-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz TRob1 #118399 üzenetére
2003 óta használok PDA-t, 2004-től már okostelefont pont azért, hogy ne kelljen mindent papíron csinálnom. 18 különböző cimkét használok a keep-ben, nem szükséges bemutatnod. De én hiába használom, ha feleségem nem, márpedig a vásárolandó dolgok nagyobb részét ő írja fel.
Naptárként nem használjuk a táblát, arra a google calendar megy, kilenc különféle naptár van integrálva, már az a gond lassan, hogy nincs elég egymástól megfelelően elkülönülő szín lassan a naptárban.Én mindent digitálisan jegyzek meg, túl sok lenne a papír. Jegyzetek, határidők, számlák, csekkek; minden így megy. Inkább fizetek online tárhelyért, cserébe hogy ne kelljen keresgélnem. De amiben nem csak én vagyok érintett, ott olyan megoldást választok, ami páromnak is működőképes. Míg dolgozott, őt is a telefonja irányította (naptár, jegyzet), de mióta itthon van a gyerekekkel, örül, hogy nem kell úgy élnie, mint mikor vezető volt.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
-
veterán
válasz anonymus89 #120294 üzenetére
A nagy kérdés, hogy milyen a minősége?
Járunk biciklizni, már több hasonló készletet vettem, de valahogy eddig egyik sem vált be igazán, ha szerelni is kellett. Mindig vittem magammal rendes szerszámot is, hogy ha kipróbálom a multit, de nem válik be, akkor ne maradjak hoppon, és többnyire kellett is, mert vagy nem volt elég erőkar, vagy tönkrement a fej vagy hasonló örömszerző élmények vártak. (Ha egyedül megyek tekerni, akkor jó egy ilyen, de csapattal már nem elég)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz balazs1956 #121791 üzenetére
Éles szappanod van, hallod-e
-
veterán
válasz ANOka #121974 üzenetére
A gombelemek kapcsán az a tapasztalatom, hogy inkább a drága, de biztos márkát érdemes.
Nem egy alkalommal jártam már úgy az olcsó elemmel, hogy egyszerűen kifolyt. Még van mindog egy csomó "maradék" elemem, nem lejárt, de beraktam geleségem számológépébe, és 8 napot bírta, majd levet engedett.
Egy ideje már csak márkásat veszek megbízható helyről (kínai bolt is lehet megbízható)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz Donki Hóte #123661 üzenetére
Akkor próbáld ki Átlag Géza szövegén is a fordítót.
Dzerintem az, hogy két cég CEO-jának a neves egy nemzetközi cég kapcsán amikor ezeken kívül összeden három darab fordítandó szó van, amiből a főnök szó az egyik, akkor egyáltalán nem furcsa, ha az AI a shares szót inkább részvényeknek fordítja.Egy bekezdésnyi szöveget véve alapul általános témában egész türhetően (persze ott is hibákkal) fordít a rendszer.
De ez nem arra van, hogy a nyelvet nem értő kommunikáljon így a másikkal..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz vasi89 #124522 üzenetére
HA jeget pakolsz a tartályba, akkor kicsit hűvösebbet fog fújni, illetve ha vizet, akkor a pára, amit feléd fúj ad olyan érzetet, mintha hűvösebb lenne (mint amit ad a párakapu "nagyban".
De hűteni nem fog semmit."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz petipetya #126168 üzenetére
Az a megoldás minderre, hogy ez nem smart watch, hanem connected watch - függetlenül attól, hogy kínai barátaink miként hírdetik.
Megjegyzem, szerintem a connected watch-nak van a mai akkuidőkkel több értelme. Ahhoz, hogy a smart watch használható legyen, ezr a területet fejleszteni kell.
-
veterán
válasz Donki Hóte #126711 üzenetére
Régebben volt Xiaomi odaírva, emlékszem rá én is, de én végül nem vettem meg.
-
veterán
válasz TeeJay #126808 üzenetére
Ilyen engem is érdekelne, ráadásul sztenderd menetes rögzítési ponttal a végén, amire csak rácsavarom az adott eszközt, mint a kameráknál van. Az sem baj, ha papucsos megoldás és van hozzá két papucs.
Emiatt nem jó x korábban tárgyalt és az ikeás lámpa sem."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz fradi81 #127186 üzenetére
Tudom, hogy mi itt a fórumban betegesen kínai kacatosak vagyunk, de ez pontosan az, amit a Decathlonban 990-ért, alkalmanként a Lidlben pedig 790-ért kaphatsz meg.
Persze, nincs mindenhol Decathlon, de a nagy többség számára azért fontos ezt is megemlíteni.Közben megelőztek - telefonról, gyerekkel a kezemben kifejezetten lassú vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #127190 üzenetére
Előszedtem a Lidl-ös Crivit tatyót (790 volt), és ugyanaz a varrás. A Decathlonos épp feleségemnél van, most nem néztem meg, az lehet más varrással.
fradi81
Persze, ha olyan helyen lakok, és arra járok, ahol nincs lehetőség megvenni, akkot nem éri meg.
Mi pl múlt alkalommal nem találtunk megfelelő méretet a Decathlonban Győrött, Budaőrsre és Fehérvárra csak két héttel később mentünk, ezért megrendeltük inkább a cipőt online a gyereknek -690-ért. Van, mikor ez segítség, máskor pedig kintről éri meg jobban a rendelés.
Elvégre ami nem kínai, az hamisítvány[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tegnap néztem, nekem is a 6k-s árat hozta. A leírt módon már nálam is 2,8k lenne, de már elfogyott. Még jó, mert vettem volna, pedig semmi szükségem rá, csak ökörködnék
-
veterán
-
veterán
válasz erdey_a #128402 üzenetére
Tényleg sok felesleges dolgot megvedzünk a gyerek miatt.
Mi mondjuk ismerősi, rokoni körből kértünk ilyeneket kölcsön az első gyereknél, bár konkrét, orvosi szükség nem volt rá. A másodiknál már nem használtunk, visszaadtuk.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ezek szükségtelen dolgok, csupán csak nem mindenkinek kellenek. De ha összeszámolnánk, hány olyan dolog van itthon, ami felesleges kacat (akár a gyereknek, akár magunknak), rosszul lennénk tőle."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz HornedReaper #128411 üzenetére
Vagyok FB csoportban, mégsem írják ott, hogy van akciós drón.
Persze ha egy ilyen esetben konkrét csoportot is mondasz, az már segítség lehet az érdeklődők számára...
-
veterán
válasz gerleimarci #128955 üzenetére
Ekkora méret mindenképp drága lesz és vámolják is.
-
veterán
válasz d@vee #129261 üzenetére
Ha folyton pakolod bele a jeget, akkor közelről hűsit picit, de egyébként nem ruháznék be semmiképp. Mi anno vettünk ilyet nagyban 30k-ért, amibe 2,5kg jég fért, az érzet, amit rád fújt, kellemes volt, de hűteni nem tud természetesen (ami energiát kivon a jég olvadásával, az elhanyagolható)
-
veterán
válasz kekigyu #129286 üzenetére
Én is a Plantronics Explorer 10-et ajánlom.
Vettem anno 4-5 egyszerűbb fülest 2-3 k körül Kínából, nagxon ostoba pénzkidobás volt, már bánom.
Aztán egy alap Samsungot, de azt el tudtam adni árában.
Utána egy Xiaomi BT fülest, valoban halk, míg a másik oldalon zajos.
A vége az Explorer 10-es lett (egészen addig, míg át nem tértem a Tronsmart Encore S2-re, de az már más forma). Összességében a Samsungot nem számolva is egy vagyont költöttem el, mire eljutottam egy normálisan működő füleshez, ne ess ebbe a hibába."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz gyemipapa #129648 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy te DTR laptopokat használsz, és nem az az általános.
Most csak 3 Dell Latitude van itthon (na azok komoly gépek, nem belépő szintű vackok), mindegyik 65W-os táppal van, bár ezekből kettő átlagosan 8-10W-ot fogyaszt óránként."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
No kérem szépen, az április 2-án postára adott power bank befutott a mai napon.
Számomra eddig ez a negatív rekord. 130 nap csak a postázási idő"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz s7evcsenko #130764 üzenetére
A később írt Digoo időjárásos óra már megjött, de a lepkét még én - és a lányaim - is várjuk.
-
veterán
válasz tibi970307 #131731 üzenetére
Add el spileraaaa kollégának
-
veterán
Bakker, összeraktam a kacatokat itthon.
Találtam egy 24*32*38-as doboznyi USB, audió és videó kábelt, 8 power bankot meg még milliónyi egyéb kacatot.
Megmondtam feleségemnek, hogy ha megint lát egy csomagot, amiben kábelt lát, egy órán át mutogasson a kábeles dobozra (kivéve a kövi 3 hét, mert úton van még pár kábel)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #132102 üzenetére
Rosszul emlékeztem, 25*34*26, Ikea Pappis doboz, de nagyobb, mint a linkelt
Most töltöm a másodikat egyéb kábelekkel, adapterekkel, de nem férek el benne.
Van már egy ilyen dobozom régi PDA-kal, okostelefonokkal (Windows Mobile)"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz MittuDomain_ #132107 üzenetére
Egy részéről már nem is tudtam.
Az elmúlt egy évben az ösdzes szülinap, névnap, Karácsony során kb 40-45 ajándék lett kütyü (BT headset, smart bracelet, memóriakártya, power bank, stb), szóval már szórom ki őket.
Ez már csak a maradék, kb kétszer ennyi kacat volt, április óta alig rendeltem valamit, előtte az egy évet átlagolva havi 28600Ft feles kacat volt, most 6-7000Ft. Innen akarok lejönni arra a szintre, hogy már csak a szükségeset rendelem.
Visszont pl unokaöcsém nagyon boldog, annyi vackot kapott mostanság.
Igen, ez is egyfajta függőség, amiről le kell szokni."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest