-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz Soulfly842 #106805 üzenetére
Ilyen eszkoz nincs szerintem amit leirtal 10e alatt....Ami bestbuy most az amazonrol a YI [link]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
UHHH
senior tag
GPS funkciót ennyiért nem kapsz, a többi az nem gáz. Önálló akku sem divat ebben a kategóriában, egy kevés van bennük. Nem arra vannak, hogy 30 percet felvegyél akkuval.
Ha már utazás: Ausztriában 10 000 EUR -ra megvágnak, ha autós kamerát használsz.
Hupsz, azt hittem az autós kamera topicban vagyunk.[ Szerkesztve ]
-
Ennek van külön topikja.
Mindenesetre a jó autós kamera szerintem nem jó turista kamera, mert az előbbi nagylátószögű, az utóbbi pedig nem. És a jó autóskamera szerintem kondenzátoros vagy viheted télen a lakásból zsebedben mindig az autóba, mert mínuszokban nem igazán indulnak az akkusok és a nyári meleget se bírják.[ Szerkesztve ]
-
Masooo
aktív tag
válasz Soulfly842 #106810 üzenetére
csak a lamax nem "igazi" full hd. szoftveresen növelt felbontással éri el ezt a "minőséget"
egy saját kérdés:
ha csak a felvétel a cél, akkor mennyivel jobb ennek a kategóriának a képe mint egy nagyon jó mobiltelefon kamerája és egy dash cam mód rajta vagy sima felvétel indítás az mindegy.
amit mellesleg úgy tehetsz az ablakba és üzemeltetheted, hogy a külső szemlélőnek (pl rendőr) mobilozós gpsnek is tűnhet.
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Masooo
aktív tag
válasz Soulfly842 #106814 üzenetére
én min mp3 rádiós gépeket szoktam bérelni, a zene igy egy pendrive segítségével mindig megoldott, a két nálunk lévő teló meg ellátja a 2 feladatot, bár olaszban eddig táblák mindig jól mutatták az irányt és ésszerű volt a kihelyezésük is. Görögben horvátban spanyolban osztrákban németben swájcban detto, angliában nem szoktam kocsikázni, usa gps szigorúan, zealand és au is, franciában keveredtem el már de amúgy sem kedvelem a franciákat, így legalább zenghettem rigmusokat nekik ékes magyarsággal. Persze nem azt akarom bizonygatni, hogy ne vegyél ilyesmit, csak nem igazán szeretik külhonban még akkor sem ha elvben téged védeni hivatott, a telo meg magyarázható simán. Amúgy néztem lamax oldalát és ott is ott van, hogy a full hd szoftveres
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #111036 üzenetére
Erre esetleg valaki? Van ötletetek hogy Magyarországon vagy egyéb gyorsabb helyről hol lehet ilyet kifogni? (xiaomi Yi Dash cam)
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #111466 üzenetére
Kérdezd meg tőle.
-
sambenez
addikt
válasz Soulfly842 #111472 üzenetére
Itthon nehezen kapsz tapadókorongosat, mert az a kínai kiadáshoz van. Én tennék vele egy próbát, valamit oda kell szorítani a résbe és nem lötyög.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Revolut
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest