Új hozzászólás Aktív témák

  • randras_83

    addikt

    Én annyit fűznék hozzá, hogy olcsóbbak lettek az eszközök, mindenki gyorsan akar pénzt keresni, és sokan lesz@rják, hogy ezzel esetleg elrontják valakinek az egyik legfontosabb napját, a vevői réteg is ilyem sajnos, ahogy korábban mondtátok.

    Én messze nem vagyok profi, nem is tervezem, hogy ebből élek majd meg, viszont pont mostanában keresett meg az egyik barátom azzal, hogy szeptemberben esküvő, mi lenne ha?. Mondtam neki - bár tudta is -, hogy nem vállalok esküvőt - kreatívot mondjuk adott esetben igen -, mivel a szükséges felszerelés fele van meg, illetve nincs akkora gyakorlatom (két és fél esküvő van mögöttem), hogy nyugodt szívvel bevállaljam, plusz ilyenkor jön az is, hogy természetesen nem ingyen gondolta, erre mondtam neki, hogy onnantól, hogy fizet lesznek elvárásai - jogosan -, engem nyomni fog a dolog - mondjuk elbírom -, de ha valami balul sül el, még ha kicsi is az esélye, na utána megette a fene az egész barátságunkat.

    Nagyobb alázat és tisztelet kellene, de ez hiányzik mára sajnos. Valószínűleg meg tudnám oldani az esküvőjüket, na de na...értitek. Szegénykém amikor szembesült azzal, hogy alsó hangon 200-300k, akkor már ventillált. Az, hogy engem kért fel annyiból, jött hogy az egyik közös barátunk esküvőjén lőttem a párjáról egy tuti képet, aki vallja, hogy róla nem lehet. :DDD :DDD

    ez csak úgy kikivánkozott, viszont szívesen megyek másod fotósnak tanulni :D

    https://www.flickr.com/randras83/

Új hozzászólás Aktív témák