Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • kpbendeguz

  őstag

  A Bootcamp mindig is marketing eszköz volt. A user vacillált az osx-re váltás miatt, hogy jaj fut-e majd rajta az x alkalmazás, amit megszokott, aztán szépen megtalálta a mac-es megfelelőit és nem bootolt be többet windows-ba.

  Az első macbook-omat 2006-ban vettem, mert abban az árkategóriában 15" alatt a 13" fehér macbook volt a legjobb ár / teljesítményű brand márka (acer szintű szutykokat nem akartam venni).
  Az volt a koncept, hogy majd win xp-t használok és csak hébe-hóba váltok át osx-re final cut pro miatt.
  Aztán azt vettem észre, hogy pl. vonaton filmnézéskor xp alatt egy-másfél órával kevesebbet bír az aksi, mert a windows nem kapcsolja le a wifit, bluetooth és a többi energiazabáló komponenseket, meg úgy általában jobban pörgeti a cpu-t.
  Így egy idő után igyekeztem mindél kevesebbszer indítani a windows-t. Aztán amikor már vagy fél éve nem bootoltam windows-ra töröltem az egészet, mert minek.
  Azóta már vagy 5 gépváltáson vagyok túl, de sosem jutott eszembe windowst telepíteni a mac-re, mert egyszerűen semmi hasznát nem láttam.

  Ha ismét mac lesz az egyetlen gépem, akkor egyedül talán a játékok fognak hiányozni a windows-ból, de max. veszek egy nintendo switch-et mellé. :DDD

  [ Szerkesztve ]

  ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541

Hozzászólok Aktív témák