Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Top cat #10550 üzenetére

    Ezt:

    "Szia,

    Ez a kártya a te gépedbe olyan kb. mintha egy Volkswagen Golfba szeretnél Porsche motort építeni. :) Sem a géped többi alkatrésze, sem a monitorod felbontása nem tesz indokolttá egy ilyen kártyát, egyáltalán nem tudná a géped ezt kihajtani. Ha jól tudom a monitorod felbontása 1366 x 768. Ehhez egy 760-asnak bőven elégnek kell lennie, ami a GPU-t jelenti.

    Esetlegesen lehetnek problémák a mai játékokkal a 2GB VRAM miatt, de ezt a grafikai paraméterek lejjebb vételével lehet orvosolni. (Nekem kell ám mindent maxra tolni, az alatt is van élet.) A kártya, amit küldtél egy mai top-top kártya, kb. egy olyan gépbe van értelme ilyet rakni, ami egy mostani csúcsgép, amiben csak a processzor 150 ezer forint.

    Tehát racionálisan neked erre a kártyára kellene gyűjtened, ebben 4G VRAM van, ez még számítana valamit nálad:
    MSI GeForce GTX 1050 Ti Gaming X 4G videokártya

    Ez simán benne van a 70 ezres keretedben, és erre te magad is össze tudod spórolni a pénzt. Sajnos most nem tudok neked pénzt adni, mivel rengeteg egyéb kiadásunk van, és a lakásfelújításra is már apáméktól kellett kölcsönkérni. Saját magamnak sem tudok új videókártyát venni, még mindig az az 550-es van benne, amit a te gépedből vettünk ki, ami helyett odaadtam neked a 760-ast.

    Egyébként pedig, még mindig tartozik apukád 425 ezer forinttal nekünk. ;) (A vízre adott pénz sem lett visszafizetve, sem az egyéb kölcsönök, például amikor neked kértetek ruhára.)
    Üdv."

    Az azóta eltelt három évben egyébként egyszer adtam nekik egy darab pendrive-ot rajta egy Windows 10 installal, hogy fel tudják rakni a wint. Nagyon kihúzták a gyufát.

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák