Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    Én általában akkor adok borravalót, ha valami nagyon tökéletes vagy nagyon jól sikerül, mindegy ki csinálja. Ha valami nagyon szép, finom (kaptam pl. kóstolót) és jó árban is adják, akkor simán felfelé kerekítek 10-15%-ot is akár. Meg is szoktam dicsérni ha valaki olyan - nem a mellét - hanem amit terméket, árut kínál vagy ahogy csinálja a munkáját.
    Ha rendelek kaját és tudom, hogy megbeszélés vagy egy munkarész után kellene és beírom, hogy pl. 11:30 vagy 12:30 után tudom átvenni és úgy hozza ki, akkor megér +150-200-at kerekítésként.
    Aki kihozta 10:40-kor és kétszer csörgetett és külön ezért kézmosás, felöltözni, ki a hátsó csarnokból a portához, be a kaja a konyhába, vissza a csarnokba, kabát le, munka tovább, hát ott véletlenül pont volt nálam annyi. És ki is számoltam pontosan, közben elmondva, miért volt odaírva a 11:30 után és mennyire nem szeretem a kihűlt frissensültet!

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák