-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightzone
aktív tag
Igen nekem is annyira jött ki a füles. Csak vívódok hogy megéri-e összevetve pl egy [Bluedioval], ami 15,8Usd-ért (szintén store kuponnal) elhozható nagyobb aksival. Pro-kontra?
Többiek, Qi töltő: Nekem appban hozza a 4.75 usd-t, nincs trükk, ennyit szvsz megér. 10h40p és lejár az instant 3/4-es discount mind a négy item-re.
[ Szerkesztve ]
-
-
w.miki
veterán
Sajnos egy Bosch EPS 815-t nem tudunk megvenni, de jó lenne valami átmenet közte, és a Bangladesi dízel diagnoszták között. Valami megfizethető CR injector tester.
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
sphe
senior tag
-
gabe_
őstag
El se merem képzelni, mit lehet egy forgalmin elcseszni, hogy a tokja tönkretegye...
Miért nem jó a "gyári" tokja, amit adnak hozzá az ocsmányirodában? Évente egyszer-kétszer ha elő kell kaparni valami miatt, legalábbis nálam...
Nem hagyom a műszerfalon az uv sugárzás miatt napokra, nem áztatom el, ennyi, minimális odafigyeléssel szerintem ez megoldható.Sovány szakácsban sose bízz!
-
pn4hvq
senior tag
Ezt a Decathlonost nem ismerem, de a fentinek (pontosabban az enyémből indulok ki) van egy hatalmas rekesze, utána egy "félhatalmas", az elején pedig még van egy jókora méretű zseb is. A Decathlonos ránézésre egy rekeszből áll, a fenti három különálló, külön zipzározhatóból.
-
bul07
nagyúr
Először is köszönöm al linkeket, meg hogy hol nézem
Sebesség nem lehet gond ugyan ilyen 32GB kártyát használok a 70Mai kamerába is, erről meg sima mp3-at akartam lejátszani
De érdekes mert a kártya foglaltba nem megy majd readerbe téve USB csatlakozáson keresztül meg meggy a zeneHa felideggel akkor egy két évre megint elfejtem a zene hallgatást a kocsiba, én elvagyok zene nélkül is ritkán van bekapcsolva, még a Balatont oda vissza is megjárom úgy hogy nincs ingerem hogy bekapcsoljam(oda vissza 830Km nekem)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
macilaci78
nagyúr
Az én tapasztalatom merőben eltér a tiedtől. B5 Passat műszerfaláról olyan szépen lefittyent üresen is, hogy elkapni sem érkeztem. Pedig előtte 3 sorral is átdörgöltem alkoholos ronggyal, hogy se por, se szennyeződés ne legyen alatta.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Digitalpimp
senior tag
Nekem ez van kb. 1 éve. [link] Akkuval nem próbáltam, de egy garnitúra elem kb. 7 hónapig elég. A többi feltételnek megfelel. Itt már nincs, de biztos találsz még.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
petipetya
nagyúr
Attól függ, ki-mit szokott meg. Mivel egész gyermekkoromban ilyen kialakítású hámozóval pucoltam a krumplit, így manapság nem tudok és nem is akarok mit kezdeni az ehhez hasonló hámozókkal. Vagy kést használok a hagyományos módon, vagy ezeket ajánlom az IKEA-val szemben (mert egy apróságért a fene menjen be oda, az Örsön lévőbe(n) pedig nem éri meg online rendelni ilyen apró kacatot):
"nincs rá lezsóidő"
-
kurtuzov
senior tag
Sokadik usb tölthető biciklis hátsó lámpát nyúzom.
Szinte mind az akku terén pusztult meg. 1-4-8 dolláros, mind.
Hidegben, 10°C és környékén, hamar kifulladtak.
Most egy olyat nyúzok, amiben egy 18650-es egész cella van, elvileg 2500mAh. Még friss de ha beválik akkor megosztom. -
8
senior tag
labor link javítva [link] van hely
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja