Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Azt észrevettétek, hogy 1:28-nál a kontroller be sem volt kapcsolva? Jobbra húzza, az autó meg enyhén balra megy. Milyen ciki már!
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
válasz #16820480 #36 üzenetére
Én továbbra sem látok ebben semmit, csak egy összeragasztott Androidos tabletet. Ennyi.
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Hát hamarabb veszek egy iPadet, mint egy ilyet... De akinek van feles égetnivaló pénze, az költsön csak ilyenre...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #16820480 #48 üzenetére
A több user kezelése konzumer vonalra szerintem tiszta felesleges, nem ismerek embert, aki használná.
Az Androidnak meg semmiben sem fejlettebb a multitaskingja, mint az iOSnek. Ráadásul Androidon például a Dolphin böngésző amit én használok telefonon az nem is támogatja.
Egyébként igen, én is sokallom az 500 Eurót az iPad Airre, de ha egymás mellé teszem a kettőt iPad vs. Surface Duo és melyiknél milyen chipset illetve szoftveres háttér van, akkor 500 vs 1400-nál már nem is lesz annyira drága az az iPad.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz #16820480 #51 üzenetére
Itt a legnagyobb gond a HA...
Nálunk a telefon/tablet az saját, nem turkálunk egymás eszközében. Sőt, én a laptopomat is csak magam használom, ahhoz más nem nyúl. A családi PC van úgy megoldva, hogy nincs jelszó megadva, így az Anonymus profilon egy Enterrel bárki bejelentkezhet.
-
addikt
válasz #16820480 #54 üzenetére
Én megtanultam, hogy ha egy eszközön több ember osztozik, akkor biztos nekem is épp akkor kéne, mikor a másik néz rajta valamit. Aztán csak a vita van belőle, hogy ki használja meg hogy #miért pont most akarod te is megnézni, eddig nem volt rá időd?
Persze tudom, hogy nem mindenki engedheti meg magának, régen nálunk sem így volt, de mára kialakult szerencsére és mindenkinek saját tabletje/laptopja van igény szerint.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Én nem hiszem, hogy valaha lesz már Windows 10 ultramobil eszköz, a Microsoft túl balf@szul csinálta az egészet és a vonat pedig azóta villámgyorsan elrobogott mellettük.
Pedig én is nagyon szerettem volna, hogy legyen, de én már elengedtem. Nem igazán tudok többé hinni a Microsoftban meg hogy milyen irányba is akarnak elmenni a jövőben. Szerintem szolgáltatásokban látják a jövőjüket, nem akarnak ők itt már Windowsot mobil platformra készíteni, miután rendesen felsültek vele.
(#70) sheratan És ki a fenének kellenek az UWP-s szarok? Phelan is elmondta párszor az Othersideban, hogy nem jó koncepció ez az UWP platform. Ráadásul az így készült játékoknál még rendesen a beállításokat sem lehet tweakelni, mert nem férsz hozzá a config fájlhoz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igen, szerintem is nagy kár, hogy a Microsoft dobta az egészet, mikor már nagyjából sínen volt az egész, csak ki kellett volna mellette jobban tartani és nagyon keményen azon dolgozni, hogy sínen maradjon a vonat. Illetve nem feladni az új modellek kiadását, hanem minden kategóriában színre lépni versenyképesen és nem csak Lumia 950 modellekkel a csúcskategóriában drágán. Majdnem én is azt vettem anno, de áldom az eszem, hogy nem szálltam fel a vonatra. Azóta mindennel szkeptikus vagyok, amihez a Microsoft belekezd. Egy nagy középsőt mutatott a Microsoft a felhasználóknak, akik felszálltak a vonatra. Az a baj, hogy nem az első eset, hogy feladtak egy-egy ígéretesnek tűnő projektet(Kinect, Windows RT, Mixer, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
(#77) Tigerclaw Nincs lejátszva a piac, de mivel a Microsoftról beszélünk, csak mosolyogni tudok ezen próbálkozásukon(és árazásukon). Nyilván ha tévedek és bejön nekik, akkor utólag elismerem, hogy ezúttal rendesen mellélőttem, de elég magabiztos vagyok benne, hogy a Microsoft nem ezzel az eszközzel fogja meghódítani az ultramobil szegmenst.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest