Új hozzászólás Aktív témák

• zolee001

őstag

válasz bambano #27 üzenetére

Nem az értelmezéssel van a gond hanem a véleményedre volnék kiváncsi,hogy pontosan mire is gondolsz a költségekkel kapcsolatban.
    A véleményem nekem az,hogy nem sajnálom a szolgáltatokat (erröl az esetröl beszélek) és támogatom a törvényjavaslatot .
    Nem kizárolag a mobilrol van szo hanem a tv röl is és a cikkben leirtakkal egyetértek,ha kötök szerzödést a szolgáltatoval akkor köteles vagyok betartani a szerzödést ö pedig kénye kedve szerint cserélheti le a csatornákat a legujabb vajna/fidesz szarra?
    Megteheti mert a hüség odaköti az elöfizetöt,ha lépni akar kötbér.
    Ellenpéldának ott a DIGI,se hüség se semmi ha ugy akarja vki de ha köt szerzödést az ár a hüségidö alatt nem válltozik.
    Mobil ügyben alakitsanak olyan árpolitikát,hogy toduljanak oda az ügyfelek,nem a készülék forgalmazás a fö feladatuk,(azt hagyjuk meg a sarki gsm boltnak meg az erre szakosodott üzleteknek) hanem a szolgáltatás
    de itt 100 bört huznak le az emberekröl a legmagasabb percdijakkal és a legdrágább nettel.
    Én csak sajnálom azokat akik divatbol vesznek fél milláért tel elöfizit egy készülék miatt holott nincs is rá szükségük és nem is engedhetik meg maguknak.

Új hozzászólás Aktív témák