- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
tegra 4 benchmark
mégegyszerWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
sti
tag
Jó ez meg minden csak hova?? Az S3-on meg a Nexus7-engyönyörűen fut minden...ha ennyire el akarják adni az új procikat akkor talán rá kellene feküdni a játékfejlesztésre is!!
-
Dany007
veterán
Mi az a "superphone" ? Most akkor megint új kategóriát alkottak?
Amúgy azért nem gyenge. Ha hihetünk a grafikonoknak. Kérdés, hogy ezt ki fogják-e tudni használni?
Egyre közelebb kerülünk ahhoz a képhez aminél értelmét látom az ilyen brutális teljesítménynövekedésnek. Mégpedig, hogy az adott mobil eszköz otthon, külső perifériákat vezeték nélkül rácsatlakoztatva szépen kiváltana egy komplett PC-t. Úgy mint teljes otthoni multiméda kiszolgálása, alapszinten játék - de azért a maiaknál komolyabb - és munkára egyaránt. Mindezt valami központi dokkolóval képzelem el, ahová behelyezem a telefont hazaérve és onnantól kezdve megy minden magától. Persze akkor se zakkan meg ha éppen hívnak közben és mondjuk megy a "telefonról" a full HD lejátszás, esetleg játék...@H3gam: most nézem csak... ez azért elég megdöbbentő különbség!
@sti: Dehogy játékra... Ki nem sz...ja le az egérmozis játékot... Van arra céleszköz. Amit még egy ideig úgysem fog utolérni. Akkor meg minek erőltessük? Jó, persze egy tablet vagy telefon képét is ki lehet küdni a 110-es LCD-re de ahhoz elég fix hely és technika kell, ennyi erővel meg egy gombnyomással átkapcsolok a PS4-re a TV-n és már nyomom is.
Szal találjanak ki rá valami durvát. Nem tudom mit, de ne játékot. Annál jóval értelmesebb dolgokra is el lehet használni ezt a brutális teljesítményt.[ Szerkesztve ]
-
Mészi2
tag
Az Intel a legjobb őket nem lehet felülmúlni.
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
NV... Gondolom itt is lefizette a benchmark progik fejlesztőit. A tegra 3 is igen jól szerpelt ezekben a tesztekben, de mégsem volt az az izomhardver.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Szép-szép, de a nagy kérdésa fogyasztás. Ha ugyanis nincs lag, nem lehet annál kétszer kevesebb, nullával ugyanis nem osztunk és akkor már az üzemidő a lényeg.
-
tjb007
nagyúr
Kibeszélve: [link]
-
PirosHello
senior tag
"sebbégén", vagy sebességén
[ Szerkesztve ]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
O_L_I
őstag
Ezt te mi a tökért írod be minden ARM SOC-ról szóló topikba?
Amúgy ez a grafikon nekem kicsit hihetelen.
Tudom, hogy a Karit nem teljes A15-mag mert ezt azt megvágtak benne, hogy kordában tartható legyen a fogyasztás de ha ott van 10-15% akkor is brutálisat kell hoznia T4 GPU-nak hogy ez a különbség kijöjjön. -
z0zz00
csendes tag
Miért kell folyton hibákat hagyni a cikkben, ennyire rohanni kellett a retyóra? Nem igaz, hogy nem tudod átfutni a háromsoros hírt basszus.
Snadpragon sebbégén.. -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz PirosHello #9 üzenetére
Tegr4 prosszal gyorbb gplés.
-
-
a.sebi
őstag
Hogy lehetsz ekkorra tapintatlan bunkò paraszt?
Ezek a srácok kint rohangálnak es napi 15 20 hìrt közölnek ùgy hogy valòszìnűleg szarni nincs idejük, te meg ùgy köszönöd meg a munkájukat, hogy fikázod őket egy elgépeléssel...szégyeld magad, menj és olvassd a mobilportot, nekik van idejük átnézzni mindent, mert nem rohangálnak egyik standròl a másikra.... Hülye gyerek -
littlelion21
addikt
Izé...a cikk írója nagyon nincs mint az MWC-n...
Ettől függetlenül szerintem sem szép dolog ilyet írni, ott a privát a hibák jelzésére.
a.sebi: talán nem kellene állat módjára megnyilvánulni, akkor nem tiltana le senki senkit.
A másikra meg: ez nem tudom hogy jön ide, de persze, örülök hogy a szabadidejében szívjóságból csinálja, mert kompenzációt nem kap érte egy Ft-ot se.[ Szerkesztve ]
-
a.sebi
őstag
válasz littlelion21 #21 üzenetére
Igaz o egy nokia telefonròl blogol... Orulj h csinalja valaki......
-
Sonyfan
tag
Elképesztően jó ez a tegra4
"Az volna a legnagyobb üzlet, ha embereket vásárolnék annyiért, amennyit érnek, és eladhatnám őket annyiért, amennyire tartják magukat."
-
tjb007
nagyúr
Leírtam, hogy azért jöttek ki ilyen szép nagy számok mert egyik benchmark sem ismeri még a Tegra 4 -et és ezért fals eredményeket produkál de igazad van, rugózzunk csak azokon a dolgokon amik tények és több gyártó is élt már vele az elmúlt pár évben.
Az meg, hogy neked ebből az jött át, hogy én azt mondtam csalnak meg hazudnak már a te dolgod. -
z0zz00
csendes tag
Ugyanolyan meló, mint bármelyik másik. Én is írtam suttyó falusi meg egyetemi újságba, és sikerült kerek egész mondatokban tartalmilag és esztétikailag helyesen írni. És typok nélkül.
És ez nem önfényezés, hanem teljesen alapvető. Akinek az írásait több ezren olvassák, tartozik annyival a saját igényességének/az olvasóinak, hogy 1x átnézi.
Tudom, hogy nem divat helyesen írni, de ne süllyedjünk már az Index szintjére.
Ricardo: Túléltem, de a szart hadd ne fényezzem már. -
-
cer
tag
Itt valami nagyon sántít....
Ebben a cikkben pont az van írva, hogy 72 helyett 60 grafikus mag és szűkebb adatút:
http://prohardver.hu/hir/nvidia_bemutatta_tegra_4i_rendszerchip.htmlMost mi az igazság?!
-
lcee79
őstag
De ha nem ismeri a program akkor miért nem kisebb eredmények születnek mint amilyen a képessége lenne valójában?
Régebben inkább ez volt, eleinte mindig kisebb eredmények születtek azokkal a procikkal amikre a program még nem volt felkészítve...
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Bilux
veterán
Jó-jó ez a fejlődés, de már most is a snapdragon 4pro-val is visszaskálázódik a sebesség mert túlmelegszik egy idő után. Na meg volt tőltés az akkuban nincs tőltés az akkuban.
Elmondhatom hogy lesz egy ilyen kütyüm de ha használom leszopja fél óra alatt az akkut vagy a melegedés miatt leveszi a frekit kisebbre akkor meg minek? Baromság.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Avicularia
veterán
soha többé tegra
-
Bilux
veterán
válasz Avicularia #31 üzenetére
Látom volt neked is HOX
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
cer
tag
A háttérben itt valami megfizetett hirdetés áll.... ( Nem a prohardver felé, hanem a benchmark-osok felé )
Mindenki nézze meg ezt a cikket:
http://prohardver.hu/hir/nvidia_bemutatta_tegra_4i_rendszerchip.html
Ez a Soc ilyen paraméterekkel nem lehet jó... és ellentmondás is van.
Egy házigazda kéne, hogy megtudjuk mi valós és mi nem.[ Szerkesztve ]
-
O_L_I
őstag
Na ne személyeskedjetek
A témára visszatérve. Nekem most az 1,7-re húzott TF Primemom 15k körül hoz Antutban ami kb a maximum amit a T3-ból ki lehet facsarni.
Na most ha elhisszük ezt a 30k fölötti teljesítményt akkor vagy durván eltaláltak valamit, vagy sokkal többet fog fogyasztani mint a T3. Ez magyarázná a T4i-t is. (az integrált modemen kívül persze)[ Szerkesztve ]
-
cer
tag
Egy házigazdát kérnék ennek magyarázatára:
http://prohardver.hu/hir/nvidia_bemutatta_tegra_4i_rendszerchip.html
Egy kicsit meg bosszantó az is, hogy az utóbbi cikk a cikkajánlóban nem is látszik.
-
tjb007
nagyúr
Bocs, kimaradt a szinte szó.
(#28) cer
Abban a cikkben a Tegra 4i -ről van szó, ebben meg a Tegra 4 -ről van szó, a kettő nem ugyanaz.
(#29) lcee79
Inkább úgy mondanám, hogy nem kezeli megfelelően és ilyenkor születhetnek a valósághoz képest pozitív és negatív eredmények is. A miértjét azoktól kérdezd akik ezeket az alkalmazásokat írják. Ami mindig a legbiztosabb azok a független, már a tömeggyártásban és piacon lévő eszközökön végzett tesztek, addigra már általában minden megfelelően van kezelve.
[ Szerkesztve ]
-
z0zz00
csendes tag
Ha mindet jelezném, már meg is írhatnám helyette. Nem írnék miatta, hogyha nem lenne gond, de minimum minden harmadik cikkében van valami. Ha ingyen csinálja, nyilván kisebb súllyal esik, de mondjuk akár egy modi aki tud írni, átnézné, máris sokkal beljebb lennénk.
Már eléggé túlzásnak tűnik amennyit rugózunk rajta, remélem, hogy nem csak engem zavar ennyire -
lcee79
őstag
HOX teljesen jó,
amihez kell a nagy teljesítmény pl játék sosem kellett hiányt szenvednem..
Nem tudok olyanról ami megakasztja... (csak olyanról ami valamiért nem tökéletesen fut/futott rajta pl. MOST WANTED...)Szóval én a tegra 3-al is meg vagyok elégedve.
Fogyasztása sem rosszabb mint egy másik felső kategóriás telefonnak...
Ha épp le van rakva mellém, órák múlva is ugyanannyi -on áll mint amennyivel letettem...
Ha használom akkor meg merül, de melyik nem?Persze sokkal jobb lenne, ha 10 órát bírna 1huzamban wifivel játék közben...
5000-es akksival meg is lenne oldva[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
miért van az hogy sehol egy tegra 4es termék?
mikor kerül ez a polcra? amikor a konkurencia már a snapdragon 800nál tart, meg az octa pro-nál?
mert akkor kicsit elkéstek
azért legalább egy komolyabb gyártó termék bejelentése jót tenne a tegra 4 komolyan vehetőségénekegyébként asus transformer prime-om van, és nem kedvelem a tegra3at, de ha a madfinger továbbra is erre optimalizál, akkor lehet hogy adok nekik még egy esélyt, ha hajlandóak lesznek végre kiadni a prime utódját...
-
lcee79
őstag
válasz Dr.Anonymus #44 üzenetére
Már több hírben is volt hogy 2013 második negyedévben jelennek meg tegra4-es cuccok..
De tavaly is és 2011-ben is egyből év elején tőlük jött csak szinte új procival eszköz...Idén rájöttek, hogy ez nem volt olyan jó ötlet, és kivárnak picit (szerintem)
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
jaja tudom, de nagyon távolinak tűnik... :S
egyébként azt se tudom, hogy a dokkoló billentyűzetes cuccok hova tűntek a tablet piacról
ennyire nincs rájuk igény?
:S
gyakorlatilag az infinity után nagy csönd van (ami meg nem annyival jobb hogy cseréljem rá a primeot)
nagy kár, mert én tabletet billentyűzet nélkül már nem veszek, mert anélkül tényleg csak drága játék[ Szerkesztve ]
-
A diagramon lévő adatok eléggé űtősek , vajon ez menyire lehet igaz Tényleg ennyire jobb lehet
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Zsoltesz93
tag
Kíváncsi vagyok,hogy mennyire melegszik.
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
atikó
őstag
ezek a labormérési eredményeken és diagramokon mindig mosolygok!
-
Bilux
veterán
válasz Zsoltesz93 #48 üzenetére
Meg lehet nézni, hogy a tablet darabokban van még végleges formája sincs.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max, Uniq Fekte Bőr tok, Magsafe, bontatlan, új!
- ALLDOCUBE iPlay50/ALLDOCUBE iPlay50 Pro tablet tok, szürke - ÚJ
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest