- Linux kezdőknek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Sweet.tv - internetes TV
- Proxmox VE
- Starlink
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Amazon Prime Video
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
Nem az értelmezéssel van a gond hanem a véleményedre volnék kiváncsi,hogy pontosan mire is gondolsz a költségekkel kapcsolatban.
A véleményem nekem az,hogy nem sajnálom a szolgáltatokat (erröl az esetröl beszélek) és támogatom a törvényjavaslatot .
Nem kizárolag a mobilrol van szo hanem a tv röl is és a cikkben leirtakkal egyetértek,ha kötök szerzödést a szolgáltatoval akkor köteles vagyok betartani a szerzödést ö pedig kénye kedve szerint cserélheti le a csatornákat a legujabb vajna/fidesz szarra?
Megteheti mert a hüség odaköti az elöfizetöt,ha lépni akar kötbér.
Ellenpéldának ott a DIGI,se hüség se semmi ha ugy akarja vki de ha köt szerzödést az ár a hüségidö alatt nem válltozik.
Mobil ügyben alakitsanak olyan árpolitikát,hogy toduljanak oda az ügyfelek,nem a készülék forgalmazás a fö feladatuk,(azt hagyjuk meg a sarki gsm boltnak meg az erre szakosodott üzleteknek) hanem a szolgáltatás
de itt 100 bört huznak le az emberekröl a legmagasabb percdijakkal és a legdrágább nettel.
Én csak sajnálom azokat akik divatbol vesznek fél milláért tel elöfizit egy készülék miatt holott nincs is rá szükségük és nem is engedhetik meg maguknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest