Új hozzászólás Aktív témák

  • Migráns

    csendes tag

    válasz Chaser #57231 üzenetére

    Szó nincs róla! Nem lesz belőle 590!

    A szóban forgó 580 8gb példányból most ki kell alakítanom két db 4 gb-os 570 kártyát, egy lombfűrész meg egy vödör lószar igénybevételével. Két igénytelenebb haverom rendelte meg a párost, lassan neki is állok az operációnak.

    Olyasmi lesz mindkét kártya, mint a tiéd, amiről az 57227.hozzászólásban írsz!

    Viszont - ha visszaolvastok - ki fog derülni számotokra is, hogy Gyuri úrnak a következő 580 lesz felajánlva! Felhívnám a figyelmet a " Ha lenne következő, .... " kitételre! (#57193)

    Tehát nem ez!

    A következő, ha lesz!

    Sajnos a legközelebbi csomagban előreláthatólag már nem lesz neki hely ! Az angliai kapcsolatom megint olyan haszontalanságokat küld, mint például két újabb mérnöki minta processzor ( már megint egy 8700k és egy 9700, persze a 9900k mérnöki mintát csak decemberre ígérte), pár 8 és 16 gb-os ddr4 modul, M.2 vinyók, új 4 TB HDD-k, stb. Ilyesmi bóvlikkal bombáz állandóan, és van pofája akár 100k-t is elkérni egy ilyen csomagért!!!!
    Pedig szeret RX videokártyákat küldeni, az mondja, anyagilag jobban jár, ha feladja postán nekem....ha a helyszínen belevágná a kukába,többe lenne neki a szemétdíj Bristolban, mint ide a posta!

    Szóval nem könnyű az én életem sem! Például ezekkel is mi lesz???? :P


    Tehát 580 ügyben csak türelem! ;)

Új hozzászólás Aktív témák