-
IT café
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz MK VII #22539 üzenetére
Van ilyen, de ez alaplapgond, a Bios nem minden dVGA mellett indul el ha válogatós az alaplap, ezért kell az IGP boot a Biosnak. A Winben való felélesztéshez meg vannak módszerek, de újabb gépeknél már valószínű van opció utólagos átkapcsolásra, ahogy a notiknál is pl.
Mivel ez két GPU-s lehet az nem tetszik az alaplapnak. -
MK VII
veterán
válasz customer114 #22554 üzenetére
Na igen. Viszont Intel IGP-vel ugye nem működik. Az ő processzora az X2 B55 pedig nem APU.
Ez a hybrid megoldás is olyan, hogy a VGA-ról megy a kép. Ha meg játék vagy valami hasonló 3D számításigényes programot futtatsz akkor a prociba integrált IGP besegít a VGA-nak, ami egy HD5970-nél inkább hátráltatás.. Nem véletlen van az, hogy R7 250 fölött nem ajánlják ezt a technikát, mert csak visszafogja az IGP a VGA-t.
Másrészt még mindig nem értem, hogy hogy tol ki abból a két GPU-s szörnyetegből az a lepkefing processzor 4700 pontot.
Nem kóser az a hirdetés akárhogy is van.. Mintha ilyen elméleti hirdetés lenne. Ha megveszed ezt a kártyát akkor lehet, hogy tudod használni.. Ezt olvasom ki belőle.Mindenesetre köszönöm, hogy emlékeztettél erre a hybrid megoldásra.. Tudtam róla csak nem jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
válasz MK VII #22556 üzenetére
Írja is, hogy apu mellé. Illetve, hybrid xfirenél az alaplapda dugod a kábelt és a dedikált segít rá az apu-ra, nem fordítva. Annyit eltaláltál, hogy tényleg gyenge teljesítmény és nem ajánlott. Az amd egy marketing fogása volt réges rég, ami elbukott. Gonosz leszek: Írd be, hogy "tévedtem", ne erőltesd.
"Mindenesetre köszönöm, hogy emlékeztettél erre a hybrid megoldásra.."
A csipkelődést azért benne hagyom a hsz.-ban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MK VII #22556 üzenetére
Ha jól rémlik, már az alaplapban lévő IGPvel is ment valamiféle hibrid móka anno, nem csak APUkkal most.
Nagy VGA mellett is lehetne az IGP-t használni, csak nem AFR módban ahogy alapból megy most, bár még a 250 mellett is csak minden harmadik képkockát számol az IGP.
Hanem pl. fizika számoltatására vagy bármi egyéb effektre, annyival kevesebbet enne a VGAról.
Csak ugye itt meg jön a gyártástechnológia, a fogyasztás, az IGP ha megy, rögtön leesik a prociórajel is, amit kapnánk, azt vesztjük is, mert alapból nem túl fényes az AMD APUk proci teljesítménye, nemhogy csökkent órajelen. De erre meg jönne a Mantle, DX12 meg a jókurvaélet, ami kevesebb prociterhelést róna ki, ergo kiküszöbölné. Csak összességében annyi a mókolás és a buktató, hogy egy röhej ez a hibrid megoldás, nem is csodálom, hogy tudtommal nem jött ki rá semmi, maradt az alap AFR eljárás, az meg ennyire való. Messze kerülni kell ezt a hibrid VGA megoldást, mert sokkal nagyobb szopás még az alap kétkártyás rendszereknél is. -
MK VII
veterán
válasz customer114 #22557 üzenetére
Jahh.. Csipkelődj nyugodtan.. Ma nem ragad rám semmi.
De egyébként igazad van. Tévedni emberi dolog, mondta a nyúl és beleharapott a citromba. -
djculture
félisten
válasz #90933760 #22558 üzenetére
dx12 egy lőzung televan kamu hülyeséggel , gyakorlatilag a beharangozott cpu-tól feledatok áttétele a gpu-ra nem működik normálisan szerintem az össze vissza támogatások miatt. Nincs is 100% támogatással rendelkező gpu a mai napig. Egyik eljárás tier 2-es a másikba csak egyes egy adott gpu már baromság az egész.
[ Szerkesztve ]
-
siemenss65
tag
-
törölt tag
válasz siemenss65 #22561 üzenetére
Ráadásul drrrnnnrrititiititiitititiiiittitiiititiititiitiit markaju auto. -
Trailblazer
veterán
Ráadásul egy bőbeszédű, a termékről hosszadalmasan áradozó denevértől. Ja, nem.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
MK VII
veterán
Azt, hogy?
Ez valóban egy denevér. -
seniman
veterán
Nem,nem denevér.Ő személyi edző,így ösztönzi az informatikán ellustult népet egy kis testmozgásra.Tessék csak szépen kézen állni és úgy nézni a képeket.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Chaser
legenda
válasz MK VII #22550 üzenetére
Asszem 740g chipset volt a gb lapban anno, athlon2vel toltam, később ment bele hd5670 és látta a win mindkét vgat és kezelte is. Mondok jobbat, volt benne valami gf is, ott voltak egymás sweben és párhuzamosan mukodott az igpvel
Múltkor még hackeltem elitebookra tp osd-t:dEz a denevér autó hatalmassssss:d
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
HoaryFox
őstag
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Vangelis
félisten
Itt is van baj:
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
törölt tag
[link]
Eccccsém...
Oké, azt nem kell részletezni, hogy ez mekkora egy fasza cucc, aki ismeri az tudja. A konyhaeszközök alapja, a férfiember ne dögölj éhen gépe. De ennyiért? És valaki meg is vette. Nagyon elkeseredett férfitársunk lehetett.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz seniman #22572 üzenetére
Én rendszeresen használom mindig, télen pláne. Mehet bele a 3-4 napos kenyér, félbevágott zsömle is amit más kidobál már rég, ez ehetőre süti. Bármit rádobhatsz feltétnek ami a hűtőben lapul, finomra süti, változatos. Pillanatok alatt megvan, télen ráteheted a teát, azt is megmelegíti. Marha jó cucc.
A sima melegszenyó sütővel az a baj, hogy csak átmelegíti, nem süti. Meg az csak a belevaló toast kenyérrel csinál jó kaját, a zsömle pl. iszonyat kemény szarrá szikkad abban. Arról nem beszélve ha kicsit vastagabbra csinálom és lecsukom, rögtön el is törik hátul a forgópántja. Kalap szarok azok.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Na, pont akartam neki linkelni a tudományom
KöszikeHa látnák a mostani gépem...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Trailblazer
veterán
válasz Trailblazer #22578 üzenetére
Mint ahogy a háztartásunk tele van ilyen 30+ -os motyókkal (van, ami 40 év feletti is már), amelyek nem meglepő módon tökéletesen ellátják a feladatukat. Nem mernék megesküdni rá, hogy egy ma vett bármilyen háztartási masina működőképes lesz ennyi ideig...
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
törölt tag
-
törölt tag
[link]
Van ára. -
seniman
veterán
válasz seniman #22594 üzenetére
Még jó,hogy Tody ennyiért kettőt ad és még postaköltségre is marad.
-
seniman
veterán
válasz Ateszpapa #22596 üzenetére
Hánemúgyvanaz,hogy csak bárki jöttment vásárolhat.
De hogy ne legyek hiteltelen,ez Tody friss ajánlata:"Használt DDC-k 7k / db 1 hét csere garival"
Annak idején a PWM-est is olcsóbban adta,asszem egy tizesért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ateszpapa #22596 üzenetére
Ilyet láttam már párszor, röhögni szoktam rajta kb., akinél ilyet találtam élből mentem is tovább.
Legjobb mikor leírja, de nem linkeli sehova, aztán mikor kérdezel tőle valamit nem válaszol, mikor kérdezed miért nem válaszol, egyből visszavágja, hogy miért nem olvasod el az üzleti szabályzatát. Ja bocs... Még neked kötelességed feltúrni a sok szemétben az irományát a Logout blogján, mert ugye tök természetes hogy azzal kezded a vásárlásodat. Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest