-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
18650 kell? Abból most a HG2 LG nagyon jó áron van. Ez jó mindenes akku. ha a hosszú üzemidő a lényeg akkor a Panasonic 3400-as ha a nagy áram (e-cigi,izmos led lámpa) Samsung INR vagy zöld Sony
AA és AAA akkukból Ikea LADDA fehér színben.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Blitzwolfnak van egy szép nagy kihajthatós solar panelje (ha jól rémlik 40 dollár körül). Az alá menni méretben és minőségben pénzkidobás, nem tud annyi kraftot termelni, hogy normálisan töltsön.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Szivacs85
tag
Ahogy beg kolléga is írta, ez alá nem érdemes menni, mert kb 2nap mire az verőfényes napsütésben feltölt egy okostelefont.
BlitzWolf® 20W 3A BW-L1 Foldable Portable SunPower
Szokták mindig akciózni, 11.000 körül van jóáron.
A PMRrádiós Robi is tesztelte a nyáron: 5v 3A izmos napelem a Blitzwolf tólELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
air
nagyúr
Szerintem ez nem teszt. Esetleg a reklám cikknek jó lenne, de annak is gyatra.
Sokat nem tudsz meg belőle az eszközről.
Ez egy teszt. Ebből ki is derül, hogy mit tudnak az ehhez hasonló kínai "okos" órák. Ugyanis mindegyik ugyanarra a platformra épül, ugyanazokat a funkciókat tudja (vagy csak hazudja: sleep monitor, HR mérés, UV mérés , légnyomásmérés stb. stb.).(#68433) cadtamas
Mágneses töltőből is lehet jót csinálni. A Pebble-é például kökéletes.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
spiky03
veterán
Jól néz ki.
Majd írj róla tapasztalatokat ha már mondjuk használtad 1-2 hetet.
Erdekelne majd mert ez nekem is tetszik és nem is drága.Témákat lehet rá letölteni, hogy másfajta legyen az óra kijelzes?
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
206 cc
senior tag
Szia!
Kb. Három hete érkezett meg és azt kell mondjam nagyon jó vétel volt! Az árához képest jól szól kicsit buta a menű része,de jó a ház a gombok a kijelző sőt az érintős gombok is rendben vannak! Az akkut én 4 naponta töltöm kb. Napi 2órát használom az utazás alatt ....így bírja bőven ezt az igénybevételt. Érdemes egy jó fülest beszerezni pl.ma a telekomnál van egy-két jo ajánlat....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
cadtamas
tag
Ruhát, táskát csak a nagyon bátrak rendelnek ebay-ről.
Én azt tapasztaltam, hogy olcsóbb valamelyik kínai áruházban megvenni és még fel is lehet próbálni.
Egyszer vettem egy katonai táskát, mert a képeken nagyon vagányul mutatott, moll-e kompatibilis meg minden, aztán kiderült, hogy a valóságban egy kis homártasi 5k-ért . De ez az én saram, nem figyeltem eléggé.[ Szerkesztve ]
-
-
AcCEsS
senior tag
Azért ez nem rossz! Habár, lehet, hogy tényleg kamu a kép. Nekem már az is jó, ha egy hagyományos elemlámpa színtjét hozza, de ha még annál is jobb, az csak előny! Legyél szíves egy linket adni, hogy kitől rendelted! Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
zolmesz
aktív tag
Ilyen felépítésű lámpát én is vettem, csak máshonnan (TinyDeal), és nekem bejött, azóta már úton van egy ikertestvére is. A jó benne, hogy megy sima elemmel is, de én rendeltem hozzá 18650-es akksit is.
Ezt a formát egyébként már vagy 5 féle néven láttam, mondjuk nem ilyen olcsón, mint a Tied, mindenhol minimum 5.99 USD volt. -
titán
-
Digitalpimp
senior tag
Ez a 6 cella alapján T6 LED, ennek max. 1000 lm a fényárama kb. 3A áramfelvétel mellett. Ezt elemről tuti nem tudod kiszolgálni, kell hozzá az akku. Illetve az is lényeges, hogy milyen LED meghajtó van benne, mert van olyan modell, hogy csak 1A-es. Amennyiben igény a rövid ideig tartó max. fényerő, ki kell cserélni a meghajtót 3A-re, Ebay-en 700-800 Ft körül kapni. Érdemes előbb megmérni, hogy most melyik van benne.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple notebookok
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új generációs Gamer Intel i5 13400/ RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Beszámítás / Garancia
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest