Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz BiP #32012 üzenetére

    Faterom meg oltóponton kapta el (mert amúgy elzárkózott amennyire lehetett) második oltás után, majdnem elvitte. Kapott oxigént is aktívan de lélegeztetni nem kellett. Fél év után szerencsére meggyógyult.
    Családban mindenki elkapta legalább egyszer, oltott és oltatlan is (igaz oltottnál gyengébben ment le). Én biztosan 3x kaptam el kb fél év +- pár hónap után. Első influenza szerű volt plusz hullámokban fejfájás, láz. Második gyengébb de ugyan így hullámokban hideg meleg minden, harmadik már megfázás szerű valami. Hogy az után voltam-e covidos nem tudom, esélyes mert gyerekek hoznak haza mindent oviból, iskolából szóval elkerülhetetlen. Illetve fuvarozásban dolgozom ott nincs megállás és sofőrök is hoznak visznek mindent, szóval nem volt home office sem, rengeteg emberrel találkozom.
    Oltva nem voltam. Olyan teszeket csináltattam amely a védettséget mutatja meg (fizetős), asszony szintén és nála is kimutatható volt, nála gyengébben ment le de fene se tudja hányszor. (rendes tesztek semmit nem mutattak ki, csak a védettséges, arról kaptam kártyát is) Gyerekeknél meg átlagos megfázás szintjén ment többször is le. Rokonom fiának durvább szövődményei voltak. [link]

    Ma meg már szerintem legyengült nagyjából influenza szintre mert jelen van és valószínű marad is velünk.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák