Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    Hello!
    Elég tájékozatlan vok még, de szeretnek belevagni az ecigizesbe, valaki Tudna linkelni (web)shopot h honnan Lehetne rendelni Cuccokat es h Miket kell, hogy a Zerorol elinduljak?
    Fogalmam sincs mik kellenek, de annyira nincs Idom utanaolvasni, hogy mi h Mukodik, visszaolvasva Alig van olyan hsz ami kezdoknek javasol Akarmit, inkabb ilyen advanced beszelgetes folyik a draga (de gondolom) minosegi cuccokrol.

    10k-t aldoznek ra, nemtudom Mennyire realis, nem Akarok bovlit, de komolyan gondolom Az Egeszet, mert jelen pillanatban elkepzelhetetlennek tartom h egyetemi Tanulmanyaim soran nelkolozzek olyat, h tobben Tanulas ill eloadas/gyak Elott/koztes Szunetben/utan ne cigizzek kaveval Vagy energiaital, ez haveri korokben mar egy ritusnak szamit, es Nagyon nehezen mondanek le rola.
    Viszont sportteljesitmenyem beka segge Ala menetele, budos cigiszagu ruhak, cigitol a szajizem sem tetszik ertheto okokbol bnomnek, torokfajss, nyakkepzodes, ezektol.szeretnek megszabadulni, es az e Cigit gondoltam megoldasnak.

    10bol kijon egy komplett Szett? Ha nem, talan.mrg par ezret raaldoznek.
    Jelenleg a kek multi, neha dunhill az Amit Szivok, de a cobalt Az mar eros nekem (multibol), Illetve persze barmibol A piros.
    Nagyon megkoszonnem ha kapnek konkret Termekekre linkeket, amik kellenek a "Starter pack"-hoz!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák