Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz net84 #11 üzenetére

Nem felesleges, ugyanis jól működik, és relatíve olcsón működik jól. Van "szerencsém" on-prem exchange-hez is, hát akinek három anyja van, az szórakozzon vele (kábé 1 éves sztori: CU23 telepítése legyalulta a teljes Exchange szolgáltatást a szerverről, nem akartam elhinni. Ha nem lokál diszkről futtatod az installert, hanem egy smb share-ből, akkor nem csinálja, így viszont néha igen. Tucatjával szaladnak rá az adminok a net tanulsága alapján, de MS nem csinál vele semmit...)

kratfxld: jogos, néha még bedőlök, hogy valaki olyan dolgot akar eladni, amihez ért is. Végső soron kár nem ért senkit, mert némi papírmunkával 1 évig még maradtak az eddigi árak.

[ Szerkesztve ]

• Timer

veterán

válasz net84 #2 üzenetére

Forintban, telekomtól vásárolva. Hogy miért így, és miért nem direkt tőlük, annak az az oka, hogy sok KKV forintban akar fizetni.

Gargouille: jogos egyébként valahol, ha használod az új, extra szolgáltatásokat. Amiről most én beszélek, ott vállalalti alapverziós licencek vannak, de nagyjából azóta,hogy itthonról elérhető a szolgáltatás. Értem én, hogy a hozzáadott érték megnőtt, stb., csak nem érdekel. Adott cég ugyanazt használja belőle, mint tette 7 évvel ezelőtt: a levelezést. Annyi kibúvó volt, hogy szerződés módosítással lent lehetett még tartani az árat 1 évig. Hogy utána mi lesz, az majd kiderül. Sokkal jobb lett volna, az elejétől fogva emel rajta évente 10 százalékot. Nem anyagilag, pszichológiailag. Az is lehetne megoldás, hogy az új szolgáltatások úgy csomagba kerülnek, mert például nálunk tesznek a teams-re, még a onedrive-ra is. Két dolog fontos: az ár, és a stabil levelezés.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák