Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Lenry #29856 üzenetére

    T460-ban amúgy elég könnyű cserélni magát a kijelzőpanelt jobbra, ami viszont nem túl szerencsés, az a kijelzőkeret, amit nem annyira egyszerű roncsolás (törés/szakadás - a keret részben műanyag ("LCD bezel assembly"), részben pedig konkrétan matrica (!) - "LCD bezel sheet") nélkül leszedni, ha kicsit is ragaszkodóbb a ragasztás.

    Ami a "panellottót" illeti, eleve nem nagy fényerejű (200-250 nit körüli) és nem túl jó színteret lefedő IPS panelek kerültek bele, variáció abban van, hogy melyik gyártótól, de mindegyik ilyen NTSC 45%-65% közötti színteret tud. Ez még nem az a kávéház, ahol ennél jobb IPS panelek előfordulnának.

    Hozzáteszem, ha nem grafikai munkára vagy fotófeldolgozásra kell, akkor megfelelhetnek, engem sokkal jobban zavar a TN - IPS közötti (látószög-torzulásos) különbség, mint egy gyengébb és egy jobb IPS panel között tapasztalható.

    Én azért javasolnék inkább a T460 helyett T470-et, hogy ott már nem DDR3, hanem DDR4 a memória, valamint támogatja az M.2 PCIe SSD-ket már rendesen (a T460 csak jó drága "SATA express" átalakítóval, a T470-be is keret kell hozzá, de az legalább natív PCIe és sokkal olcsóbb). Ha esetleg számít, a T470-ben már van USB C/Thunderbolt 3 port is.

    A Star Trek Picard-dal kapcsolatos részletesebb véleményedre még mindig kíváncsi vagyok. :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák