéreget valami magasabb szintű jogot, beállítást, hozzáférést mappákhoz, stb.)... - és további 3-4 soron keresztül taglalja, hogy neki miért kellene a teljes hozzáférés a mappához és a z milyen szipi-szupi lenne, ha megoldanánk.
    Ez ugye engem nagyon nem izgat és nem is érdekel. Pont letojom, egyszerűen a felettesének kellett volna annyit írnia, hogy Gipsz Jakabnak teljes hozzáférés kell XYZ mappához. Ezt szépen le tudjuk dokumentálni és mi is védve vagyunk.

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák