- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- ASUS routerek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chal
addikt
Nem pár hónapja, hanem pár napja. Szerintem hétfőn emelték fel. Nem kicsit kapott el az ideg, mert 14 napos elállás ide vagy oda, én nem akartam 600kHUF-ért látatlanban megvenni egy bringát. Múlt héten nyitottak ugye a Pest megyei árúházak, akkor tudtam elmenni megnézni (a pesti kijárási tilalom alatt az egész országban Nyíregyházán volt 1db L-es, köszi...). Kétszer pattantam le, miután a parkolóban kígyóztak a sorok... Tegnap sikerült végül megnézni egyet, de konkrétan sáros volt, 33km-el. Mondták hogy bemutató darab, ez az egy van, és nem adják oda olcsóbban. Hazajöttem, útközben lamentáltam rajta, hogy megnyomom a gombot, aztán jóvan, hoz a futár egy 0km-eset pár napon belül, nem kell ezen ennyit pörögni. Majd megláttam a 670eFt-s új árat az online megrendelésnél.... Amúgy még mindig nem rendeltem meg, ezen már tényleg nem múlna - ott rohadjanak meg - de amúgy is bizonytalan voltam, és ez a dolog csak felcseszett, most itt van egy böngészőtabon a kosárban, lehet hogy mindjárt megnyomom, de lehet hogy soha...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest