- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Rátört az Amazonra a trösztellenes félelem
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- Hatalmas a verseny a Tesla új gigagyáráért, Musk nagyon elfoglalt
- Hálózati / IP kamera
- Sok a Huawei-meglepetés, de az USA szerint nem tudnak fejlett mobilt gyártani
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen routert?
- DIGI kábel TV
- Teljesen függővé válhat a kínai akkumulátoroktól az EU
- Reklámblokkolók topikja
- Adobe Photoshop
- ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Pár éve tértem át én is rá, sokkal jobb valóban.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
SunMount3r
nagyúr
Én is nemrég váltottam, de Bittorrent-ről. Tudok erről az app-ról, de olvastam már olyat, hogy csak uTorrent-el működik és Bittorrent-el már nem. Végül letettem a full migrálásról és egyenként rakom vissza ami fontos. Pedig lehet később még jól jöhetne. Ha már uninstallálva lett a Bittorrent, de a torrent file-okat tartalmazó mappa még egészében megvan, akkor nem lehet valahogy működésre bírni ezt a megoldást?
-
szakatsa
csendes tag
Én is akkor váltottam, amikor a uTorrent nem tudott megbírkózni a gigabites netrôl érkező szeletek ssd-re írásával (állandóan pufferelt). A qbittorrent ezzel szemben tökéletesen megoldja a problémát.
-
Nekem a terabájt újraellenőrzése nem volt olyan sok idő, egy éjszaka, talán.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Nos, azt hiszem meggyőztetek engem is.
-
-
AxBattler
félisten
Ugyan nem érzem hátrányát, de egy többéves, 2.x verziójú uTorrent-ről azért már én is váltanék... köszi a tippet!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Elméletileg működik bittorrentel is, mert nálam azt írja, hogy can't find utorrent\bittorrent folder.
Köszönöm a leírást én is áttérek a qbittorrentre, a bittorrent képes volt időnként felzabálni az összes ram-ot a gépemen.
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Én már kb. 5 éve váltottam. A fejlesztése egyébként abbamaradt csak valaki átvette. Már nem is annyira friss. Költözés? Kiszórok mindent aztán mehet az új. Már az alapfelvetést nem értem.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
t72killer
titán
Van benne IPblock vagy hasonló szűrés, ami kiszedi a bugos/jogvédős kamukapcsolatokat?
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
Lauda
félisten
sajnos még mindig sokan használják az uTorrent 3.x.x verzióját.
Sajnos miért? Az utorrent 3,0 build 25806 egy hibátlan kliens.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Hajrá, én közel 8 éve használom a nox verzióját.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
GreatL
őstag
Mert a felhasználó hülye, és fogalma sincsen milyen veszélyek leselkednek rá, illetve megelégszik a középszerrel és nem keres ingyenes, jobb alternatívákat?
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
bzoley
veterán
De miért csak egy fél leírás készült? Távelérés, Chrome bővítmények, telefonos appok? Ezek nélkül nem sokat ér.
-
Deluge-t használok Raspbian alatt (Raspberry-vel), így nem terhelem a saját gépem, illetve hálózati meghajtóról elérek mindent, bárhonnan
uTorrent valóban egy erősen felejtős program lett, a bejegyzésben említett 2.2.1 volt az utolsó sallangmentes verzió, de már némileg elavult.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
xy.zsolt
őstag
Hogy lehet beállítani úgy a qbittorrentet, hogy hangosan jelezzen mikor kész a letöltés?
Outi Focus Izalco Race / Dovpo Riva + Intake DL RTA / Xiaomi MI8
-
Wyll
őstag
Le vagyok maradva, én csak most váltok...
Nagyon köszi az értelmes magyar leírást és a működő linkeket a működő programra!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
roller0123
aktív tag
Köszönöm a leírást. Pár napja még a gépet is megakasztotta az utorrent, alig bírtam indítani.
Szóval most már váltottamHuawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
AxBattler
félisten
No, akkor át is tértem! Köszi!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." KERESEM: Lian Li PC-C50 HTPC ház, Silverstone Sugo SG05B ...................................................................
-
aicon
senior tag
Windows alá "remote" program létezik olyan mint a Transmission remote a Transmissionhoz?
NAS-on fut pár napja linux alatt és úgy néz ki leváltja 10+ év után a Transmissiont.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ======== Microsoft WMO, Logitech Gamer egerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
energiezolee
tag
Szia!
Szvsz egyszerűbb, ha sima webes felületen távírányítod! Egyetlen hátránya, hogy nincs benne a "torrent letöltés végeztével számítógép kikapcsolása" funkció, ami nekem nagyon hiányzik!
Üdv : Energie Zolee
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Pár napja vettem észre (igaz nem sokat töltök mostanság) hogy a Qbittorrent kb 15 perc után kékhalált okoz a win10-ben. Tapasztalt valaki ilyesmit? -
Bali27
addikt
Akkor nem értem.
Évek óta a D meghajtóra van telepítve. Fix port van neki beállítva és a routeren ki van engedve.
A legutolsó win10 frissítéstől kezdve van ez. És amikor ki van kapcsolva akkor nincs kékhalál, amikor elindtom mx 15 percet bír.
Win10-et egy hete újra raktam[ Szerkesztve ]
-
Selynelar
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Elsősorban BUÉK!
A kérdésem,hogy 64-bites rendszeren melyik qbittorrent-et érdemes használni. 32 vagy 64bit-et? Vagy nem igazán van jelentősége. Eddig Utorrent-et használtam,ami gondolom csak 32bites volt. Előre is köszönöm a válaszokat. -
bul07
nagyúr
Pohosnak minnél kevesebb pénzt. - ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A70 / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Pár napja feltettem a Qbittorrent legujabb frissítését, és most indítanám, de a Windows problémásnak találja és visszavont valami engedélyt..
Ezzel találkozott már valaki? -
LagerMaister
tag
Sziasztok! Windows ujra telepites utan vagyok. Hogy tudom a vissza tenni a torrenteket a rogiba? van egy par es nem szeretnem egyenkent vissza tenni oket...
Alaplap: Asus F2A85-M LE----Proci:AMD Athlon(tm) X4 750K Quad Core 3.4GHZ---Cooler Zalman CNPS10X Optima---RAM:Kingmax 2x4GB, DDR3, 1333MHZ---Videokari:nVidia GTX660 TI 2Gb 192Bit DDR5 --Merevlemez:KINGSTON 120G SSD, Samsung 2x1Tb---Táp: nJoy Ayrus 500W---Monitor:Samsung TV---Ház:ASUS TA-863 ---Bill
-
skillz13
csendes tag
2023-ban is tökéletesen működik. A leírtak szerint csináltam mindent, gyors egyszerű megoldás.
uTorrent elfelejtve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos Acer Aspire 5 Laptop 15,6" -25% Brutál AMD Ryzen 5 5650U 6Mag 8/512 FHD IPS
- Új Acer Aspire 5 Erős Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly AMD Ryzen 5 5500U 6Mag 8GB 256GB SSD FHD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Újszerű állapotban eladó
- APPLE IPHONE 12 Pro Max 256 GB Független
- High-End Gamer PC 4090 R9 7900X
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest