Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Flame_

  tag

  Szép kezdeményezés, mint felhasználó-fogyasztó ínyemre is van: nem akarok egy olyan világot, ahol teszem azt a cikkben is említett VoIP vagy P2P igénybevételére mondjuk felárat kell fizetni, vagy akár egyes helyeken (szolgáltatóknál) egyáltalán nem lehet. Persze a példa szélsőséges, de én úgy en bloc "a Zinternetre" fizetek, nem csak arra, amit a tisztelt cégeknek kényelmes szolgáltatni, vagy ami az extra profiton felül esetleg további bevételekhez segíti.

  Viszont jó kérdés, hogy a kétségtelenül hatalmas tőkével és lobbiképességgel rendelkező telekom vállalatokkal szemben hogy - és kik - fogják mindezt érvényesíteni? Szépnek tehát szép, de ez nagyon úgy hangzik, mint egy gittegylet: egy jól hangzó klub, amibe bár beléptek, de a nevén meg pár hangzatos kiáltványon kívül ez semmi érdemi pluszt nem jelent. Inneni is gratula a kilencedik éves találkozóhoz; legalább fogalmuk már van, hogy mit akarnak.

  [ Szerkesztve ]

 • Integra

  titán

  válasz Flame_ #1 üzenetére

  pedig erre megy az irány.
  már most is mindent monitoroznak, csak amíg nem vagy potenciális veszélyforrás, nemzetbiztonsági kockázati tényező és csak pornó oldalakat nézel meg híreket olvasol és játszol, chatelsz, nincsen probléma.
  amúgy meg ha akarnak úgyis előkapnak.
  de egyértelmű hogy azon dolgoznak hogy hogy húzzanak le még több pénzre, hogy lehet még többet kisajtolni az emberből, mert internetet használ.
  lásd email megadóztatása... LOL

  [ Szerkesztve ]

  ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés