- Tovább dúl a harc Hollywoodban az AI és a színészek között
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Linux kezdőknek
- MinDig TV
- Hálózati / IP kamera
- Google Chrome
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timbu
tag
Ahova egyszer a jogászok beteszik a lábukat...
De azt elmagyarázhatná valaki, hogy miért kell Angliában és Németországban .googlemail.com végződést használni (ok, .gmail.de le van foglalva, de mi van a .gmail.com-mal). A központ Amerikában van, nem mindegy, hogy melyik országból érik el? Ha én Németországból interneteznék, akkor nem regisztrálhatnám magam a gmail.com-on, vagy hogy van ez?
-
OkosTibiKing
tag
neem8, hogy hogyan lehet elérni csak a google.hu-n legyen ott a gmail linkje és beteszem a könyvjelzökbe meg a gyorshivojkhoz az operában meg levelezö progia és kész
bár gondolom sokan minden nap képesek beirni a cimét de olyan lusták mint én lenem sz*rja a cim változást[ Szerkesztve ]
Okos Vok.
-
róland
veterán
válasz
OkosTibiKing #2 üzenetére
Firefoxban könyvjelző eszköztáron elfér pár fontos könyvjelző. Nálam pl. a Gmail is.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Dave™
nagyúr
Szánalmas lehúzási próbálkozás volt ez ettől a német vállalkozótól, ami nem jött össze neki, és most örülhet az ingyenreklámnak. Bár tény, hogy előbb volt, meg előbb használta a nevet, de nem hiszem, hogy ha értelmes árat mondott volna, a google ne vette volna meg, és akkor most mindenki boldog lenne, ő meg ugyanúgy használhatná tovább mondjuk kötőjelesen a nevet. Aki sokat markol ugye...
-
dabadab
titán
Nem: a Google Nemetorszagban nem jegyezheti be a Gmail trademarkot es azt nem is hasznalhatja (reklamokban, pl).
Ettol meg a nemetek azt csinalnak, amit akarnak, tekintve, hogy a vedjegyezes alapvetoen fogyasztovedelmi dolog, igy az eladokat korlatozza, nem a fogyasztokat.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Yaye
őstag
Ennél azért jóval árnyaltabb a kép... A vállalkozó meg akarja tartani a saját(!) jól működő brandjét, és igaza van. Nem értem mit értesz azon hogy "nem jött össze neki". Momentán eléggé úgy néz ki hogy nagyon is összejött. Itt nem arról van szó hogy ügyesen megpróbált elhappolni egy értékesnek ígérkező domaint, hogy aztán később vastag pénzért nagy kegyesen eladja.
-
Yaye
őstag
Na ja, egy kis duzzogás van benne, valahol meg is értem. Korábban olyasmit olvastam hogy állítólag nem voltak túl barátságosak vele. Úgyhogy ha akkor nem kellett nekik akkor most már menjenek a francba. Lehet hogy én is ezt mondanám.
Egyébként megnézném, hogy sikerülne bárkinek olyan közösségi védjegyet bejegyeztetnie, ami egyetlen kötőjelben, meg az alá írt szlogenben különbözik valamelyik óriás-multi nevétől... Go-ogle, vagy ilyesmit.Akárhogy is, az semmiképp nem mondható hogy ez az egész egy szánalmas lehúzási kísérlet lett volna a postás ürge részéről.
-
Dave™
nagyúr
Én anno úgy olvastam, hogy egy elég elszállt összeget kért a név használatáért cserébe, ami valljuk be, lehúzási kísérlet. Hogy elhajtották a lecsóba, az teljesen érthető. Megpróbált ebből a véletlenből gyorsan meggazdagodni, de nem sikerült, most már nyomatja tovább a cégét, és köszöni a hírverés keltette ingyenreklámot. Kb erről szólt amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
it Még van egy utolsó lehetőség a fellebbezésre. Addig mindenképpen két márkanéven fut az EU-ban a szolgáltatás.
- Hivatalos, hogy PC-re jön a Horizon Forbidden West
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ukrajnai háború
- Starfield
- Dark Souls sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Befutott a Tomb Raider animációs sorozat első előzetese
- FireFox1996: 2023-as őszi fórum peca
- Fogyjunk le!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8650U I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-G5 I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest