- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Nem erne meg nekik akkor meg varni "kicsit" a 14 nanos megoldasokra?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
AllTheBest
őstag
Nekem nagyon bejön, PSP/PS Vita tökéletes utódja lenne szerintem, főleg, hogy pl a mai kínai win10-es tabletek (intel z8300, z3736f, stb...) is viszonylag korrekt sebességgel is el tudnak vinni régebbi játékokat. Ha esetleg win10-et is rá lehetne rakni valahogy ,akkor emulátorokhoz is tökéletes lenne szerintem
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Tigerclaw
nagyúr
Volt a video végén egy mondat amit nem tudom hogy jól értettem. Ez csak streameli a PC-ről a játékot, vagyis a használatához be kell kapcsolni a számítógépet, vagy önálló "konzol"?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Zigur
senior tag
Nem sok értelmét látom, a Sony a PSP még jól ment, de a VIta-val már bukott mivel nagygépekre szánt játékok voltak csak a konzolokra. Ez ugyanaz a koncepció, de még a Sony sem áll mögötte...
-
d@vee
őstag
Nem épp ematt bukott. Nagygépre szánt játék egy sem volt a konzolra, mivel nem vitte volna el. Simán nagygépes címek kézi konzolos változatai voltak, pl. Assassins Creed III Liberation, Killzone Mercenary, Uncharted Golden Abyss, stb...
Amiatt bukott meg, hogy nincs rá játék. Akad összesen 10 említésre méltó vagy jó cím, a többi csak platformer, indie vagy japkó játék. Ezek sem rosszak, csak kevesebb embert vonzanak be, mint a nagy, AAA címek. És a Sony magára hagyta a kis gépet, nem csináltatott rá elég exkluzívat, sem átiratot.Ja
-
bertapet11
tag
Vagy marad az intel, mert ebben a fogyasztási kategóriában jobban teljesítenek játék terén is, mint a az amd.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz bertapet11 #7 üzenetére
Nem marad. Mondták a fejlesztők, hogy sokáig egyeztettek az Intellel, de nem tudnak olyan gyors hardvert szállítani, amilyet az AMD ajánlott 6-10 wattos fogyasztási kategóriába. Ráadásul nekik nem csak hardver kell, hanem legalább 5 éves támogatás is hozzá. Ezért nem Carrizo, vagy Bristol Ridge lapkát visznek az AMD-től, hanem a drágább Falcon megoldást, amire 10 év terméktámogatás van.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz bertapet11 #9 üzenetére
Azonos specifikáció mellett ugyanazt tudja, amit a Carrizo, mert ugyanaz a lapka. Amit adnak hozzá az terméktámogatást. Csupán ezért kell többet fizetni a lapkáért. Meg persze azért, mert a Carrizo és a Bristol Ridge nem megy le 6 wattig, míg a Falcon megoldások lemennek. A Carrizo és a Bristol is lemehetne, de nincs meg a piaca, ahol érdekelné ez a gyártókat. A Falconnak megvan a piaca 6 wattos szinten is (vékonykliens, utasszállítók, kaszinók, pénzügyi rendszerek).
A gyorsabb és lassabb játéktól függ. A Smach Z mindig is olyan gépet akart, ahol tényleg lehet futtatni az erősebb játékokat, és nem csak lowon HD-ben. Ezekben egyrészt az Intel bugos, már ha elindul, mert manapság már elintézik az egészet azzal a fejlesztők, hogy "az Intel IGP nem támogatott és kész, ne is zaklass minket azzal, hogy nem megy".
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Cathulhu
addikt
Ha ilyen hosszu termektamogatast szeretnenek, akkor plane nem ertem miert egy kifuto felben levo CPU designban gondolkodnak, a Merlin Falcon tudtommal meg 28nm
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nekik aztán félelmetesen mindegy, hogy milyen node-on gyártják. Ők egy végső listaárat akarnak, és a lehető legmagasabb teljesítményt a kiválasztott fogyasztási kereten belül, a megbeszélt terméktámogatással. Aki biztosítja ezt az nyeri a versenyt. Jó persze már lefutott, mert az AMD megnyerte, már csak az a kérdés, hogy melyik SoC verzió kerül bele.
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Szerintem marhara nem mindegy egy kezikonzolnal, hogy milyen nodeon gyartjak. Jo most ez az AMD a legjobb, de fel ev mulva lesz masfelszer ekkora teljesitmeny ugyanezen TDP-n belul, az mar nagyon nem mindegy. Es itt nem lesz a konzolra optimalizalva, standard PC jatekokrol beszelunk. Plane ugy nem ertem, hogy meg el sem kezdtek gyartani, en a helyukben mar varnek.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
És rá fél évre megint lesz gyorsabb. De ha azt megvárják, akkor 2018-ig csúszik a rajt. A 2017-es rajthoz nekik most kell választani lapkát. Ha 2017H1-et tartani akarják, akkor lehetőleg szeptember végéig. Ha utána választják ki, akkor csak H2-es rajt jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Most probalod elbagatelizalni, de azert szerintem pont szamodra is nyilvanvalo, hogy a mostani ugras nem akkora mint egy szokasos fel eves, eves iteracios ciklus....
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Akkor sem tudják kiadni a gépet 2017H1-ben, ha egy valamivel nagyobb ugrásért várnak egy új lapkára, ami 2017 közepén jön. Ez nem működik. Ha sikeres lesz, akkor a befektetők finanszírozni fognak egy második verziót is 2018-ra.
-
Cathulhu
addikt
Aztan meg a vevok nezik, hogy a meregdraga konzoljuk fel ev alatt elavul, biztos rohanni fognak megvenni a masodikat. A hosszu supportnak igy megtobb ertelme van... Ez a szituacio szamomra nonszensz, es bukast josolok.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Én is bukást jósolok, de nem emiatt, hanem amiatt, hogy egy ilyen gépre nem lesz akkora igény.
(#18) Tigerclaw: Még ha az év első napján jön, akkor sem jó a Smach Z-nek. Itt semmiféle jelzés nincs a gyártók felé. Nekik van egy tervük a megjelenésről, és annak a tervnek megfelelően választanak elérhető hardvert. Ha folyamatosan csak az újabb felé néznének, akkor sosem jelenne meg egyetlen termék sem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest