- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brown ügynök
senior tag
Ez a hír a Mobilarénára vagy a Prohardverre jobban illene.
R.I.P.
"hacsak nem jön a jó tündér break utasítás képében..."
-
Zsoccc
senior tag
válasz Brown ügynök #1 üzenetére
Legalább annyira nagy hatással volt a mobil játékokra az iPhone-on és iPad-en keresztül, mint a számítástechnikára és a mobilkommunikációra.
-
Malibutomi
nagyúr
Sosem volt semmilyen Apple termékem, de respect neki! Nyugodjék békében!
-
Kriza
őstag
Nyugodjék békében!
Fenntartom magamnak a jogot, hogy a kéretlen reklámban szereplő terméket nagy mennyiségben, kamu címre rendeljem.
-
Speederer
senior tag
válasz Malibutomi #3 üzenetére
Én is így vagyok vele, de azért elismerem, hogy értett ahhoz amit csinált.
R.I.P.A betegségére reagálva: régóta hallani pletyka szinten, hogy gyógyítható a rák is, csak a gyógyszeriparnak nem érdeke ezt nyilvánosságra hozni. De kérdem én, nem próbált meg minden lehetőséget?! Úgy gondolom lett volna pénze bármilyen gyógymódra.
[ Szerkesztve ]
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
daneeeeee
aktív tag
Rest in Peace Steve!
-
Tomcat
őstag
Nyugodjék Békében!
Bár soha életemben egyetlen Apple termékm nem volt, és valószínű hogy ha rajtam múlik soha nem is lesz, de azt el kell hogy ismerjem hogy nagyon nagy dolgot vitt véghez az élete során. Saját magamból kiindulva vezetőként tudom értékelni a munkáját, amit az pályafutása során véghez vitt. Ha csak tizedannyit tudnék tenni az IT világ érdekében mint amit Ő véghezvitt az élete során én már elégedett lennék majd életem alkonyán...Tomcat
-
7
addikt
Nyugodjék békében.
Az összeesküvés-elméleteket hagyjuk. A rákot rendesen próbálják gyógyítani, nekem is vannak többen az ismerősi körömben, akik gyógyultnak minősülnek (bár megvan az esély, hogy újra elharapódzik bennük a kór). De nem mindig jön össze a dolog. Ez nem csupán pénz kérdése, a rák "fajtájától" és az elszenvedőjetől is függ, meg még egy rakat más faktor közrejátszik.
-
GALARDO
addikt
Nyugodjon békében!
[ Szerkesztve ]
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
hommeros
őstag
Legyen könnyű a föld.
Igen, mert Magyarország pont a kimagasló egészségügyéről híres. Öszeesküvés-elmélet amit ír, mikor a gyógyszergyártók is kijelentettek többször is ilyen tényeket az érdek ellentétről.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
GegeWarrior
senior tag
Nyugodjék békében!
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Petike1007
tag
Hát az biztos,hogy az Apple neki köszönheti amit elért...
Nem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
-
Dr. Romano
veterán
Ez számomra váratlan volt. Nyugodjék Békében!
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Sirandrish
legenda
Nyugodjon Békében!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Weißturul
senior tag
Sajnálom szerencsétlent, a rák senkit sem kímél
2004(2005?) ben még jóindulatú hasnyálmirigyrákkal.műtötték.
Belefért volna még a cikkbe pár dolog szerintem (pl a családjácal kapcsolatos dolgokat és az a közhely is belefért volna, hogy nem Steve Jobs remekműve nem egy Apple-termék, hanem maga az Apple)
Egy Logoutos cikket szentelek az emlékére.
De a hít valóban jobban passzolna a ProhardverreHass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Angel1981
veterán
válasz Malibutomi #3 üzenetére
+1
Tudtam, hogy rossz az egészségi állapota, de sokkolt a hír, mivel csak pár hete mondott le...
R.I.P.
-
Sirandrish
legenda
-
dave666
aktív tag
RIP
Dave666
-
Weißturul
senior tag
Ja, és szerintem megérdemelné, hogy a híren belül a teljes nevét, Steven Paul Jobs-t is leírnátok
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
TESCO-Zsömle
félisten
P.I.P.
Összeesküvés-elmélet, hogy a Quarelin-t és a Kalmopirin-t csak vényre lehet kapni mióta lejárt a hatóanyagának a szabadalma?
Összeesküvés-elmélet, hogy az orvosok fejpénzt kapnak egyes gyógyszergyáraktól, hogy az Ő gyógyszereiket írják fel?
Összeesküvés-elmélet, hogy az orvosoknak az áll érdekében, ha minél több beteget kezelnek minél több ideig?Édesapámnak, aki darukezelő, az orvos képes volt olyan gyógyszert felírni magas vérnyomásra, ami szédülést és ájulást okozhat, ezért gépkocsivezetőknek nem javallott, valamint cukorbetegnél sokkot idézhet elő.
Pedig fater cukorbetegségét is ez az orvos kezeli, de az adott gyógyszergyárnak nincs más terméke, csak ez...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
imibogyo
veterán
Nyugodjék békében!
Én is csatlakozom a nem Apple tulajdonosok táborába. Ettől függetlenül hihetetlen amit Steve Jobs elért az IT iparban.
Maximális tiszteletem az övé. A képzeletbeli kalapomat pedig megemelem, amennyire csak el lehet képzelni.
-
LackoMester
addikt
Az utolsó képeken, már látni lehetett rajta, h. valami nagyon nem okés, a betegség nem válogat.
Mint embert sajnálom, tisztelem munkásságát , de egyébként egy kapitalista [moderálva] volt.
R. I. P.[ Módosította: 7 ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Weißturul
senior tag
válasz LackoMester #24 üzenetére
... meg lázadó, önfejű, makacs (mondjuk a kapitalista pont nem igaz), de mindezek nélkül az Apple nem jutott volna el addig ahol most tart.
És nagy kár, hogy mindenkinek a kapitalista f@sz jut eszébe róla... Egyébként is: halottról vagy jót vagy semmit.Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Steve Jobs: iCon című könyvet (ez az angol cím) amit nem ő írt, de jól mutatja be életét és munkásságát.
Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
caprine
senior tag
Ha csak fele annyit törödött volna az egészségével mint a zsebe megtömésével, akkor még 40 év múlva is élne. Béke poraira.
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
Weißturul
senior tag
ha elolvastad volna a fentebb említett könyvet tudnád, hogy a zsebe megtömése sosem volt a célja - mindig maradandót akart alkotni (ez volt az életcélja) és mindig spártai körülmények között élt
nameg hogy nem törődött az egészségével nagy baromság - hasnyálmirigyrák ellen tw hogy védekeznél?Hass, alkoss, gyarapíts és a Logout fényre derül! | 3dfx rulez | "... úgy szórtad a hedshátokat, mint S3 VGA a hardveresen gyorsított kékhalált" - bacsis | http://bit.ly/tBBPzG <--- Dreamcast topik
-
Zolee11
senior tag
válasz LackoMester #24 üzenetére
Egyet értek, sokszor olvasom, hogy mennyi újítást hozott... öhömm, ezeket nem ő hozta, maximum ő adta el, tudtommal ő nem talált fel semmit, egyszerűen ahhoz volt jó érzéke, hogy tudta mit lehet eladni, a fogyasztói társadalom szakértője volt.
Azért hozzá kell tenni, hogy a vezetők nagy része erre képtelen, képtelen azt a szintet átlátni, ahol a fogyasztás történik, a saját elképzeléseiket erőltetik, és sokszor tévesen, majd leváltják őket. Steve viszont nem ilyen volt, neki maximálisan volt érzéke ahhoz, mi az amit el lehet adni, amire igény lesz. És ami a legfontosabb, a lehetőségekhez képest a legjobb terméket próbálták létrehozni, mind minőségileg, mind felhasználhatóság szempontjából, és ez egy jó kombináció.
Másik oldaláról persze csak egy kapitalista ember volt a sok közül, nem az emberiség javát szolgálta, hanem a cége és a saját zsebének javát.
Nyugodjék békében!a zsebe megtömése sosem volt a célja - mindig maradandót akart alkotni (ez volt az életcélja) és mindig spártai körülmények között élt
Pont az utolsó része a mondatodnak mutat rá arra, hogy milyen személyiség volt, gondolom megtehette volna, de inkább...[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
Ateszzero
őstag
Nyugodjon békében, remélem hamar ujjászületik és alkot tovább.
Tesco-zsömle: Teljes mértékben igazat adok. A politikát meg ne is említsük mert lehetne reggelig mesélni mit művelnek . Például amikor kiírnak egy pályázatot ugy hogy meg sincs hirdetve sehol, aztán valamiért a valahogyan pályázatkiírásért felelős ember fiacskája nyeri meg a pályázati milliókat.
-
Weißturul
senior tag
válasz Angel1981 #30 üzenetére
csakia egyszer verte át Wozt négyszáz dollárral, de amikor évekkel késöbb megtudya amiatt hidegült el akapcsolatuk, de később Steve megbocsájtott Stevenek.
-
Mhalacka
csendes tag
Szegény Nyugodjék békében!
-
LackoMester
addikt
válasz Weißturul #25 üzenetére
De mortuis nil nisi bene ismerem a mondást, és nem is mondtam semmi rosszat (kapitalista f@sz ) csak azt ami volt, elismerem munkásságát, de ennyi...
Tövábbra is fentartom a leírtakat, már bocs, h. véleményem van a dologról, nem kéne beszólni. Kösziott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Pala
veterán
válasz TESCO-Zsömle #22 üzenetére
Igazából józan paraszti ésszel belátható, hogy így működnek a dolgok. Csak fel tenni a kérdést: Mire van szüksége az orvosoknak és a gyógyszeriparnak ahhoz, hogy fenn tudjon maradni, mi több, bevételt termelni!? Válasz: beteg emberekre... (ez adja a keresleti oldalt) Az emberi élet ebben a világban öt forintot nem ér...
Egyébként pedig: Rest in peace Steve Jobs!
[ Szerkesztve ]
-
válasz LackoMester #33 üzenetére
A helyzet az, hogy mindnyájan kapitalisták vagyunk. Legalábbis nem hiszem, hogy sokan szeretnek ingyen dolgozni közülünk.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kapeti07
senior tag
Nyugodjék békében. Nem volt soha apple termékem. Nem is lesz. De az ő munkássága kellett ahoz, hogy felrázza egy kicsit az IT piacot amiből a konkurenciák is profitáltak.
Valóban kapitalista volt és ez az Apple termékek árcéduláján is meglátszott, de pénz nélkül nincs fejlődés. Hihetetlen, hogy amit az élet egyfelől ad azt máshonnan elveszi.R.I.P.
Xbox: kapeti
-
Misi 007
Közösségépítő
Nem vagyok egy Apple fan de ez a hír engem is ledöbbentett.
Rest in peace.
-
szabi911
csendes tag
Rest in Peace Steve!
nyugodjon békében
kifog most uj apple termékeket kitalálniszabi
-
Weißturul
senior tag
válasz LackoMester #33 üzenetére
szólt be a franc, szövegértés 1-es
...és ha valóban olvastad volna azt a könyvet átgondolnád, hogy tényleg kapitalista f@sz volt-e... főleg úgy hogy évekig egy dollár volt az éves fizetsége,ennyiszabi911: Steve egy Apple-terméket talált fel, maximum átvette a projekteket és tökéletesítette azt
[ Szerkesztve ]
-
sptkyle
senior tag
Nyugodjék békében.
Akár almás valaki, akár nem,abban egyetérthetünk, hogy sokat tett le az asztalra..."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
mrlujoak
veterán
válasz Brown ügynök #1 üzenetére
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
(V) ó k u s
tag
† Steve Jobs †
"Az nem hal meg kit eltemetnek
Csak az hal meg kit elfelednek""Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."
-
Prof01
veterán
Nyugodjék békében!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
(V) ó k u s
tag
Ha meg szeretnéd osztani gondolataidat, emlékeidet és részvétnyilvánításodat,
kérjük küldj egy levelet a rememberingsteve@apple.com címre.(Forrás: Apple.com)
"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."
-
FireKeeper
nagyúr
Attól függetlenül, hogy sem a cégét, se a termékeiket, sem az üzletpolitikát nem szerettem, mindenképpen elismerésre méltónak tartom, amit az Apple-lel művelt, és azt hiszem megérdemli, hogy az legnagyobbak között említsék a nevét. Nyugodj békében, Steve.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Sirandrish
legenda
válasz LackoMester #43 üzenetére
Én is drágállom az Apple cuccait de szerintem a te fejedhez sem tartottak fegyvert hogy már pedig kötelező jelleggel be kell ruháznod egy Apple termékre..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz (V) ó k u s #45 üzenetére
Írni kéne nekik egy levelet ilyen részvétnyilvánítás címszó alatt és odaírni mindenkinek a felhasználónevét annak aki szeretne részvétet nyilvánítani.
[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Az egymással való vitázást vigyétek máshova! Itt most nincs helye.
-
Nefas
csendes tag
Én sem voltam apple párti de volt azért apple termékem és még van is, amit kiadott a kezéből az mindig tökéletes volt!Nyugodjék Békében
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest