- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bepanaszolták a magánszféra miatt a Xiaomit és a Sheint
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- Vírusirtó topic
- Gmail
- Synology NAS
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Bittorrent topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
Ha csak a Telekom csinálná...
Kikértem az MS-es kontakttól a licensz ajánlatot. Részletesen megadtam, mi kell és mi nem. Persze sem elsőre, sem másodikra nem sikerült neki azt küldenie, amit kértem. Majd harmadjára felhívott telefonon, mert szerinte akkor is jobb lenne amit ajánlott...Read only...
-
net84
őstag
Sosem értem ezt a külső beavatkozásért "hisztizést"... Ha annyira jónak tartják a versenytársakat, akkor annál kell szerződést kötni. Vagy a versenytársnak kell olyan feltételeket és ajánlatot adnia, ami megéri a plusz költséget, ami a váltással jár.
A szolgáltató váltás költségeit pedig igenis viselje mindenki, ezért nem a hivatalnál kell sírni (max akkor, ha erről nem kapott tájékoztatót szerződéskötéskor, de az meg egyértelmű jogi kérdés).A 40% hogyan jön ki? Nem követtem az árakat, de most ránéztem. 2016-ban Ft-ban tömeglicenc /user ára kontra a mostani 1 useres előfizetés ára és a forint gyengülése összevetésben meg van a 40% (kicsivel több). De az előző évihez képest EUR vagy USD-ben?. (nem kötözködés, csak tényleg nem követtem az árakat mostanság)
Read only...