Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Mióta macre váltottam olyan nyugodt vagyok, ne tudd meg... Pedig én szerettem a windows10et, de az utóbbi fél évben katasztrófa amit művelt. Kéretlen frissítések 2 naponta, sandboxiet kivágta a szemétbe kéretlenül, külső hangkártya hangja pattog.... játékon kívül másra nem jó, én meg nem játszok. rip
-
brickm
őstag
Dehogy.
Széttúrtam benne mindent. Alapból nem volt benne wifi driver se, mert minek. Broadcom az ilyen konzumer cucc ugye..janem. Meg maga a gép se.
Amit találtam fedora wikin meg google-el kipróbáltam, valami gond mindig volt.Ubuntun mindenki sírt, hogy nem megy a fingerprint...na azt meg tudtam csinálni. ellenben hullámzott a kép görgetésnél. Cserélgettem drivereket (nvidia 640 meg intel hd4000) megjavult, pár nap megint hullámzott.... open suse, debian, ubuntu, fedora ws 29, ezeket kimerítettem...
backbox ment a legjobban, de abba meg olyan dolgok vannak amik 80%ban nekem nem kellenek... macos. -
brickm
őstag
Egy ubuntu nekem is van fent a dellen is, de pl akkuidőm 100%ról 25perc!!!! ubuntu gnome3-al, míg pl win10el 3óra,de ha nyúzom is minimum 1.5 ( akku 92%os) ez pl viccnek is rossz.
Debian 9 szerverem is van, meg ubuntu 18 szerverem is van, nincs vele bajom, de nem minden gépen megy jól. pláne notebookokkal lehetnek gondok. De windowsra is igaz. Nyilván a mac os se megy mindenen jol csak na.MBP: Atom(sok pluginnal),Visual studio(pluginokkal),2böngésző 5-5lappal, spotify, joisten tudja mi megy még a háttérben 7-9 óra.
antixot nem ismerem, kipróbálom.
[ Szerkesztve ]
-
brickm
őstag
Én meg dolgoztam volna rajta, de nem hagyott, így váltanom kellett. Azóta milliószor boldogabb vagyok, mert nem kell alkalmazkodnom az OS BAROMSÁGAIHOZ.
csak egy gyors példa. Mondd már meg légyzszives, hogy windowson épp milyen samba userrel vagy belépve egy távoli szerverre? Illetve ebből lépj már ki és lépj be egy másikkal.
Ja hogy egyiket se tudja... -
brickm
őstag
-
brickm
őstag
Na akkor mondom, pro licensz nem lehet eltolni a frissítést és hiába állítottam le gpedit.msc-ben az update-et is, kap egy képet és csak frissít.
Most megoldásnak tűnk, hogy a rútert layer7-tel szétkonfigoltam és tűzfallal fogom. Ideig óráig kitarthat.
A másik gondom mondom az, hogy külső hangkártya, win10el pattog a hang. akármit cisnálok vele 2-3 nap és kezdődik előlről. Többen próbálták megoldani, sikertelenül.(1 stúdiótechnikai tascam kártya, másik kettő színpadi multieffekt, mindegyikkel csinálja) -
brickm
őstag
Persze én értettem, azért mondtam, hogy nem neked címeztem, csak te említetted
(Azért wineolom azt a 2-3 windows alkalmazást, mert ugyan lenne rá alternatíva, de annyira stabilan és jól teszi így is a dolgát, hogy nincs kedvem mást megszokni )
Mindazonáltal szeretem mindegyik platformot a maga módján, de nekem a leghatékonyabb munkaeszköz jelenleg a macos, a windows meg az öntörvényességével a a végén kullog. a linux sajna az én laptopomon nem nyerő annyira, asztalin viszont a winows előtt van[ Szerkesztve ]
-
-
brickm
őstag
válasz King Unique #185 üzenetére
Mivel más is kérdőjelezte már meg etéren igazmondásomat erről van fotóm
[link]
Lehet tovább világtalankodni
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Filmvilág
- Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Adobe Photoshop
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Macska topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad X13 G4 13.3" -50% AMD Ryzen 7 Pro 7840U 32GB 512GB FHD+ Radeon 780M
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új MSI 17 Alpha QHD 240Hz Ryzen9 7945HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 5 A517 FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 8GB 1TB SSD Nvidia MX450 2GB Win11 Garancia
- Új Acer 17 Aspire 3 A317 FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude E5570 / 5591 / 13.3" -- Latitude 7390 2-1 Magyar Vil Bill. Patikák!
- Hodyka S/PDIF digitális kábel és Sony Ericsson mobil eladó
- Jbl tl260 (60. évfordulós) limitált kiadás
- Nintendo Wii játékok
- Kiemelt ajánlat:DELL Inspiron 3502-QuadCore i5-1135G7 16GB DDR4 512GB SSD 15,6 1920X1080 FHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest