-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz lkksioskdl3 #65965 üzenetére
szerk, neked is (#65986) syler123
szükség esetén a lepedő is megteszi... emlegették páran már az ikea tupplur árnyékolót, hogy az egészen jó vászon helyett és 10es alatt van a 2 méteres.Anno vettem 1.4gaines vászon anyagot, amit egy általam összecsavarozott fakeretre (szegőléc + sarokvas + csavar) feszítettem, de nem vagyok benne biztos, hogy nagy különbség lenne a tupplurhoz képest. Valami mindenképp kellett, mert mintás a tapéta.
(#65970) Silent77
én is kipróbáltam bár pont felfelé nézve kicsit kellemetlen volt, hogy teljesen vízszintes fejpozíció kellett. De benne van az érzés(#65988) spidersoft
az olcsó kínai projektorokban led lámpa van, de egy lcd-t világít kereszül. Az lcd-nek pedig nincs akkora kontrasztja, mint egy dlp-nek.[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
válasz lkksioskdl3 #66043 üzenetére
Köszi, nagyon jó volt!
Mennyire szedhető szét? Az esetleges venti-csere miatt kérdezem.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
válasz lkksioskdl3 #66043 üzenetére
Egy linket beraknál ahol vetted?
-
cris78
őstag
válasz lkksioskdl3 #68818 üzenetére
A kinyitod az ablakot nem opció?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
retesz147
addikt
Érdeklődve figyelek én is. Kocsi klímmára használnám elsősorban.
Xiaomi 13 eu dev...
-
snpetit
aktív tag
lakásba csak akkor, ha nem tartózkodsz a helységben, mérgező ilyen koncentrációban, kell elé hűtésnek ventillátor az el is szállítja a gázt.
[link] -
snpetit
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #68826 üzenetére
ez nem spray, hanem gáz. Nem tudod oda irányítani ahová akarod, a szaga átszivárog még az ajtó réseken is, olyan édeskés. Max, ha a cica is ott van tartós lesz a megoldás
fecus: nem tőle vettem "szabvány kínai" termék, szinte mindenkinél ez a típus van[ Szerkesztve ]
-
csucsotke
aktív tag
válasz lkksioskdl3 #69754 üzenetére
Igen te ajánlottad, meg is köszönöm, nekem bejött. Említetted hogy hangos nem lepett meg. A vasszakmában dolgozom, így elég hamar összecsaptam neki egy tartót, a falra van csavarozva és lehet állítani milyen közel legyen, de dolgozom a plafonra szerelhetőn, csak még be kell lőnöm a képméretet meg a végső helyét. Így hogy nem kell pakolni egész használható lett. Most 2 méterről nézzük a 1,80 széles képet. Az első próbán a két métert is meghaladta a szélesség az elég mókás volt. Még kisebb képméretben gondolkodom, majd kikísérletezem úgy vettem észre a közelítéssel élesedik a kép.. A színekkel nem foglalkoztam, mivel sárga falon megy, és nem is lesz időm egy darabig, de elfogadható így nekem. De észrevettem hogy ott talán sántít egy kicsit, persze lehet hogy ez egy általános probléma a vetítéstechnikában. Eddig eszembe nem jutott volna projektort venni, de egészen megkedveltem. Pláne este sorozatot nézni meg mozizni, sokkal több mindent észrevenni egy jelenetben, mint egyébként, néha elvesztem a film fonalát mert bámulom a háttérben a forgalmat meg a statisztákat
air-nak. Tévé helyett vettem, mert olcsóbb megoldás, és egyelőre nem szándékozok tévére költeni. Végülis tévét nemigen fogok rajta nézni, mert sötétíteni macerás, viszont így is főleg mozifilmet vagy sorozatot néztem, arra lesz. A 2000 kontrasszttal nem tudok mit kezdeni, mert a kontraszt értékkel minden gyártó csal, összevissza dobálóznak, és mára már semmit sem jelent szerintem.
Ajánlani nem merem, hozzáértés hiányában, de aki eddig monitorról nézte a filmeket, és nem ijed meg némi falra szereléstől, és némi ventillátorzúgástól annak akár jól is jöhet egy ilyen.[ Szerkesztve ]
-
bazsimano
őstag
válasz lkksioskdl3 #69771 üzenetére
hajszarito?
-
kcsa
veterán
válasz lkksioskdl3 #69775 üzenetére
Csináltam már hajszárítóval, működik is, de hőlégfúvóval töredék idő.
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz lkksioskdl3 #69846 üzenetére
Nem kaptam semmilyen plusz munkakört... Eddig is ők vitték a "kínai ingyen postás" cuccokat, ami amúgy nem ingyen van, csak nem az eladó fizet érte, hanem az kínai állam, szóval az ilyen postásokkal elbeszélgetni sem érdemes, postavezetővel annál inkább. Érdekes módon nálam is volt olyan, hogy 2 hétig minden nap jött kisebb nagyobb cucc, akár több is egy nap, egyszer nem szólt a postás, hogy "miattad dolgoznom kell ... ", sőt egyik alkalommal megkérdezte, hogy ugye megjött minden és ő elhozott mindent aminek meg kellett jönnie. Mondtam neki, hogy persze.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz lkksioskdl3 #76391 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
huliganboy
addikt
válasz lkksioskdl3 #83171 üzenetére
99%-ban mind ugyan az, csak más a minta rajta. Átlagban 0,5A amivel tölteni tud. Korábban találkoztam már 1A jelölésűvel ami 0,8A-t tudott viszont eben nem sok volt forgatható. Keress rá, rendezd úgy hogy a legtöbbet eladott termék legyen elől és olvasgasd a visszajelzéseket.
Padot viszont jobb fajtát érdemes venni!
Szerk: bocs a microusb amiket próbáltam...... nem figyeltem, hogy neked C kell..
[ Szerkesztve ]
-
Samus
addikt
válasz lkksioskdl3 #83176 üzenetére
2.62 dodó. [link]. Ehhez még kell egy töltő is. Azok 5 dodó körül mennek.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest