Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychopeti
senior tag
Használ valaki ilyet? Én eddig megvoltam nélküle
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
t72killer
titán
Kemény! És vajon kik voltak ezek a nagyon körmönfont, ügyes népek, akik a tudatos felhasználókat próbálták meglékelni?
#1: rendszeresen, sokkal egyszerűbb gombnyomásra kitakarítani a szemetet, mint minden böngészőből és egyéb helyről külön-külön. A beépített lemezkarbantartó nem szed le mindent és a feleslegessé vált registry bejegyzéseket se pucolja ki. Nem vagyok a 3rd party rendszerkarbantartó megoldások híve, de a ccleaner-rel az elmúlt ~10évből csak jó tapasztalataim vannak.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
elistvan
őstag
Ezzel én is így vagyok. Teljesen használható program, a wise disk cleanerrel együtt.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
bambano
titán
azért az kemény, hogy betörtek, megfertőzték a programot és még hivatalosan alá is írták.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
EmberXY
veterán
"A kutatók szerint még igen korai fázisban fedezték fel a fertőzést, amikor a hackerek még az információgyűjtés szakaszában voltak, és úgy vélik, kódfuttatásra még nem használták ki a lehetőséget."
Ahhoz képes, hogy információgyűjtési szakasz, igen szépen be tudták fészkelni magukat...
Up the Irons!
-
Clorf
tag
Ha tűzfalban tiltottam a ccleaner internet hozzáférését akkor nem kell aggódnom? Mivel lehet felkutatni, hogy a gép fertőzött-e? Rkill.exe megtalálja?
Köszönöm!"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
bambano
titán
-
Puma K
nagyúr
válasz Psychopeti #1 üzenetére
Ha 10 egész éve nem is, de attól nem sokkal kevesebb ideje használom.
Azért jó dolog látni, hogy néhány MB-tól kezdve GB-ig tisztít a gépen, és a fent maradt korábban letörölt programok hátramaradt darabjait is szedegeti lefele.
Mondjuk egy Microsoft féle rendszerkarbantartó program jobb lenne ami bátran törölgethetne a registry-ből meg a C meghajtóról ami tényleg nem oda való maradék valamilyen korábban letörölt programból...
"A Piriform közleménye szerint a problémát szeptember 12-én fedezték fel, és két, augusztusban kiadott verzió érintett, a CCleaner v5.33.6162, illetve a CCleaner Cloud v1.07.3191, ezek használóinak azonnali frissítést javasolnak..."
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
ledgeri
nagyúr
Jaj de jó, hogy egy bizonyos ideje bármikor is futtatom a progit, frissítése után, önmagán belül ki kell lőnöm, hogy ne a géppel induljon...
Milyen érdekes, hogy a második képen még rá is vár a malware 600 másodpercet az indulására- ami alatt simán végigmegy bármelyik gépen bármelyik elemzése...
Biztos nincs összefüggés a fertőzés esélye és az első dolog között..// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Dévacsen
senior tag
Itt is van egy cikk a témában..[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
total90
veterán
Nem használom, problem solved
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Taranti
senior tag
Én azon szoktam nevetni, hogy a források sokszor hivatkoznak a kifinomult támadással kapcsolatban állami háttérre, merthogy a támadóknak mindenféle forrás rendelkezésükre állt. Én kapásból el tudnék képzelni vagy tucat magáncéget, akik minimum ugyanilyen mértékű forrást az "alkotók" rendelkezésére tudnak bocsátani.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
atike
nagyúr
Milyen meglepő hír... De legalább bevallották... Hány olyan lehet, hogy nem derül ki...
Nem egy embert ismerek aki "jajj de jó, használom, mennyire királyság" - és tört változatú pro innen meg onnan. Elég vicces. Még a free csak-csak, na meg ha valaki meg is veszi az megint más persze.
-
twollah1976
őstag
De jo, hogy mindig a legfrissebb verziot hasznalom.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
nagyúr
De jó hogy linuxot használok...
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
De jó, hogy nem vagyok kényszerbeteg.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
electrodoki
aktív tag
válasz Psychopeti #1 üzenetére
Én sem értem, rengetegen használják ezt a hulladékot.. De meg is érdemlik!
"A lét határozza meg a tudatot! Ha megiszom a lét, elszáll a tudat!" /Hofi Géza/
-
FLATRONW
őstag
Jó kis program ez, nincs túlbonyolítva, egyszerű a használata is.
Szerencsére egy korábbi verzió volt fent. -
zsoltip
őstag
Várjunk csak. Akkor a korábbi verziók, pl. 5.2x mi a helyzet?
Azokban nem lehet ilyen sunyitrutyi? :/ -
törölt tag
Teljesen jó kis program, évekig használtam a free változatot, remekül el lehet végezni vele bizonyos karbantartási dolgokat. Épp tegnap vettem meg egy csomagban, pár, szintén a cég által készített programmal együtt. Mindenkinek csak ajánlani tudom, gyors, egyszerű, hatékony.
-
SvenOlam
csendes tag
Azóta nem használom, mióta installkor felajánlja a króm telepítését is. Wise Disk Cleaner, Wise Registry Cleaner, Revo Uninstaller, oszt jónapot.
"Never stop the car on a drive in the dark.."
-
dajkopali
addikt
-
Televan74
nagyúr
De jó hogy nem használom.Nem érzem szükségesnek.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
scdlsc
aktív tag
Most elgondolkodtam egy kicsit. Hogy a fenébe lehet, hogy egy ilyen program 10 éve a piacon tud lenni? Nem kellene esetleg úgy működnie a rendszernek, hogy ne legyen szükség ilyenre?
-
Úgy, hogy manapság rendkívül népszerű a kényszeres rend- és tisztaságmánia. Ott is, ahol nincs rá szükség. Na ezt a placebó piacot célozzák ezek a tisztító valamik. Simán meg lehet lenni enélkül is. CCleaner max akkor szükséges, ha valami komoly rendszerhiba van, de ez elég ritka.
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ez a felhasználástól is függhet, ki milyen programokat telepít, mennyire gányolja szét a rendszert stb. Én már HDD-n is leszoktam a kényszeres újratelepítésről és max. mentésből állítom vissza a rendszert, ha esetleg valami gond lenne. De manapság az SSD-k korában meg pláne nem annyira téma ez. Van nekem is több, X éves telepítésem, aztán mégsem futtatok kötelező jelleggel XY külső szoftveres rendszeroptimalizálást. Ellenben mégis működik a Windows rendesen és SSD-n nyilván a sebesség is OK.
[ Szerkesztve ]
-
Régen akár havonta is újraraktam. De az a Win98 meg XP-s idő volt. Most egy 3 éves Windows 8.1 van a gépen, windowsos karbantartót szoktam futtatni, meg nem rakok fel minden szart. Kb ennyi. Ja meg SSD, de a HDD-s gépeket is rendbe szokta rakni egy töredezettségmentesítés, mondjuk ahhoz az Auslogics Disk Defrag programot szoktam használni, mert az optimalizál egy kicsit, így a sebesség megvan. Ha szükséges, a lapozófájlt meg a hibernációs fájl törlöm előtte, majd visszaállítom. Ez sokat segíthet.
A registry "tisztogatás" bullshit, a temp fájlokat pedig a windows le szokta irtani. Szerintem az összes ilyen csodaprogi csak marketingfogás. Ha annyira fontos lenne ez a sok kókányolás, akkor már rég benne lenne a Windows-okban, legalábbis nem tudok ellenérvet felhozni, miért ne lenne érdeke az MS-nek.
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz King Unique #40 üzenetére
Az én jelenlegi telepítésem win7-ként indult, frissítve lett win8-ra majd 8.1-re majd 10-re. Mikor a c2q-t i5-re cseréltem, akkor is maradt. Lassan 10 éves, és semmi baja nincs. Karban kell tartani, nem folyton újratelepíteni.
-
ledgeri
nagyúr
nem tudok ellenérvet felhozni, miért ne lenne érdeke az MS-nek
"Hé te, user, ki azt sem tudod hogy működi a számítógép, de már a lomtárt is leappozod... belassult a géped, aminek csak a böngészőjét hasznáva csak a felét látod a keresősávok miatt... neked itt az új operációs rendszerünk bármit is jelentsen számodra ez a szó... Most figyelj: X*gyprsabb Y* biztonságosabb, és még cicás videókat is kezel!!!"
Csak eszembe jutott a világ azon fele is..// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
FLATRONW
őstag
Kíváncsiságból leakartam tölteni a fertőzött verziót, az ESET már felismerte.
Igaz csak ma került be az adatbázisba a trójai, kíváncsi vagyok hogy korábban a heurisztika megállította volna e.
[link] -
King Unique
titán
Le volt töltve nálam az 5.33.6162 verzió telepítője külső HDD-re, de amint ma beléptem a mappába, kapásból ugrott rá az ESET és karanténozta... Az 5.34.6207 már OK, azzal nem volt baja.
(#44) FLATRONW:
Dettó ugyanez, csak nálam EIS 10 van fent.(#42) devast:
Mondjuk ez már kissé extrém, de akár még így is OK lehet. Illetve 8—►
8.1—►
10 upgrade nálam is volt, sőt utóbbinál azóta több build upgrade, de egyelőre rendben van. A 0-ról újratelepíteni meg a franc fogja, pláne egy belakott rendszernél. Felrakom, lefrissítem, beállítom, aztán kapásból le is mentem a rendszert. Illetve újabb és újabb mentéseket készítek idővel. Szükség esetén sokkal kényelmesebb egy ilyenből visszaállítani a rendszert, mintsem teljesen elölről kezdeni mindent.[ Szerkesztve ]
-
FLATRONW
őstag
válasz King Unique #45 üzenetére
-
félisten
válasz dajkopali #32 üzenetére
Az 5.32.6129-es akkor most fertőzött?
A Piriform szerveréről frissen letöltött 5.34-es telepítőt átvizsgálta Avast és MBAM, de nem talált semmit.... gondolom most már javították a hibát, és már nincs benne semmi gáz. Vagy nem?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Sierra Blue színen, 128GB-os független készülék eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 / RX 5700XT / 32 GB RAM Gamer pc
- ÚJ AMD RYZEN 7 5800X 16x4.7GHz GAMER PC 32Gb RAM 1.0TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X WIN11 GAR!
- Logitech G923
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-10400F / 11400F + Új RTX 3050!!! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest